Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική ενότητα για την Πατρίδα μας και την Ελευθερία

Η αποτρόπαια δολοφονία των Συναγωνιστών μας είναι χαρακτηριστική, όχι ένδειξη, αλλά απόδειξη του επιληπτικού πανικού του συστήματος. Όταν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με «δημοκρατικό» διαδικαστικό τρόπο, μπαίνουν στο παιχνίδι τα «βαριά χαρτιά», οι επαγγελματίες δολοφόνοι.

Οι δυο εγκληματικές ενέργειες, του Νέου Ηρακλείου, αλλά και του Κερατσινίου, έχουν ένα και μόνο κερδισμένο, το πολιτικό σύστημα εξουσίας, το πολυκέφαλο εθνοκτόνο εξάμβλωμα που σήμερα ελέγχει με κάθε τρόπο και μέσον  την κατάσταση, ενώ παθιασμένα δεν θέλει να αφήσει την εξουσία αγκιστρωμένο σ’ αυτήν πολυεπίπεδα.

Οι σκοτεινές δυνάμεις του εξωτερικού που στηρίζουν αυτό το σάπιο και μολυσματικό σύστημα, έχουν αναλάβει την αναγκαία βρώμικη δουλειά «υψηλής πιστότητας». Να μετατρέψουν με οποιονδήποτε τρόπο και κόστος, την αντιπαράθεση σύσσωμης της κοινωνίας με την κυβέρνηση, σε καθοδηγούμενη σύγκρουση των «δυο άκρων». Το γνωστό «διαίρει και βασίλευε» της πάλαι ποτέ σιωνοβρετανικής κοσμοκρατορίας.

Η γενναιότητα και η αγάπη των Ελλήνων Εθνικιστών προς την Πατρίδα, σήμερα μπορεί και πρέπει να αποδειχθεί μεταξύ άλλων και με ενέργειες και δηλώσεις υπέρ της εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, όλων των πατριωτικών δυνάμεων, οι οποίες πρέπει να έχουν έναν και μόνον έναν στόχο, την ανατροπή του μνημονίου και της κυβέρνησης.

Οι Συναγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου, αναλογιζόμενοι το ποιος ωφελείται και τι επιδιώκει από τις δολοφονίες αυτές, θα πρέπει να επιδείξουν πρωτίστως μιαν ιστορικά πρωτόγνωρη αυτοσυγκράτηση.

Αν θέλουν να νικήσουν τον πραγματικό εχθρό οι σύντροφοί μας πρέπει να βρουν το προμηθεϊκό σθένος να τείνουν ειλικρινές χέρι εθνικής συμφιλίωσης σε όλους όσους πράγματι εναντιώνονται στα σχέδια της κυβέρνησης και των ξένων. Συνεπώς ακόμη και προς την όποια υποτυπωδώς ελληνική Αριστερά, αν και εφόσον δείξει έστω και ψήγμα πατριωτισμού ή εθνικής ευαισθησίας.

Και βέβαια δεν ξεχνιόμαστε ούτε έχουμε ψευδαισθήσεις: Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΚΕΕΡΦΑ,… ο Πέτρος Κωνσταντίνου, ο Τζαβέντ Ασλάμ… και οι λοιποί ποικιλώνυμοι της εθνοαποδομητικής εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (δεκανίκι του Σύριζα και τσιράκια του αντεθνικού Καθεστώτος της Μνημονιακής Συγκυβέρνησης) ή σαλονάτοι γκεβαρίσκοι του κοινοβουλίου έχουν το δικαίωμα από την κατ΄ επίφαση την δημοκρατία να καθυβρίζουν νεκρούς, να στοχοποιούν και να προτρέπουν σε πράξεις βίας κατά Ελλήνων. Επίσης έχουν εγγενή συστατική υποχρέωσή τους  να δαιμονοποιούν κάθε τι εθνικό και να συνεργάζονται  με κάθε μισέλληνα.

Θα πρέπει συνεπώς οι ανά την επικράτεια Συναγωνιστές μας κατ’ αρχήν  να τείνουν χέρι συμφιλίωσης, ακόμη κι αν η όποια Αριστερά, αρνηθεί να κάνει το ίδιο, με το πρόσχημα ότι εμείς είμαστε «φασίστες».

Ναι, γιατί Εμείς: Περιφρονούμε και δεν ζητιανεύουμε! Μαχόμαστε και πέφτουμε στον Αγώνα! Είμαστε ένα Κίνημα Ζωογόνας και Εξιλαστήριας Εθνικής Αγάπης και μπορούμε να μετουσιώνουμε την αβυσσαλέα οργή μας σε τερατώδη υπομονή.

Ας μας κρίνει συνεπώς όλους ο Λαός κι ας εισπράξει ο καθείς τα επιτίμια του από την ιστορική νέμεση.

Εμπρός! Με χαλύβδινη πειθαρχία και τερατώδη αυτοέλεγχο: Η απαίτηση για εθνική συμφιλίωση εναντίον της κυβέρνησης και των ξένων αφεντικών της, είναι σήμερα πιο απαραίτητη από ποτέ. 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ethnikh-enothta-gia-thn-patrida-mas-kai-thn-autou-eleutheria#ixzz2jen73SQi

Exit mobile version