Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

EYΓΕ! Με ψυχραιμία αντιμετωπίζετε όλες τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των οπαδών σας και την καταπάτηση όλων των συνταγματικών σας δικαιωμάτων. Ήδη θα έπρεπε να έχετε καταθέσει μήνυση στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων με σαφή αναφορά στις ανακοινώσεις όλων των φορέων ΜΜΕ, Πολιτικούς κλπ) που επικροτούν όλη αυτή την δολοπλοκία.

Είμαστε δίπλα σας! Όλοι οι Έλληνες έχουμε αφυπνιστεί πλέον! Βλέπουμε! Σας κυνηγούν όλοι! Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Αυτό σημαίνει πως κάνετε κάτι εξαιρετικά καλά και ενοχλείτε τα συμφέροντα με τις αλήθειες που λέτε. Με πολύ προσοχή, συνεχίστε τον δίκαιο αγώνα σας! Εύχομαι σύντομα με τον Αρχηγό σας δικαιωμένο και μπροστάρη και τους υπόλοιπους βουλευτές ανάμεσα στις δυνάμεις σας!

Σ.Γ.

Κρατάει γερά ο Αλέξανδρος! Ευχάριστα νέα από τους θεράποντες ιατρούς

Αγαπητοί Συναγωνιστές και αγαπητές Συναγωνίστριες, θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για την απώλεια των δύο άτυχων νέων. Ελπίζω να είναι τα τελευταία θύματα στον τόπο αυτό. Καλό κουράγιο στον τραυματία που δίνει μάχη για τη ζωή. Πρέπει κάποια στιγμή αυτοί που μας πολεμούν να αντιληφθούν πως οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Η διαδικασία εκφοβισμού δεν πτοεί, αντιθέτως συσπειρώνει όλους μας. Ελπίζω, κάποια στιγμή, να αντιληφθούν ότι μάλλον μας κάνουν μέρα με τη μέρα περισσότερο εθνικιστές παρά φοβισμένους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκοτώνουν τον κόσμο. Η Χρυσή Αυγή είναι και θα μείνει για πάντα εδώ. Ήρθε η ώρα να περάσουν στο στάδιο της αποδοχής, η άρνηση της πραγματικότητας οδηγεί μόνο στην τρέλα. Δεν ξέρω πως αλλιώς πρέπει να το γράψω για να γίνει κατανοητό σε όλους αυτούς που μας πολεμούν. Στο φινάλε δεν θα απολογηθούμε επειδή τολμήσαμε να πούμε ότι αγαπάμε την αλήθεια. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς… Καλή συνέχεια

Χ.Ρ. Ελληνίδα εξωτερικού…

Δήλωση του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά για την δολοφονία των νεαρών Ελλήνων

Τά άθλια κόμματα τού κατ’ ευφημισμόν “συνταγματικού” και ανθελληνικού τόξου “βγήκαν από την υποχρέωση καταδικάζοντας “ομόθυμα” τό έγκλημα στο Ηράκλειο – αφού πρώτα τα ίδια το προκάλεσαν, “τοίς κείνων (δηλ. ξένων ανθελληνικών κέντρων) ρήμασι πειθόμενοι”. Αιωνία η μνήμη των δύο παλικαριών Γ. Φουντούλη και Μαν. Καπελώνη, που τό μόνο έγκλημα που διέπραξαν ήταν να στηρίζουν τόν καταδυναστευόμενο ελληνικό λαό. Εν τώ μεταξύ ο κατοχικός “πρωθυπουργός” (μαριονέτα της ΠΑΣΟΚοαριστεράς) δεν αξιώθηκε να ασχοληθεί με το θέμα παρά μόνο δια τού “κυβερνητικού” εκπροσώπου. (Το “κυβερνητικός” εντός εισαγωγικών διότι εκεί τοποθετείται και η “κυβέρνηση”). Η απέραντη νεκρική σιγή τού προέδρου τής δημοκρατίας μας θυμίζει, ελαφρώς παραλλαγμένη, την στιχομυθία τής γοργόνας και των ναυτικών:

– Ζει ο πρόεδρος Κ;

-Ζεί και προεδρεύει και τον κόσμο κοροϊδεύει.

-Και γιατί δεν δίνει σημεία ζωής;

-Τώρα τελευταία κοιμάται • μόνο όταν σκοτώνεται αριστερός ξυπνάει • όταν σκοτώνονται άλλοι έχει υπνηλία.

Σύντομα ο λαός θα τους ανταμείψει όλους κατά τα πεπραγμένα εκάστου: Ληστεία εις βάρος τού ελληνικού λαού, δολοφονίες, κηρύγματα μίσους και προτροπή σε δολοφονίες, εθνικές υποχωρήσεις, παράδοση τής χώρας στους λαθρομετανάστες, περιύβριση τής χριστιανικής θρησκείας και άλλα πολλά.

Μ.Μ.

Επιμένουν Σαμαράς και Παπούλιας να μην καταδικάζουν την δολοφονία των δύο νέων Ελλήνων

Το παρακάτω σχόλιο το έστειλα στο enikos.gr, στην ανάρτηση που σχετίζεται με τις τελευταίες δολοφονίες. Το σχόλιο λογοκρίθηκε, όπως και άλλα σχόλιά μου, που φαίνεται δεν ταιριάζουν στην γραμμή που θέλει να περάσει ο κ. Χατζηνικολάου. Μη έχοντας αλλού να απευθυνθώ, το στέλνω σ᾽ εσάς, μαζί με τα συλλυπητήριά μου. ΚΞ Καλά, είστε σοβαροί ορισμένοι εδώ μέσα; Προβοκάτσιες βλέπει ο ένας, ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει ο άλλος. Δε μου λέτε, μήπως χαρήκατε κατά βάθος που σκοτώθηκαν δυο “φασίστες”, μέλη “εγκληματικής οργάνωσης” κλπ; Σας άρεσε; Θέλετε να σας στείλουν το βίντεο στο σπίτι, να το βλέπετε με τα παιδιά σας τα Χριστούγεννα; Αυτοί που μέχρι εχθές δέχονταν τις ύβρεις και τις συκοφαντίες ολόκληρου του συστήματος, με λογικές συλλογικής ευθύνης, ξαφνικά έγιναν “δύο παιδιά, δύο Ελληνόπουλα”. Υποκριτές… Αυτοί που έκαναν την μεγαλύτερη (αποτυχημένη) επιχείρηση πολιτικής εξόντωσης μετά την δολοφονία του Φύσσα, τώρα θυμήθηκαν την “ψυχραιμία”, και ζητούν να μην γίνει πολιτική σπέκουλα. Μην φοβούνται… η ΧΑ δεν είναι σαν τα μούτρα τους. Προτρέπει τον κόσμο να είναι όλοι ενωμένοι. Άραγε, η κ. Κανέλλη που μετέφερε μέσα στην Βουλή το χυδαίο σύνθημα “σε Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει”, πώς κοιμήθηκε χθες το βράδυ; Ανάλαφρα, φαντάζομαι. Θα κάνουν την αυτοκριτική τους οι δημοσιογράφοι, που έφτασαν σε σημείο να πουν ότι μέχρι και οι ψηφοφόροι της ΧΑ είχαν “αίμα στα χέρια τους”, προσφέροντας ηθικό έρεισμα για αντίποινα σαν αυτά που είδαμε; Εκεί δεν χρειαζόταν “ψυχραιμία” ε; Εκείνη ήταν καλή ώρα για υπερβολές. Τώρα το κακό έγινε, αλλά δεν είναι ποτέ αργά για συγγνώμη.

Χ.Δ.

«Υπερβάλλων ζήλος» οι δολοφονίες για τον Ντ. Χάρις της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής

Θλίβομαι για τον άδικο ύπουλο και υποχθόνιο χαμό αυτών των παλικαριών, πού είχαν όλη την ζωή μπροστά τους. Χάσανε την ζωή τους γιατί τολμούσαν να έχουν διαφορετική άποψη για την έννοια Πατρίδα, για το ξεπούλημα των εθνικών αγαθών, για την λαθρομετανάστευση, για τον ρατσισμό κατά του Έθνους των Ελλήνων! Εύχομαι να είναι τα τελευταία αδικοχαμένα θύματα, στο βωμό των βρώμικων προδοτικών πολιτικών παίγνιων, των μαριονεττάκων πολιτικάντηδων, πού στο όνομα της υποταγής σε αλλοδαπά κέντρα εντολοδόχων δεν διστάζουν να “στρέψουν” όπλο κατά άοπλων νέων παιδιών… Πολύ θα ήθελα να ενωνόμασταν όλοι οι Έλληνες και να στρεφόμασταν κατά του πραγματικού εχθρού και όχι ο ένας κατά του άλλου. Γονατίζω μπροστά σε αυτά τα δύο Παλικάρια και τους ζητώ συγγνώμη για τον πολιτικό και κοινωνικό βάλτο πού δημιουργήσαμε και σας αφήνουμε παρακαταθήκη πίσω μας. Με δάκρυα στα μάτια σας ζητώ να με συγχωρέσετε. Καλό ταξίδι αγόρια μου!

Γ.Α.

Πρώτο Θέμα: Από τον Αύγουστο προγραμματισμένη η δολοφονική επίθεση

Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια για τους νέους που έχασαν τη ζωή τους και να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στο νέο που τραυματίστηκε σ’ αυτή την άνανδρη επίθεση. Όπως φαίνεται το σύστημα είδε πως δεν του “βγήκε” η ιστορία περί εγκληματικής οργάνωσης, οπότε αποφάσισε να επιστρατεύσει τους αναρχο-τρομοκράτες του για να τρομοκρατήσει όσους στηρίζουν τη ΧΑ. Άλλωστε αυτό φάνηκε και όταν ο κ. Τζιτζικώστας παρασύρθηκε στιγμιαία από την κοινή λογική και την αλήθεια, και είπε πως θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση ως εγκληματική οργάνωση, αλλά τον επανέφεραν εις την τάξη. Είμαι σίγουρος ότι και οι απόπειρες τρομοκρατίας θα πέσουν στο κενό.

Γ.Γ.

Το νέο φύλλο της εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Τρίτη 05/11

Καλό ταξίδι αδέρφια. Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης. Αυτά τα ονόματα πρέπει να τα μνημονεύουμε για να θυμόμαστε για πάντα. Πάντα θα είναι κοντά μας. Δε περιμένω από κανέναν άλλον να τα θυμάται. Το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν, από τα ΜΜΕ, αύριο το πολύ μεθαύριο. Ούτε τα δημοτικά συμβούλια θα αποφασίσουν ομόφωνα να δώσουν τα ονόματά τους σε κανέναν δρόμο. Ούτε θα περαστούν χειροπέδες σε κανέναν για ηθική αυτουργία, για φυσική αυτουργία δε το συζητώ καν. Ούτε θα ρωτήσει κανείς τους ΠΡΟΠΟτζήδες αν κοιμούνται καλά. Ούτε δακρύβρεχτες συνεντεύξεις απ΄τις χαροκαμμένες μάνες θα πάρουν. Ούτε πρωτοσέλιδα με τα παραμορφωμένα πρόσωπά τους θα δούμε, που αποτυπώνεται ο κτηνώδης χαρακτήρας των δολοφόνων. Αντίθετα, ακούσαμε πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ακούσαμε πως στο μυαλό του Χατζηνικολάου γυρνάνε 4-5 σενάρια και ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται(αυτά τα είπαν κι άλλοι οι οποίοι ανέφεραν χαρακτηριστικά πως δεν είναι της παρούσης), ακούσαμε πως η Χρυσή Αυγή θα κάνει σπέκουλα μέχρι εκεί που δε παίρνει (απ΄το Αλαφουζέϊκο). Οι άνθρωποι δεν έχουν όρια, αλλά αυτό δε μας κάνει εντύπωση, αν λάβουμε υπ΄όψιν τον οχετό που έχει εκτοξευθεί ιδιαιτέρως τους δύο τελευταίους μήνες. Μια προσευχή μόνο για τον Αλέξανδρο Γέροντα, να τα καταφέρει έτσι ώστε να γίνει ο εφιάλτης τους. Τίποτα άλλο. Μετά τιμής

M.E.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Σ’ αυτή τη χώρα κάποιοι ξύπνησαν και μάχονται για μια νέα, ελεύθερη πατρίδα”

Η αναμφισβήτητη άνοδος της Χρυσής Αυγής έσπειρε τον πανικό στους ανθέλληνες -δούλους του διεθνούς Εβραιοσιωνισμού, που μεθοδεύουν τη σμίκρυνση του Ελληνικού κράτους και τη σταδιακή και συστηματική αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας από τριτοκοσμικούς, απολίτιστους μουσουλμάνους.

Ο πανικός όμως οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και το σύστημα έκανε πολλές από αυτές…

Αρχικά απέκλεισε την παρουσία της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ και τα λεγόμενα ”μεγάλα” κανάλια με το πρόσχημα πως προστατεύεται το ”δημοκρατικό” πολίτευμα του τόπου από τους ”νεοναζί” – ”φασίστες”.

Στη συνέχεια διαπιστώνοντας πως η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν πέφτει, αλλά αντιθέτως δυναμώνει, οργάνωσαν και υλοποίησαν ένα φόνο προσπαθώντας να την παρουσιάσουν ως ”εγκληματική οργάνωση”.

Όμως και πάλι η βρώμικη προπαγάνδα τους έπεσε στο κενό.

Τελευταία τους λύση και αθλιότερη απέμεινε ο εκφοβισμός και η δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης μέσω τρομοκρατικού χτυπήματος κατά μελών της Χρυσής Αυγής. Έτσι καταλήξαμε στο διπλό φονικό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Β.Π. Εδώ έκαναν το μοιραίο λάθος: με αυτήν την άνανδρη κίνησή τους έδωσαν ακόμα μια ώθηση στη Χρυσή Αυγή προς τα πάνω!

Ας το πάρουν απόφαση: η Χρυσή Αυγή είναι το ποτάμι που έγινε χείμαρρος και δε γυρίζει πίσω!…

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!…

Μ.Γ.Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-4-noembriou-2013#ixzz2jd8Uq4TY

Exit mobile version