Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ηθικοί αυτουργοί της αποτρόπαιης δολοφονίας

Δύο Συνειδητοποιημένοι Έλληνες, δύο Χρυσαυγίτες, πέρασαν το απόγευμα της Παρασκευής στο πάνθεον των Μαρτύρων της Εθνικιστικής Ιδέας. Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης έπεσαν θύματα μιας άνανδρης δολοφονικής επίθεσης από παρακρατικά καθάρματα, των οποίων το χέρι όμως όπλισε η κρατική «νομιμοποίηση» της χρήσης βίας απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τα αποβράσματα – δολοφόνοι δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να προεκτείνουν την κρατική καταστολή και βιαιότητα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εκεί που το επίσημο Κράτος διώκει και φυλακίζει, το παρακράτος κάνει το επόμενο βήμα και δολοφονεί. Οι αλήτες που αφαίρεσαν τις ζωές των Συντρόφων μας δεν έκαναν κάτι διαφορετικό από το να υπακούσουν στην, έστω και έμμεση, εντολή του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μιλώντας στα αφεντικά τους στις ΗΠΑ χρησιμοποιούσε την έκφραση «θα τους λιώσω», αναφερόμενος φυσικά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αυτό, λοιπόν, επιχείρησαν, να κάνουν οι αδίστακτοι δολοφόνοι των δύο Συναγωνιστών μας, καθώς και του Αλέξανδρου Γέροντα ο οποίος δίνει την Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Δεν μασάμε, επομένως, τα λόγια μας. Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είναι καταρχάς, ο Αντώνης Σαμαράς. Αφού εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου στο πιο πιστό εντολοδόχο των διεθνών τοκογλύφων επιχείρησε ανήθικα και παράνομα να εξοντώσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το σχέδιο του, όμως, απέτυχε τόσο πολιτικά (αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο διατήρησε τις δυνάμεις της αλλά απεναντίας τις αύξησε) όσο θα αποτύχει και ποινικά, καθώς ήδη έχει καταρρεύσει το σαθρό κατηγορητήριο στο οποίο βασίστηκαν οι διώξεις και οι προφυλακίσεις εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Εκεί, λοιπόν, που ο ίδιος αποτυγχάνει «να λιώσει» αναλαμβάνουν να δράσουν αυτοβούλως (;) τα σιχαμερά καθάρματα της κόκκινης τρομοκρατίας. Σε αντίθεση με την περίπτωση του Παύλου Φύσσα αυτή τη φορά ο Σαμαράς δεν βγήκε να κάνει τηλεοπτικό διάγγελμα. Τι θα μπορούσε άραγε να πει αυτός ο, ούτε καν αξιολύπητος, πολιτικάντης με το σύνδρομο της αποτυχίας συνδεδεμένο στην καριέρα του; Ότι έμμεσα έδωσε το πράσινο φως για τις δολοφονίες, με την «βάφτιση» ενός Νομίμου και πάνω απ’ όλα Εντίμου Πολιτικού Κόμματος σε «εγκληματική οργάνωση»; Ας βγει, επιτέλους, από το καβούκι του Μεγάρου Μαξίμου ο εντολοδόχος Αντωνάκης και ας αφουγκραστεί την Λαϊκή οργή που απαιτεί απ’ αυτόν να παραιτηθεί. Για να μην αναφερθούμε στις πιο οργισμένες αντιδράσεις που του ζητούν να αυτοκτονήσει από την ντροπή του. Από κοντά και ο κατάπτυστος υπουργός ΠΡΟ – ΠΟ Νίκος Δένδιας, ο οποίος με μια αισχρή ανακοίνωση έφτυσε πάνω στα κορμιά των αδικοχαμένων Αδερφών μας, μιλώντας ότι δεν θα αφήσει «να γίνει η Χώρα πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών». Ο «καλός φίλος» των μασόνων και των σιωνιστών, ο πιο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ – ΠΟ, κατά την διάρκεια της θητείας του οποίου οι λαθρομετανάστες οργιάζουν και τρομοκράτες όπως ο Μαζιώτης αλωνίζουν ανενόχλητοι, ας αποκτήσει την στοιχειώδη ευθιξία απέναντι στην μνήμη των νεκρών και ας σιωπήσει.

Αφόπλισε τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν απέστειλε αστυνομική φρούρηση στα Γραφεία των Τ.Ο., παρά τα έγγραφα που στέλναμε, και έχει το θράσος να μιλά. Αλλά ποιος έχασε την ευθιξία για να την βρει (και) ο Δένδιας ώστε να παραιτηθεί, αναλογιζόμενος ότι είναι άχρηστος, ανίκανος και ως εκ τούτου επικίνδυνος; Ηθικοί αυτουργοί, βεβαίως, είναι και τα ΜΜΕ, σχεδόν στο σύνολό τους, τα οποία αναπαρήγαγαν όλη την αθλιότητα του «συνταγματικού τόξου» για «εγκληματική οργάνωση», «συμμορία», «μαφία», «καμόρα» και άλλες αηδίες.

Αφού, λοιπόν, μας λασπολόγησαν για πάνω από 1,5 μήνα σε καθημερινή βάση τώρα εντελώς ανερυθρίαστα παριστάνουν τους θλιμμένους και τους σοκαρισμένους. Αρχικά, μάλιστα, ορισμένοι εκπρόσωποι τους δεν δίστασαν να απολυτικοποιήσουν όσο μπορούσαν την δολοφονία, με αθλιότητες του τύπου «ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών». Συνοψίζοντας, λοιπόν, αναμφίβολα οι ηθικοί αυτουργοί της αποτρόπαιης δολοφονίας των δύο Συντρόφων μας είναι η Κυβέρνηση, τα λοιπά κόμματα του «συνταγματικού τόξου» και τα ΜΜΕ. Είναι αυτοί που έμμεσα «νομιμοποίησαν» την δολοφονική διάθεση και όπλισαν τα χέρια των καθαρμάτων αυτών. Γι’ αυτό και δεν δικαιούνται να ομιλούν, για τις αδικοχαμένες ζωές δύο νέων Ελλήνων, οι οποίοι δολοφονήθηκαν για τις Ιδέες τους, προσχεδιασμένα, προμελετημένα με απίστευτη κτηνωδία και όχι τυχαία πάνω σ’ έναν καυγά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ    

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-hthikoi-autourgoi-ths-apotropaihs-dolofonias#ixzz2jiDqxYFp

Exit mobile version