Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπεσαν απροσκύνητοι και αδούλωτοι, εχθροί ενός σάπιου και αμαρτωλού καθεστώτος

Συλλήψεις και προφυλακίσεις  Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, άνευ προηγουμένου λασπολογία, ψέματα, ανακρίβειες, φίμωση και ύβρεις από ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, αναπαραγωγή σουρεαλιστικών σεναρίων ψευδομαρτύρων σαν να πρόκειται για πορίσματα καθηγητών πανεπιστημίου, αντισυνταγματική αναστολή κρατικής χρηματοδότησης με πλήρη σύμπραξη του αντισυνταγματικού «τόξου»…. Τι κατάφεραν; Η απάντηση του Ελληνικού Λαού δόθηκε με την μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση συμπαράστασης για τους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές βουλευτές  και για τον Αρχηγό μας. Παρά το κλείσιμο του Μετρό, τις καθοδηγούμενες «αντισυγκεντρώσεις» αναρχικών και ανθελλήνων, το κλίμα απόλυτου εκφοβισμού, 10.000 Ελλήνων βροντοφώναξαν ότι η Ελλάδα θα Ελευθερωθεί.

Τι κατάφεραν; Η Χρυσή Αυγή να είναι πρώτο σε-όχι κατά παραγγελία-δημοσκόπηση του ζούγκλα.gr με σταθμισμένο δείγμα, ενώ και άλλες δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν σαφή τάση ανόδου, με προοπτική την κορυφή. Όλα αυτά σε ένα μήνα. Σε ένα μήνα η Κυβέρνηση των υποταγμένων, των πολιτικάντηδων, των φαύλων, η συγκυβέρνηση του Μνημονίου και της εξαθλίωσης των Ελλήνων προσπάθησε φιλότιμα να κάμψει το Φρόνημα και την Πίστη των Ελλήνων Εθνικιστών. Τόσο φιλότιμα που την γέμισαν συγχαρητήρια οι διεθνείς τοκογλύφοι και αφέντες τους. Μήπως όμως δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη-εκ του αποτελέσματος- η προσπάθεια καταστολής της μόνης αδούλωτης φωνής, της φωνής που αγκαλιάζουν μαζικά οι Έλληνες;

«Καβάντζα» ή χρυσή εφεδρεία τους –κατά το πολιτικώς ορθότερων- η καθοδηγούμενη τρομοκρατία του παρακράτους η οποία και χτύπησε με δεκάδες σφαίρες τρία Ελεύθερα Ελληνόπουλα έξω από τα γραφεία του Κινήματος μας στο Ηράκλειο Αττικής το βράδυ της 1η Νοεμβρίου. Χτύπησε την Χρυσή Αυγή. Χτύπησε το Έθνος. Είχε προηγηθεί η μεθοδική στοχοποίηση του Κινήματός μας στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας της Μνημονιακής Κυβέρνησης και των διεφθαρμένων ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων, αλλά και διά της απομακρύνσεως, με εντολή του αρμόδιου υπουργού Δένδια, των όποιων νόμιμων μέτρων προστασίας και ασφαλείας είχαν οι Βουλευτές μας και κάποιες δομές μας. Παρά τις δεκάδες βομβιστικές επιθέσεις σε γραφεία μας και τις επιθέσεις, ακόμη και στην οικία του Αρχηγού μας, από τρομοκράτες-οι οποίες και φυσικά ουδέποτε καταδικάστηκαν από κανένα κόμμα- ο Σαμαράς και η συγκυβέρνηση στοχοποιούν απόλυτα την Χρυσή Αυγή, με το επόμενο χτύπημα να αποτελεί θέμα χρόνου.

Δύο νέοι Έλληνες, δύο μέλη και της δικής μας οικογένειας είναι νεκροί από τις σφαίρες των εχθρών της Πατρίδας. Έπεσαν για τις Ελληνικές Ιδέες τους ως Μάρτυρες του Εθνικισμού. Έπεσαν απροσκύνητοι και αδούλωτοι, εχθροί ενός σάπιου και αμαρτωλού καθεστώτος που στους επιθανάτιους ρόγχους τους προσπαθεί να σκιάξει όποιον αντιστέκεται. Μάταια όμως. Οι Έλληνες ενωμένοι αντιλαμβάνονται πλέον τι πραγματικά συμβαίνει στην Πατρίδα μας και συντάσσονται με την Χρυσή Αυγή για να φύγει η Σκλαβιά. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του βαριά τραυματία. Εκφράζουμε τα θερμότερα μας συλλυπητήρια στις οικογένειες του Γιώργου και του Μάνου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epesan-aproskunhtoi-kai-adoulwtoi-echthroi-enos-sapiou-kai-amartwlou-kathes#ixzz2jet4tFzq

Exit mobile version