Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταρρέει ο μύθος Σαμαρά περί ανάπτυξης, πτωχεύσεις και ανεργία τα πραγματικά τους “επιτεύγματα”

Εκδόθηκε η δικαστική απόφαση πτώχευσης ακόμη μιας μεγάλης εταιρείας, αποκαλύπτοντας σε όλο του το βάθος το πνεύμα του «success story» ευαγγελίζονταν οι Σαμαράς, Στουρνάρας και τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο όμιλος αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής Nutriart-Κατσέλης, βάζει επίσημα λουκέτο, αφήνοντας στο δρόμο περίπου 500 εργαζομένους.

Η βαθύτατη ύφεση, παρά τα κυβερνητικά ευχολόγια περί προόδου και ανακάμψεως, στην οποία έχει περιέλθει το σύνολο της ελληνικής οικονομικής ζωής, δεν αποκρύπτεται με φτηνά επικοινωνιακά τρικ των εντολοδόχων της Τρόικα και του ΔΝΤ. Οι επενδύσεις τις οποίες υποσχόταν η κυβέρνηση Σαμαρά δεν ήταν παρά η καθεστωτική παρουσίαση του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, την ίδια στιγμή κατά την οποία πλήθος επιχειρήσεων κλείνουν, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις διαμορφωθείσες εκ της μνημονιακής πολιτικής συνθήκες. Κατά συνέπεια, η ανεργία αυξάνεται με αλματώδεις ρυθμούς δημιουργώντας έναν μόνιμο εφιάλτη για τον Ελληνικό Λαό που βιώνει την εξαθλίωση , εξαιτίας του ραγιαδισμού της πολιτικής ηγεσίας του τόπου.

Αποδεικνύεται ότι, το περιλάλητο «success story» της κυβέρνησης Σαμαρά αφορούσε προφανώς τις τράπεζες και φυσικά τα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης, τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Οι μεν τράπεζες πέτυχαν την ανακεφαλαιοποίησή τους με τις θυσίες και το αίμα του Ελληνικού Λαού και εκείνες με τη σειρά τους, αναζωογόνησαν δια του δανεισμού(πάλι με χρήματα του Ελληνικού Λαού) τα υπερχρεωμένα κανάλια και εφημερίδες, τα οποία και συνεχίζουν να προπαγανδίζουν υπέρ της κυβέρνησης και των διεθνών τοκογλύφων.

Καθίσταται ξεκάθαρο, ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλους τους τομείς. Πολύ περισσότερο όμως, απέδειξε ότι όχι μόνο δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του σκληρά δοκιμαζόμενου Λαού μας, αλλά περιφρονεί κατά τρόπο παράνομο τις συνταγματικές του ελευθερίες. Η πλειοψηφία των Ελλήνων, είναι πια σε θέση να διακρίνει πως η κυβέρνηση των υποτακτικών ψεύδεται συνειδητά και μεθοδικά, ούτως ώστε να περάσει με κάθε τρόπο τα μέτρα που επιβάλλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η κυβέρνηση Σαμαρά καταρρέει, ακολουθώντας τον μύθο της «ανάπτυξης» με τον οποίο επιδίωξε να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katarreei-o-muthos-samara-peri-anaptujhs-ptwcheuseis-kai-anergia-ta-pragmat#ixzz2jcXvLkpY

Exit mobile version