Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στυγνοί, ψυχροί, γεμάτοι μίσος οι δολοφόνοι – Ποιος τους το ενστάλαξε;

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βγαίνουν στην δημοσιότητα, γύρω από το διπλό φονικό των συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Οι δολοφόνοι, όχι μόνο ήθελαν να σκοτώσουν, αλλά στόχος τους ήταν μία εκτεταμένη λίστα θυμάτων.

Όπως φαίνεται τόσο από τα βίντεο που εξετάζει η Αντιτρομοκρατική, όσο και από τις μαρτυρίες, οι τρομοκράτες γνώριζαν πολλά, γεγονός που φανερώνει χρόνια επόπτευση του σημείου. Όπως σημειώνουν πολλά μέσα, γνώριζαν πολλές λεπτομέρειες, όπως ο χρόνος αλλαγής της βάρδιας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Αυτό που επίσης φαίνεται από τις μαρτυρίες είναι η πολιτική σκοπιμότητα πίσω από το φονικό, αφού η λέξη «φασίστες», που πιπίλαγαν επί μήνες τα ΜΜΕ και τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», ειπώθηκε ως προαναγγελία του φονικού, από τους δολοφόνους.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι, όπως διαρρέουν οι αρχές, οι δολοφόνοι είχαν περάσει 20 λεπτά πριν από το σημείο του φόνου, εποπτεύοντας για τελευταία φορά την κατάσταση, ώστε να αποκλείσουν οποιαδήποτε περίπτωση κάτι να μην πάει όπως το ήθελαν.

Τρεις κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα σημεία διαφυγής και στο βίντεο φαίνεται ο εκτελεστής να φέρει ένα σακίδιο. Οι Αρχές εκτιμούν ότι κουβαλούσε και άλλο οπλισμό, καθώς θα είχαν προβλέψει το ενδεχόμενο συμπλοκής.

Την ίδια ώρα, ένα μέλος της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν στο σημείο, τη στιγμή της επίθεσης, περιγράφει τον ψύχραιμο τρόπο, με τον οποίο έδρασε ο εκτελεστής. Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξι άτομα, τέσσερα άτομα μπροστά και δύο στο στενάκι που είναι η είσοδος των γραφείων. Οι δράστες πάρκαραν τη μηχανή τους περίπου 25 μέτρα πριν και προχώρησαν με τα πόδια προς τα γραφεία, λέει ο αυτόπτης μάρτυρας. «Ήρθαμε… Τώρα θα σας σκοτώσουμε» φέρεται να είπε, σε άπταιστα ελληνικά, ο ένας από τους δράστες.

Ο εκτελεστής (εκ των δύο δραστών, όπως είναι γνωστό, πυροβόλησε μόνο ο ένας) πυροβόλησε πρώτα το τέταρτο άτομο, που γλίτωσε, τρέχοντας μέσα στα γραφεία. Αμέσως μετά ο δράστης πυροβόλησε τον 29χρονο Αλέξανδρο Γέροντα, τον οποίο, όπως λέει ο μάρτυρας, είδε να σωριάζεται και να χάνει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια τα πυρά στράφηκαν προς τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, που έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος, ενώ η χαριστική βολή τους δόθηκε από απόσταση αναπνοής.

Μόλις ολοκλήρωσαν το δολοφονικό τους έργο, λέει το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, πήγαν προς τη μοτοσικλέτα τους και εξαφανίστηκαν. Ένας θαμώνας πήρε τη μηχανή του και προσπάθησε να τους ακολουθήσει. Οι δράστες τον πυροβόλησαν και αυτόν, χωρίς να τον πετύχουν. Οι έρευνες αφήνουν ανοιχτά πολλά σενάρια, αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες ψάχνουν και συγκρίνουν, άλλα δολοφονικά χτυπήματα του παρελθόντος.

Ανοιχτά πάντως μένουν ακόμα τα βασανιστικά ερωτήματα για την μη μέριμνα φύλαξης των γραφείων της Χρυσής Αυγής, που όπως σημειώνουν διάφοροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., γνώριζαν ότι αποτελούν στόχο τρομοκρατικού χτυπήματος, αφήνοντας παραλλήλως και υπόνοιες για τις λεπτομέρειες που γνώριζαν οι δράστες.

Επίσης, ανοιχτά παραμένουν τα ερωτήματα για το ποιος ενστάλαξε τόσο μίσος στους δολοφόνους. Βοά ο κόσμος για τις προκλητικές δηλώσεις Κανέλλη, αλλά και την συστηματική προπαγάνδα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός από ΜΜΕ και κανάλια, με στόχο το μικροκομματικό, αλλά και οικονομικό συμφέρον.

Η στοχοποίηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός και των ψηφοφόρων του, η οποία ήτο διαχρονική, αλλά εντάθηκε των τελευταίο μήνα, οπόταν και διαφάνηκε η ευκαιρία για περαιτέρω σκύλευση ποσοστών από τα ανθρωπάκια της μικροπολιτικής, όπλισε τα χέρια των παρακρατικών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stugnoi-psuchroi-gematoi-misos-oi-dolofonoi-poios-tous-to-enstalaje#ixzz2jiD54KjZ

Exit mobile version