Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και το “Έθνος” του Μπόμπολα ανησυχεί μην ανεβεί η Χρυσή Αυγή

Εντυπωσιακή υπήρξε για άλλη μία φορά η σύμπνοια του πολιτικού κόσμου απέναντι στα τραγικά γεγονότα που βιώνει η Πατρίδα μας. Όμως αυτή η σύμπνοια ακόμα και στην απότομη αλλαγή πλεύσης, υποδηλώνει υπόπτως ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ομόνοια εντός του πολιτικού κόσμου, αλλά σε σύμπνοια συμφερόντων και στην αγωνιώδη προσπάθεια των πολιτικών και των προσκείμενων σε αυτούς ΜΜΕ να εξυπηρετήσουν αυτά τα συμφέροντα με κάθε κόστος. Το γεγονός ότι αυτή η υποκριτική και διπρόσωπη στάση ξεκινά από το «Έθνος» του Μπόμπολα και φτάνει μέχρι την «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μας δημιουργούσε ούτε καν αλγεινή εντύπωση, αφού αντικειμενικά δεν μπορεί κανείς να περιμένει κάτι καλύτερο από αυτούς. Όμως το γεγονός ότι αυτή η υποκριτική στάση φτάνει μέχρι τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δημιουργεί ερωτήματα για την φύση του πολιτεύματος στο οποίο διαβιούμε.

Θυμίζουμε ότι στην περίπτωση της, καταδικαστέας από την Χρυσή Αυγή, δολοφονίας στο Κερατσίνι, τόσο τα μέσα όσο και οι πολιτειακοί άρχοντες έσπευσαν να αποδώσουν συλλογική ευθύνη και η δικαιοσύνη με περισσή ελαφρότητα προχώρησε σε συνταγματική εκτροπή, συλλαμβάνοντας τον Αρχηγό και δύο βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στην περίπτωση της διπλής δολοφονίας από τρομοκράτες την Παρασκευή το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο, βλέπουμε μία εντελώς διαφορετική στάση τόσο από τα ΜΜΕ, όσο και από την πολιτεία, είτε αυτή εκπροσωπείται από τους πολιτικούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είτε εκπροσωπείται από την Δικαιοσύνη.

Σήμερα βλέπουμε ότι η Δικαιοσύνη δεν έχει κινηθεί ακόμα εναντίον των ηθικών αυτουργών της διπλής αυτής δολοφονίας, τα ΜΜΕ έχουν «ρίξει» το θέμα σε δεύτερη μοίρα και οι πολιτικοί ταγοί της χώρας, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δημιουργούν ερωτήματα με την ύποπτη σιωπή τους, που έχει αρχίσει και παραπέμπει σε σιωπηρή αποδοχή της τρομοκρατικής αυτής ενέργειας. Όμως ακόμα και αυτά τα ΜΜΕ που έχουν ακόμα πρώτο θέμα την διπλή δολοφονία, το κάνουν εκ του πονηρού και στην προσπάθεια τους να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Χθες ήταν η καθεστωτική «Καθημερινή» που ανησυχούσε μην τυχόν και «ενισχυθεί η Χρυσή Αυγή».Σήμερα είναι το «Έθνος» που Μπόμπολα, το οποίο σε κατάπτυστο άρθρο κάνει λόγο για «προσπάθεια στελεχών της Χρυσής Αυγής να «επενδύσουν» στη διπλή δολοφονία διεκδικώντας την επιστροφή τους στο προσκήνιο».

Δεν θα ασχοληθούμε με ανθρωπάκια που μετράνε τα πάντα με βάσει τις ψήφους που πρόκειται να λάβουν τα κόμματα που ακολούθως θα ψηφίσουν «την απελευθέρωση των κονδυλίων για τα δημόσια έργα» ή την «αύξηση των διοδίων». Τους χλευάζει ο Λαός και τους αφήνουμε στην κρίση του. Τους καταδεικνύουμε δε ως ηθικούς αυτουργούς της διπλής δολοφονίας ελπίζοντας ότι έστω και ένας από αυτούς θα διαθέτει συνείδηση, που δεν θα τον αφήνει να κοιμάται τα βράδια. Βεβαίως, κάτι τέτοιο είναι από απίθανο έως και αδύνατο, όμως ο Λαός γνωρίζει και τους χλευάζει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-to-ethnos-tou-mpompola-anhsuchei-mhn-anebei-h-chrush-augh#ixzz2jd38ON6l

Exit mobile version