Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μούγκα στον πολιτικό συρφετό της Κύπρου για τις δολοφονίες των μελών της Χρυσής Αυγής

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος πολιτικός κόσμος της Κύπρου, που μέχρι χθες επιδιδόταν σε κυνήγι μαγισσών, φτιάχνοντας ιστορίες για αγρίους με σκοπό να πολεμήσει δήθεν το τέρας του φασισμού, λασπολογώντας νυχθημερόν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Ενώ όλος ο πολιτικός συρφετός φόρεσε τον μανδύα του δικαστή και χωρίς στοιχεία, μας φόρτωσε και μας καταδίκασε για ένα φόνο που ουδεμία σχέση είχαμε, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τα στοιχεία που προκύπτουν, δεν μπήκε καν στον κόπο έστω να συλλυπηθεί για τον άδικο χαμό δύο νέων παιδιών.

Ένα ολόκληρο 24ώρο πέρασε και κανένας πολιτικάντης δεν έχει βγάλει ούτε και μια ανακοίνωση καταδίκης του περιστατικού και της άγριας δολοφονίας των δύο συναγωνιστών μας αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό ακόμη ενός.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με αποτροπιασμό βλέπει την αδιαφορία των πολιτικών κομμάτων της Κύπρου. Ίσως επιτέλους κατάλαβαν και νιώθουν τύψεις αφού με την ανεύθυνη στάση τους, τις αστήρικτες και γελοίες κατηγορίες έσπειραν το μίσος και την διχόνοια, οπλίζοντας τα χέρια των δολοφόνων. Τους βαραίνει όλους ευθύνη αφού άνοιγαν τον στόμα τους για να κερδίσουν πολιτικά οφέλη χωρίς να σκέφτονται τις επιπτώσεις, πράγμα που τους καταστά όλους υπόλογους ως ηθικούς αυτουργούς.

Καταδικάζουμε την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών που ακολουθούν. Διερωτόμαστε αν οι σφαίρες ήταν «δημοκρατικές» κατά των «κακών» της Χρυσής Αυγής. Ίσως κάποιες ψυχές έχουν δυστυχώς περισσότερη αξία από κάποιες άλλες, νέων παιδιών. Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την αδιαφορία τους.

Με δύο λέξεις μόνο μπορούμε να κλείσουμε το Δελτίο Τύπου μας. ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mougka-ston-politiko-surfeto-ths-kuprou-gia-tis-dolofonies-twn-melwn-ths-ch#ixzz2jfKI9m8A

Exit mobile version