Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτική σοκ και δέους κατά της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα ερώτημα βουλευτού

Προ μηνός περίπου, ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος είχε κάνει μια ερώτηση στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, για τις παράνομες παρακολουθήσεις τηλεφωνημάτων βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής. Ρωτούσε -μεταξύ άλλων- να μάθει: «Πότε ξεκίνησαν οι παρακολουθήσεις και αν αυτό έγινε με την άδεια εισαγγελέα; Πώς διασφαλίζεται ότι η παρακολούθηση αφορά μόνο το ποινικό κομμάτι και όχι το πολιτικό;». Η ουσιαστική απάντηση στο ερώτημα περί «ποινικού» και «πολιτικού» κομματιού, ήρθε την προηγούμενη Παρασκευή!

Και η απάντησή του…

Βουλευτές, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση σε διαφόρους σταθμούς διοδίων. Για τον προγραμματισμό της συγκεκριμένης δράσης, δεν υπήρξε καμία δημόσια προαναγγελία. Κι όμως, σε όλους τους σταθμούς περίμεναν τους χρυσαυγίτες σιδερόφρακτες δυνάμεις των ΜΑΤ, περιπολικά, μοτοσυκλέτες, κρατική ασφάλεια, αντιτρομοκρατική, ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ κ.λπ. Πως είχαν μάθει στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ότι θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση, αλλά και την ώρα προσέλευσης; Προφανέστατα, από τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ παρακολουθήσεις των τηλεφώνων!

Γκάφα ή στοχευμένη πολιτική κίνηση;

Δεν ήξερε η χουντάρα του φον Αντωνάκη ότι μ’ αυτό τον κραυγαλέο τρόπο οι παρανομίες της θα αποκαλυφθούν; Κάλλιστα, θα μπορούσε όλος αυτός ο στρατός της κρατικής καταστολής μιας απλής διανομής φυλλαδίων (!!!), να προσέλθει αμέσως μετά την έναρξη της διανομής και να επικαλεστεί 100 λόγους για να την σταματήσει (καταγγελίες από διερχομένους, ότι π.χ. κάποιος δεν ήθελε να πάρει φυλλάδιο και τον εξύβρισαν, ότι π.χ. κάποιος άλλος προπηλακίστηκε κ.τ.λ.). Δεν το έκαναν. Προτίμησαν να εκτεθούν στα μάτια του κόσμου. Γιατί άραγε; Επρόκειτο περί γκάφας κάποιου ενθουσιώδους στρατηγού της αστυνομίας, που προσμένει αρχηγιλίκι στις προσεχείς κρίσεις, ή περί πολιτικής κίνησης μελετημένης, οργανωμένης και στοχευμένης;

Οι μαζικές σφαγές αμνοεριφίων και τα… προσχήματα.

Επεκτείνοντας, τα ίδια ερωτήματα προκύπτουν και σε πάμπολλες άλλες υποπεριπτώσεις της επιχείρησης καταστολής της Χρυσής Αυγής, στις οποίες δεν τηρήθηκαν ούτε τα προσχήματα. Όπως π.χ. γιατί συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν ο Αρχηγός και 2 βουλευτές του τρίτου (ή μήπως του δεύτερου;) κόμματος της χώρας, χωρίς ούτε ένα επιβαρυντικό στοιχείο, γιατί χρησιμοποιούνται φαιδροί και κραγμένοι ψευδομάρτυρες που μιλάνε για μαζικές σφαγές… αμνοεριφίων και άλλες ιστορίες για… αγρίους, γιατί το κατηγορητήριο είναι πιστή αντιγραφή κατάθεσης αριστεριστή με… περικεφαλαία (στην περίπτωσή του, κιπά), γιατί η ίδια εισαγγελέας που παρέλαβε επισήμως το καταστατικό του Κινήματος και υπέγραψε κιόλας για την παραλαβή του, κάνει χρήση ενός ιδιόχειρου κουρελόχαρτου, γιατί παραπέμπεται να δικαστεί ο Η. Κασιδιάρης για «παράνομη βία», η οποία προκύπτει από το ότι «στην ομιλία του καταφέρθηκε με σφοδρότητα κατά του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως» (!!!) και τόσα άλλα που βοούν και κράζουν.

Οι ίδιοι έδωσαν τα ντοκουμέντα!

Το 1991, επί Γιέλτσιν, οι Ρώσσοι ισοπέδωσαν το Γκρόζνι της Τσετσενίας. Δεν άφησαν ψυχή ζώσα! Είμαι σίγουρος ότι την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα λέτε από μέσα σας «τι μας λέει ο άνθρωπος»; Υπάρχει καμιά απόδειξη; Καμία! Ούτε ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο! Όλα κρατήθηκαν μυστικά, γιατί πολύ απλά οι Ρώσσοι δεν ήθελαν να μαθευτούν. Αντίθετα, η ωμή βία και οι φρικαλεότητες των  Αμερικανοσιωνιστών και των Ισραηλινών, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στα κολαστήρια του Αμπού Γκράιμπ και του Γκουαντάναμο, στη Σερβία, στη Γάζα, στη Σάμπρα και Σατίλα παλαιότερα κ.α., είναι γνωστές σ’ ολόκληρο τον κόσμο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, και μάλιστα με πλήθος ντοκουμέντων, φωτογραφικών και βίντεο. Δεν μπορούσαν οι Αμερικανοσιωνιστές και οι Ισραηλινοί, που αποδεδειγμένα ελέγχουν απόλυτα τα διεθνή ΜΜΕ, να τα αποκρύψουν; Σίγουρα μπορούσαν! Κι όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά οι ίδιοι τα έδωσαν επίτηδες για να προβληθούν!

Σοκ και δέος!

Γιατί το έκαναν; Γιατί ο σκοπός τους δεν ήταν απλά και μόνο να τιμωρήσουν εκείνους που τους σήκωσαν κεφάλι, ούτε –πολύ περισσότερο- να κερδίσουν τη συμπάθεια της κοινής γνώμης για τον «δίκαιο αγώνα τους κατά των κακών», αλλά να προκαλέσουν «σοκ και δέος» (αν το θυμάστε, αυτό ήταν το σύνθημα της πρώτης επιδρομής στο Ιράκ, που μεταδόθηκε… ζωντανά από τις τηλεοράσεις μας…) σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα! Ήθελαν να δώσουν ένα σαφές μήνυμα προς όσους είχαν σκοπό να σηκώσουν κεφάλι, αλλά και σε όσους δεν είχαν, αλλά που δυνητικά θα μπορούσαν κάποτε να σκεφτούν να σηκώσουν κεφάλι, ότι «Είμαστε πανίσχυροι, είμαστε αμείλικτοι, ανοίχτε τα μάτια σας να δείτε τι σας περιμένει»!

Ξεσκίστε τα όλα και πατάξτε την Χρυσή Αυγή!

Κάτι ανάλογο συμβαίνει κι εδώ. Είπαν οι υπερατλαντικοί εντολοδότες στα ντόπια ανδρείκελά τους: «Τελειώνετε με την Χρυσή Αυγή! Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου οι νόμοι και τα συντάγματά σας. Δεν μας ενδιαφέρει η δημοκρατία σας, η ανεξάρτητη δικαιοσύνη σας, τα κοινοβουλευτικά σας ήθη, ο νομικός σας πολιτισμός, το τεκμήριο της αθωότητας, τα δικαιώματα του ανθρώπου, οι ευρωπαϊκές συμβάσεις και οι άλλες σαχλαμάρες που λέτε για λαϊκή κατανάλωση. Σας το λέμε ευθέως, ξεσκίστε τα και ποδοπατήστε τα όλα, χωρίς προσχήματα! Αρκεί να τους τελειώσετε! Δε μας ενδιαφέρει καν να κερδίσετε τη συμπάθεια του κόσμου. Μόνο να τους τρομοκρατήσετε! Κι αυτούς, αλλά και όλους τους άλλους Ευρωπαίους πατριώτες που ονειρεύονται εθνική ανεξαρτησία, αξιοποίηση του εθνικού τους πλούτου, αυτοδύναμη ανάπτυξη, δικαιοσύνη και άλλα βλαπτικά για την Νέα Τάξη μας! Η Χρυσή Αυγή είναι το πρότυπο για όλους αυτούς και πρέπει να το πατάξετε για παραδειγματισμό! Έχουμε στη διάθεσή σας όλα τα μέσα: όλα τα κόμματα του… συνταγματικού-κοινοβουλευτικού (και εξωκοινοβουλευτικού…) τόξου, όλα τα ΜΜΕ, τη «δικαιοσύνη», τα… πάντα  όλα. Κάντε το, λοιπόν, τώρα!». Αυτά τους διέταξαν, γι’ αυτό ο φον Αντωνάκης μιλώντας μπροστά τους στην Αμέρικα είπε εξίσου ωμά: «θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή»!

Η ελληνική ιδιαιτερότητα κόντρα στην παγκόσμια τυραννία.

«Είναι ατίθασος και αντιδραστικός λαός οι Έλληνες, γι’ αυτό πρέπει να τους χτυπήσουμε στη γλώσσα, στη θρησκεία… κ.τ.λ.», έλεγε ο μέγας σοφός της Σιών, Κίσσινγκερ. Διόλου τυχαία. Για την «ελληνική ιδιαιτερότητα μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι» μιλούν συχνά-πυκνά, όσοι έχει τύχει να μάθουν την ιστορία μας και να γνωρίσουν το λαό μας. «Περίεργη ράτσα οι Ρωμιοί», είπαν οι Οθωμανοί κατακτητές μας. Ε ναι, λοιπόν, είναι αλλιώτικοι απ’ τους άλλους οι Έλληνες! Κι έχουν αποδείξει στο διάβα των αιώνων, ότι δεν υποτάσσονται στον τύραννο! Δεν προσκυνάνε τον Πασά! Ξέρουνε άμα λάχει να λένε βροντερά «ΟΧΙ» και να τα υποστηρίζουνε κιόλας. Ειδικά δε σήμερα, υπάρχει και κάτι άλλο που ενισχύει τα προηγούμενα: Δεν έχουνε να χάσουνε τίποτα πλέον οι σύγχρονοι Έλληνες! Γιατί οι διεθνείς εντολοδότες των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής δεν τους έχουν αφήσει τίποτα! Τους τα’ χουν πάρει όλα! Ναι, ούτε τούτη τη φορά θα λυγίσουμε εμείς οι Έλληνες! Το παλεύουμε και θα νικήσουμε το παγκόσμιο σκότος και τα ντόπια χάρτινα κοκοράκια του! Με πρωτοπόρα την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, που θα φέρει -επιτέλους- το ποθούμενο! 

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/politikh-sok-kai-deous-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz2jd7a7PGt

Exit mobile version