Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι υπόγειες διαδρομές κράτους και αριστερού παρακράτους κρύβονται πίσω από την διπλή δολοφονία

Εκεί που αποτυγχάνουν οι παράνομες πολιτικές διώξεις του αντεθνικού Κράτους, αναλαμβάνει δράση το αριστερό παρακράτος. Ένα αριστερό παρακράτος, το οποίο έχει αιματοκυλίσει την Ελλάδα από το 1974 και μέχρι σήμερα, δίχως -τάχα- οι Αρχές να είναι σε θέση να το εξαρθρώσουν.

Τα δημοσιογραφικά φερέφωνα και πολιτικάντηδες του αισχίστου είδους, επιχείρησαν να αποδώσουν τη δολοφονία 2 Ελλήνων Εθνικιστών σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών». Το σύνθημα εξάλλου, το είχε δώσει εις εκ των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας, ο ανίκανος και άθλιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος με ύφος χιλίων καρδιναλίων έσπευσε να δηλώσει πως «δεν θα επιτρέψει να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών». Εντούτοις, το φτύσιμο και η χλεύη του Ελληνικού Λαού, υποχρέωσε τους μεν πρώτους (δημοσιογράφους) να αναθεωρήσουν τις αρχικές «εκτιμήσεις», τον δε Νίκο Δένδια να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Κατόπιν τούτων, οι θέσεις των τηλεοπτικών παραθύρων και οι στήλες εφημερίδων γέμισαν από «αναλυτές», οι οποίοι παρουσιάζουν μια αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε οργασμό ερευνών, προκειμένου να εντοπιστούν οι τρομοκράτες που δολοφόνησαν άνανδρα τους Εθνικιστές Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη. Παρά ταύτα, από πηγές της συγκεκριμένης υπηρεσίας διαρρέονται προς τους δημοσιογράφους λεπτομέρειες, οι οποίες εκθέτουν στο μέγιστο βαθμό την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και οι οποίες αποδεικνύουν πως οι Αρχές όχι μόνο ανέμεναν το τρομοκρατικό χτύπημα εις βάρος της Χρυσής Αυγής και δεν έπραξαν το παραμικρό για να το αποτρέψουν, αλλά επιπλέον είχαν την εγκληματική έμπνευση να αφαιρέσουν από γραφεία και βουλευτές του Κινήματος, την αστυνομική φρουρά!

Λίγες μόλις μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο και την δολοφονία 2 μελών της Χρυσής Αυγής, οι δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως οι Αρχές γνώριζαν για τις κινήσεις Μαζιώτη, τις ληστείες στις οποίες συμμετείχε -μεταξύ άλλων αυτή στα Μέθανα- καθώς και το που κρυβόταν και με ποιους ερχόταν σε επαφή. Τι έπραξε επ’ αυτού το υπουργείο; Λίγες μόλις μέρες προ της εκδήλωσης του τρομοκρατικού χτυπήματος, η αστυνομία διοχέτευσε στους δημοσιογράφους φωτογραφίες του συγκεκριμένου, καθώς και του Β. Παλαιοκώστα, με τον οποίο ο πρώτος βρισκόταν σε επαφή. Σκοπός της διοχέτευσης, όπως ισχυρίστηκε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Προ.Πο.; Να αποτρέψουν τους τρομοκράτες, διαμηνύοντάς τους, πως γνωρίζουν τις κινήσεις τους!

Αποτέλεσμα; Η τρομοκρατική επίθεση εκδηλώθηκε υπό την προκλητική ανοχή των Αρχών, με συνέπεια την δολοφονία δύο νέων παιδιών, μελών ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, το οποίο στοχοποίησαν ΟΛΟΙ οι κομματικοί και δημοσιογραφικοί μηχανισμοί, ο πρωθυπουργός της χώρας αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (οι οποίοι ακόμη «δεν βρίσκουν λόγια» για να καταδικάσουν το τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής), χαρακτηρίζοντάς το ως «εγκληματική οργάνωση» δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

Κι ενώ τα στρατευμένα φερέφωνα του δημοσιογραφικού βόθρου και οι πολιτικοί απατεώνες της αριστεράς, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν και είναι αλληλέγγυοι-συμπαραστάτες-μάρτυρες υπεράσπισης-δικηγόροι των τρομοκρατών, κραύγαζαν για το δήθεν παρακράτος της Χρυσής Αυγής, το μοναδικό παρακράτος, εκείνο της κόκκινης τρομοκρατίας κυκλοφορούσε ελεύθερο, δίχως καμία όχληση από το αντεθνικό Κράτος. Μαζιώτης και Ρούπα καταζητούνται επειδή οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν τους αστυνομικούς του Τ.Α. Εξαρχείων να κάνουν τα στραβά μάτια, κάθε φορά που οι ανωτέρω δύο, αργούσαν να δώσουν το χρονικά προκαθορισμένο «παρών», σύμφωνα με τους περιοριστικούς τους όρους. Μαζιώτης και Ρούπα, μαζί με το μικρό παιδί τους, αλώνιζαν ελεύθεροι, δίχως οι κρατικές υπηρεσίες να «κατορθώσουν» να τους εντοπίσουν, ενώ εκείνοι προετοίμαζαν το επόμενο χτύπημα.

Σήμερα όμως, μετά από τη στυγνή δολοφονία δύο Χρυσαυγιτών, στελέχη του υπουργείου Προ.Πο. έχουν το θράσος να δηλώνουν πως ανέμεναν χτύπημα των αριστερών τρομοκρατών και να δίνουν στοιχεία των πρότερων κινήσεών τους. Παρακράτος είπατε; Όχι βέβαια, δεν το είπαν αυτό τα μεγάλα «αντικειμενικά» κανάλια, ούτε οι «έγκριτες» εφημερίδες, που παρουσίαζαν ως εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής τη σφαγή αμνοεριφίων και την εισβολή με τανκς στη Βουλή…

Το Καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα μας είναι αντεθνικό και σάπιο. Βρωμάει και βρωμά από το κεφάλι. Από κει εκπορεύεται κάθε ενέργεια που πλήττει θανάσιμα την Πατρίδα και το Λαό μας. Για να εκλείψει λοιπόν το παρακράτος των κόκκινων τρομοκρατών, θα πρέπει να γκρεμιστεί το Καθεστώς της ξενοκρατίας. Δίχως τους νοσηρούς πολιτικούς εγκεφάλους που εξουσιάζουν, τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά θα μείνουν ορφανά και στερημένα την κρατική προστασία. Τότε θα αποδοθεί Δικαιοσύνη, αλλά για να αποδοθεί, θα πρέπει το Κράτος να είναι Εθνικό. Και η οικοδόμηση του Εθνικού Κράτους είναι Λόγος Τιμής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προς τον Ελληνικό Λαό!

ΥΓ. 1 Ο βουλευτής της Δημάρ, Γιάννης Πανούσης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το διπλό φονικό: ” Το «προβοκάτσια» είναι συνομωσιολογία. Αλλά είναι ένα άλλο πράγμα, που δεν είναι μόνο το κοινό ποινικό δίκαιο. Μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο, όπως ελληνικές ή ξένες μυστικές υπηρεσίες. Το έχουμε δει και άλλες φορές τα τελευταία δύο-τρία χρόνια“. Αυτό που ξέχασε να δηλώσει ο κ. Πανούσης είναι ότι δολοφόνοι έχουν συγκεκριμένη ιδεολογική προέλευση και αυτή δεν είναι άλλη από το παρακράτος της αριστεράς. 

ΥΓ.2 Ακόμη να παραιτηθεί ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας 2 νεαρών παιδιών, ο υπουργός με χέρια βουτηγμένα στο αίμα αθώων, Ν. Δένδιας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-upogeies-diadromes-kratous-kai-aristerou-parakratous-pou-krubontai-pisw#ixzz2jiK3dzqB

Exit mobile version