Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τιμή μας η Πίστη!

«Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος – αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος – σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται».

Ν. Καζαντζάκης

Οι αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά -με την επαίσχυντη σύμπραξη των κομμάτων της Αριστεράς- εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, θα έχουν τύχη παρόμοια μ’ εκείνη των ασύστολων ψευδών περί ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με τα οποία ο εγκληματικός συνεταιρισμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ βομβαρδίζει το Λαό μας. Όπως το περίφημο πλην ανύπαρκτο success story καταρρέει υπό το βάρος των δραματικών συνθηκών της καθημερινότητας του Έλληνα, έτσι και το σαθρό και κωμικό κατηγορητήριο της πολιτικής δίωξης του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, θα καταπέσει υπό το βάρος της Θέλησης ενός ολόκληρου Έθνους να διεκδικήσει την Ελευθερία του.

Βάσταξε επί μακρό χρονικό διάστημα η εκστρατεία της Πολιτικής Τρομοκρατίας, την οποία εξαπέλυσε η κυβέρνηση των υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων. Ένας μήνας και πλέον, εντός του οποίου κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα κατέλυσαν κάθε έννοια δικαίου, κατ’ αντιστοιχία και παράλληλα με την καταπάτηση του Συντάγματος στην οποία επιδόθηκαν συγκεκριμένοι υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά. Την ώρα που οι μέγιστοι διδάσκαλοι της υποκριτικής τέχνης, αριστεροί ψευδοανθρωπιστές και «δημοκράτες» των απαγορεύσεων στο Σύριζα, διαμαρτύρονται για την καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητος για την υπόθεση των ρομά που βρέθηκαν να κρατούν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα κοριτσάκι από τη Βουλγαρία, την ίδια εκείνη στιγμή σιωπούσαν εκκωφαντικά μπροστά στην ανακοίνωση του πορίσματος της ελληνικής αστυνομίας, σχετικά με τις υποτιθέμενες διασυνδέσεις αστυνομικών με τη Χρυσή Αυγή. Σιωπούσαν εκκωφαντικά, μπροστά στην κατακρεούργηση του τεκμηρίου της αθωότητας των Χρυσαυγιτών, όπως μεταξύ άλλων, αυτή αποτυπώνεται στο κατάπτυστο πόρισμα των ιεροεξεταστών του Δένδια, το οποίο και αναφέρει το νόμιμο πολιτικό Κίνημα Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ως «εγκληματική οργάνωση Χ.Α.»!

Προφανώς ο κύριος Δένδιας, πέραν από δεδηλωμένος φίλος μασόνων και απολογητής του διεθνούς σιωνισμού, ανέλαβε και καθήκοντα δικαστικής αρχής, καταδικάζοντας τη Χρυσή Αυγή δίχως δίκη και προτού βεβαίως αποφανθεί η Δικαιοσύνη επί των πραγματικών στοιχείων της υπόθεσης. Δυστυχώς για τον θλιβερό αυτό πολιτικό αντίπαλο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η ελληνική κοινή γνώμη, δεν είναι Βουλή όπου με περίσσιο θράσος ανακοινώνει κατά τρόπο δικτατορικό πως αρνείται από τούδε και εις το εξής να απαντά σε ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Το «βασίλειό» του, περιορίζεται στο κτίριο της Κατεχάκη και στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, όπου για την ώρα τουλάχιστον, απολαμβάνει τα προνόμια του αξιώματός του. Όμως ο αλαζόνας υπουργός, φαίνεται να αγνοεί μια ρήση του επονομαζόμενου «Σκοτεινού», Εφέσιου φιλοσόφου Ηράκλειτου, με την οποία εμείς οι Χρυσαυγίτες πορευτήκαμε επί σειρά ετών: «τα πάντα ρει»! Θα έλθει αναμφισβήτητα η ώρα, που ο κύριος αυτός θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον του Ελληνικού Λαού, για τις παράνομες και αντισυνταγματικές του μεθοδεύσεις.

Μαζί του, θα λογοδοτήσει μια κυβέρνηση η οποία περιφρονεί την πολιτική βούληση 500.000 Ελλήνων και συνάμα απειλεί τις πολιτικές ελευθερίες του συνόλου του Ελληνικού Λαού. Όποιος δεν συμβαδίζει με την αντεθνική αυτή κυβέρνηση, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να χαρακτηρισθεί μέλος κάποιας υποτιθέμενης «εγκληματικής οργάνωσης». Ενώπιον τούτης της ανεκδιήγητης καταστάσεως, τα κόμματα της Αριστεράς όχι μόνον σιώπησαν, αλλά επικρότησαν και χαιρέτισαν τις κυβερνητικές αυθαιρεσίες, αναδεικνύοντας την Χρυσή Αυγή ως τη μοναδική απειλή για το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της υποταγής στους ξένους.

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, όντας θρασείς και δειλοί, πίστεψαν πως ο Ελληνικός Λαός θα αποτελέσει ένα εύκολο θύμα της καταιγιστικής προπαγάνδας των στρατευμένων υπέρ του Καθεστώτος δημοσιογράφων. Γνωρίζοντας εξ’ αρχής ότι δεν υφίστανται ενοχοποιητικά στοιχεία για τα στελέχη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, πόνταραν στην προσδοκώμενη επιρροή της εκστρατείας λάσπης και ψεύδους των μέσων ενημέρωσης, επιρροή που ήλπιζαν πως θα βυθίσει την αποδοχή εκ μέρους του Λαού μας, των πολιτικών θέσεων της Χρυσής Αυγής. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των πιστών και υπάκουων πραιτόρων του Καθεστώτος της διαφθοράς και της διαπλοκής, η επιχείρησε στέφθηκε με απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ, βυθίζοντας στη κατάθλιψη και την απόγνωση τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς νοσηρούς εγκεφάλους, που εκτέλεσαν το ανωτέρω σχέδιο και βρίσκονται πλέον αφενός εκτεθειμένοι και αφετέρου συνεργοί στην πολιτική σκευωρία εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος. Χαρακτηριστική του πανικού εις τον οποίο έχει περιέλθει το κρατούν σύστημα, η δήλωση γνωστού δημοσιογραφικού «σοφού», ο οποίος δημοσίως επισήμανε πως: «εάν όλη αυτή η υπόθεση κατά της Χρυσής Αυγής αποδειχτεί ένα φιάσκο, τότε…». Δεν θα υποχρεωθεί να αναμένει, ο κύριος αυτός: το ΤΟΤΕ έχει ήδη γίνει ΤΩΡΑ!

Ο σκληρά δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός, όχι μόνο δεν έπεσε στην παγίδα του Καθεστώτος των φαύλων, αλλά γεμάτος περιφρόνηση και οργή, έφτυσε κατάμουτρα τόσο τους πολιτικούς αγύρτες όσο και τους δημοσιογραφικούς απατεώνες που επιχείρησαν κατά τρόπο σκαιό και χυδαίο να τον εξαπατήσουν. Και ξέρετε γιατί; Διότι αν τα αντεθνικά κόμματα της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς Δεξιάς και της διεθνιστικής, μαρξιστικής Αριστεράς συνέβαλαν στο να υπάρχουν 100 λόγοι να ντρέπεται κανείς και να νιώθει ένοχος που είναι πολίτης αυτού του Κράτους, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή του κατέδειξε 1000 λόγους για να νιώθει την ανυπέρβλητη και ασύγκριτη περηφάνια να γεννηθείς Έλληνας!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας! Κι αυτή η Νεολαία, δυστυχώς για το Καθεστώς και τα συμφέροντά του και ευτυχώς για το Μεγάλο μας Έθνος, απέχει έτη φωτός από τις κομματικές αγέλες των κρατικοδίαιτων μπούληδων, των φτιαγμένων χασικλήδων και των βολεμένων πλουσιόπαιδων που συνωστίζονται στα γραφεία ανίκανων και άεργων πολιτικάντηδων. Τούτη η Νεολαία έχει βαπτισθεί στο Πνεύμα των Ηρώων του Παρελθόντος μας και έχει ανδρωθεί στις αγωνιστικές πορείες κάτω από τα Αιώνια Λάβαρα του Έθνους και τις Δάδες που δεν συμβολίζουν άλλο τι, παρά τις παρούσες στο πλευρό μας Ψυχές των Αθάνατων Πεσόντων υπέρ της Πατρίδος!

Η λυσσαλέα πολεμική του συστήματος της διαπλοκής σε συνδυασμό με τις αντισυνταγματικές και παράνομες πολιτικές διώξεις της κυβέρνησης, με την αρωγή των υπολοίπων κομμάτων, κατά του Αρχηγού, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, υπήρξε για το Κίνημά μας μια δοκιμασία Πίστης. Υπήρξε όμως πολύ περισσότερο, μια δοκιμασία αντοχής και απόδειξης της πραγματικής θέλησης του Ελληνικού Λαού να τιμωρηθούν οι ένοχοι της εξαθλίωσης και της ταπείνωσής του. Και στην δοκιμασία αυτή ο Ελληνικός Λαός απέδειξε τόσο την ακατάβλητη αντοχή του, όσο και την ατσάλινη θέλησή του για την τιμωρία των ενόχων του διεφθαρμένου Καθεστώτος της ξενοκρατίας. Πράγματι, ο Εθνικιστικός σπόρος όχι μόνον άντεξε και υπερκέρασε τα εμπόδια και τις αντιξοότητες, αλλά ανθίζει σε κάθε γωνιά της αγαπημένης μας Πατρίδος, εκεί όπου ο Λαός του οποίου εμείς οι Εθνικιστές αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι, μας υποδέχεται ως Ελευθερωτές από την Τυραννία της αισχρής κομματοκρατίας του παρελθόντος!

Εις ότι δε αφορά το Κίνημα, δεν παρέκκλινε ούτε χιλιοστό των προγραμματικών πολιτικών του θέσεων. Δεν προχώρησε ούτε σε συμβιβασμούς, ούτε σε εκπτώσεις. Απέναντι στα τερατώδη ψεύδη και στο απύθμενο μίσος των εχθρών μας, αντιτάξαμε την αγνή και καθάρια Αγάπη προς τον Λαό και την Πατρίδα. Την Λατρεία προς τους Προγόνους και τον αδιάκοπο Πολιτικό Αγώνα για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Αντισταθήκαμε μαζί με τον περήφανο Ελληνικό Λαό, αντέξαμε μαζί με τον περήφανο Ελληνικό Λαό, θα αντεπιτεθούμε μαζί με τον Ελληνικό Λαό και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζί με τον Ελληνικό Λαό!

Σε μια Τελετή Τιμής και Μνήμης, τελετή παράξενη και τρομακτική ίσως για εκείνους τους ψευτοδημοκράτες που στερούνται και Μνήμης αλλά και Τιμής, ο Αρχηγός μας, είχε τονίσει: «μη μας παρακαλείτε να μη σας προδώσουμε. Εμείς δε σας προδώσαμε ποτέ, φροντίστε εσείς να μη μας προδώσετε ξανά στο μέλλον»! Κι ο Ελληνικός Λαός, δεν πρόδωσε τον Αρχηγό του και το Κίνημά του, τουναντίον, εξέφρασε την Πίστη του στον δίκαιο Αγώνα μας. Ο θλιβερός πρωθυπουργός διακήρυξε από το Ισραήλ προς τους απανταχού σιωνιστές, πως θα εξαλείψει τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή με τη σειρά της, διακηρύσσει προς τον Ελληνικό Λαό πως θα εξαλείψει τις εγκληματικές συμμορίες των καταχραστών του δημοσίου χρήματος, των προδοτών που υπέγραψαν τα μνημόνια και εξαθλίωσαν το Λαό μας!

Θα αποτελούσε δίχως δόση υπερβολής, ιστορική ασυνέπεια η διατήρηση του υπάρχοντος Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, σε βάρος της επιβίωσης πρωτίστως και ακολούθως της ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Λαού. Δυστυχώς για τους υπεύθυνους της εξαθλίωσης του Λαού μας, η Ιστορία δεν κάνει λάθη! Αναπόφευκτα πλέον, η τυραννία της ολιγαρχίας του πλούτου εις βάρος του Έθνους, φτάνει στο τέλος της. Ο παλαιός κόσμος των προδοτών και των διεφθαρμένων γκρεμίζεται και πάνω στην ιερή τούτη γη επιστρέφουν οι Εθνικιστικές μας Σημαίες που ανεμίζουν περήφανα και ο αιώνιος Όρκος που βγαίνει με καμάρι από τα χείλη της Ελληνικής Νεολαίας:

ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/timh-mas-h-pisth#ixzz2jenmy857

Exit mobile version