Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2013

Η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή. Η λευτεριά ποτέ δεν ήταν εύκολη  υπόθεση σε τούτη τη γη,  όμως αυτή η παραδοχή ανεβάζει την ΑΞΙΑ αυτών που  αγωνίζονται. “Η λευτεριά είναι ένας καρπός που με νερό δεν πιάνει μόνο με αίμα γίνεται, βλαστούς και ρίζες βγάνει” Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη έχετε περάσει στο πάνθεον των ηρώων. Το παρακράτος σας χτύπησε ύπουλα όπως είχε κάποτε χτυπηθεί το ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟΝ ΕΛΛΗ.

Λ.Α.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ερώτηση στον Σαμαρά για τις παράνομες παρακολουθήσεις βουλευτών

Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι οι καθεστωτικές φυλλάδες σήμερα δεν γράφουν τίποτα για τους νεκρούς συναγωνιστές μας, γιατί είναι μέρα πένθους και εμείς οι αληθινοί Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων τιμούμε τους νεκρούς μας, ιδιαίτερα σήμερα που τα δύο νέα παλικάρια, που δεν προκάλεσαν ποτέ, δεν έφταιξαν σε τίποτα, περνούν στο πάνθεον των ηρώων. Σεβόμενοι, τον μεγάλο πόνο των αγαπημένων τους, θα ευχηθούμε καλό ταξίδι και θα προσευχηθούμε για την ανάπαυση της ψυχής τους . Ο Θεός που δεν είναι τιμωρός αλλά
ελεήμων ας δώσει δύναμη σε όλους μας να αντέξουμε τον άδικο χαμό τους και φώτιση ώστε, τα δάκρυα της πίκρας και του πόνου να μην γίνουν δάκρυα οργής. Γιώργο και Μάνο, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΠΕΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Κ.Ν.

Μήνυμα του Χρήστου Παππά για τους ηρωικούς Χρυσαυγίτες Γιώργο και Μανώλη

Η στυγνή, άνανδρη, άτιμη δολοφονία κάποτε του ήρωα, του Μακεδονικού αγώνα, Καπετάν-Άγρα αντί να τρομάξει και να κλονίσει το ηθικό των αγωνιστών και μαχητών αντιθέτως αφύπνισε και ΕΝΩΣΕ όλους τους Έλληνες στον αγώνα! Το αποτέλεσμα πικρό για τους εχθρούς και θριαμβευτικό για τους Έλληνες. Η ιστορία επαναλαμβάνεται… Η στυγνή, άνανδρη, άτιμη δολοφονία των 2 Ελλήνων μαχητών όχι μόνο δεν κλόνισε αλλά ήδη ένωσε για άλλη μια φορά τους Έλληνες! Το Ελληνικό Φρόνημα τώρα κορυφώνεται και ο αγώνας παίρνει διαστάσεις θριάμβου. Η Ελληνική Ψυχή τώρα θα μιλήσει και ένα νέο έπος είναι έτοιμο να γραφτεί. Οι Ήρωες με τη θυσία τους έδωσαν το μήνυμα της γενικής Εθνικής αντεπίθεσης! Καλό παράδεισο Συναγωνιστές. Καλή αντάμωση…

Τ.Σ.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ: Χιλιάδες Έλληνες ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο στην μνήμη του Γιώργου και του Μάνου

Ανοιχτή επιστολή από πολίτη προς Ν. Δένδια

Προτού καταλάβεις και εσύ ότι η παραίτησή σου είναι μονόδρομος, θα σε συμβούλευα να κάνεις μία αναδρομή στο πολύ πρόσφατο παρελθόν σου…αν δεν μπορείς, θα σου το θυμίσω εγώ, και πρώτα από όλα ότι… έχεις πολιτικές και ποινικές ευθύνες, ήσουν εσύ που με απύθμενο πολιτικό μίσος και ανεξήγητη εμπάθεια αφαίρεσες την αστυνομική προστασία από Βουλευτές που απειλούνταν και μάλιστα τα γραφεία τους  είχαν πέσει θύμα πάμπολλων βομβιστικών ενεργειών. Τους απαγόρευσες να φέρουν όπλο για ατομική τους προστασία την στιγμή που Βουλευτές άλλων κομμάτων είχαν και όπλο και αστυνομική προστασία χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Αγνόησες επιδεικτικά τις εισηγήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ που λέγαν για στοχοποιημένο κόμμα και στοχοποιημένους Βουλευτές. Ξεκίνησες ένα κυνήγι μαγισσών εδώ και ένα μήνα μέσα και έξω από την ΕΛΑΣ με συνέπεια να ξεκινήσει ένα Πογκρόμ εναντίων έντιμων αστυνομικών μόνο και μόνο για να εγκαθιδρύσεις το δικό σου κομματικό κράτος στο σώμα. ”Έβαλες” την αντιτρομοκρατική υπηρεσία να ψάχνει φανταστικά οπλοστάσια την στιγμή που οι τρομοκράτες έκαναν πάρτυ…με τελευταία θύματα τα 3 νέα παιδιά στο Ν.Ηράκλειο. Τον τελευταίο καιρό χάνεις όλο και πιο συχνά την ψυχραιμία σου, αντιδράς σπασμωδικά παντού βλέπεις ”Χρυσαυγίτες” και επίορκους Αστυνομικούς, Οι ”κινήσεις” σου δείχνουν ότι είσαι τουλάχιστον ΄΄λίγος” αν όχι επικίνδυνος για να προΐστασαι ενός τόσο σημαντικού τομέα…του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ.Η περίοδος ανοχής για τα έργα και της ημέρες σου έληξε…ο πολιτικός σου Πάτρωνας κ.Σαμαράς φέρει τεράστια ευθύνη για το ότι τόσο καιρό σε άφησε να δρας ανεξέλεγκτα. Έστω και αργά, θα σε συμβούλευα όπως και κάθε σώφρων πολίτης άμεσα ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ! αναλαμβάνοντας τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν.

Γ.Φ.

Τιμή και Δόξα στους Πεσόντες Συναγωνιστές

Δύο νέοι Έλληνες έφυγαν από τη ζωή. Απότομα. Χτυπημένοι από τα όπλα που εδώ και εβδομάδες όπλιζε το Ψευτοδημοκρατικό-Πατριδοκάπηλο καθεστώς εξουσίας και τα εγχώρια τσιράκια του, οι ρυπαροί και έκθετοι πλέον δημοσιογραφίσκοι. Περισσότερο από ένα μήνα, ατελείωτα ρεπορτάζ ασύστολων ψευδών, πολύχρωμα, υβριστικά πρωτοσέλιδα κιτρινισμένου τύπου, δήθεν μαρτυρίες- αισχρά υποπροϊόντα της χείριστης προπαγάνδας, σαθρά κατηγορητήρια,  καλλιεργούσαν βήμα προς βήμα και άνευ ορίων το μίσος ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Οι ρίζα του κακού, σύντομα παρήγαγε το σάπιο της καρπό τη Παρασκευή το απόγευμα, στερώντας πρόωρα τη ζωή σε δύο Συναγωνιστές, σε δύο νέους άνδρες, σε δύο περήφανους Εθνικιστές. Και όμως! Τα μέσα μαζικής Εξαπάτησης, πιστά στο προδοτικό τους ρόλο και στη καθοδηγούμενη ανθελληνική τους αποστολή, έκαναν λόγο για προβοκάτσια, δήθεν ξεκαθάρισμα λογαριασμών και προσπάθεια αποσταθεροποίησης της επίπλαστης δημοκρατίας τους! Οι ίδιοι που πριν από ελάχιστες ημέρες μιλούσαν για στυγερές δολοφονίες, εγκληματικές οργανώσεις, αποθήκες με όπλα, και στρατόπεδα εκπαίδευσης Χρυσαυγιτών τώρα μειδιάζουν, σιωπούν προκλητικά και ύποπτα.

Όλοι αυτοί, με τον ύπουλο –ως είθισται – τρόπο τους όπλισαν και απασφάλισαν το πιστόλι εκείνη τη σκοτεινή ώρα. Αυτοί, Ναι! Όμως, δυστυχώς για τους στυγνούς υπηρέτες των σιωνιστικών συμφερόντων, για τους απάτριδες πολιτικάντηδες που δυναστεύουν την Ιερή τούτη γη, η Χρυσή Αυγή δε πεθαίνει! Ατσαλώνεται από τις θυσίες των Συναγωνιστών της, Δυναμώνει τη Πίστη στα Αιώνια  Ιδανικά της, Δοξάζει τους Πεσόντες της, γίνεται βράχος αταλάντευτος που πάνω του θα συντριβούν τα κάθε λογής συστημικά φερέφωνα και οι θιασώτες τους.

Η Πίστη είναι Πιο Δυνατή από τη Φωτιά. Πιο Δυνατή από τις σφαίρες που μοναδικό τους στόχο έχουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Πιο Δυνατή από κάθε ανύπαρκτο κατηγορητήριο βουτηγμένο στη λάσπη του καθεστώτος τους. Στεκόμαστε υπερήφανοι, αποφασισμένοι, αλύγιστοι, έναντι όλων. Ας το γνωρίζουν. Άπαντες!

Αθάνατοι…

Χ.Ν.

Κυκλοφορεί αύριο Τρίτη εκτάκτως η εφημερίδα Χρυσή Αυγή, αρ. φύλλου 849

Παλληκάρια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

«Δυστυχώς» αποδείξατε ότι αυτά που λέτε τα εννοείτε˙ δεν είναι απλώς έπεα πτερόεντα, αλλά πράξη! Είστε έτοιμοι και για φυλακίσεις και για εξορίες και να θυσιάσετε την ζωή σας, όπως κατηγορηματικά εδήλωσε πολλές φορές μεγαλοφώνως ο αρχηγός˙  αυτός ο ηρωικός άνθρωπος, αυτός ο πανάξιος αρχηγός! Εσείς πάλι ως λαμπρά παλληκάρια δεχθήκατε το μήνυμα τού αρχηγού με χαμόγελο και χωρίς δισταγμό!

Πριν λίγες μέρες σάς είχα στείλει ένα κείμενο με τίτλο «Πολιτικό Πραξικόπημα» μέσα στο οποίο είχα γράψει και τα εξής: «Αν, όπως όλα δείχνουν και παρ’ όλα ταύτα, η Χρυσή Αυγή ανέρχεται ταχέως προς την αυτοδύναμη εξουσία, το ερώτημα που τίθεται είναι: πώς θα αντιδράσει το υπάρχον ντόπιο και ξένο κατεστημένο; Αυτό απέδειξε ότι είναι πέρα για πέρα αδίστακτο και έτοιμο να κάνει τα πάντα. Όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα! Προτιμά να εξαφανίσει μια ολόκληρη χώρα, έναν ιστορικό λαό και τον πολιτισμό του, για να μην εξιχνιαστούν τα εγκλήματα, οι παρανομίες και οι απάτες που έχει διαπράξει κατά συρροήν και να μην θιγούν τα άδηλα και κρύφια συμφέροντά του ούτε κατά 1%. Χρειάζεται λοιπόν τεράστια προσοχή και επαγρύπνηση όλων. Αλλιώς αυτοί είναι ικανοί να κάνουν στυγνό πραξικόπημα εναντίον όλων, να επιφέρουν εισβολή ξένης χώρας, διαπόμπευση και καταβαράθρωση της Ελλάδος και του έθνους, κλπ. Αλλέως πώς, το μόνο που τους μένει είναι το να προλάβουν να διαφύγουν την νύχτα με ελικόπτερα. Ευχής έργο θα ήταν βεβαίως να μην ξεφύγει κανένας και να τιμωρηθούν άπαντες με την ποινή που αρμόζει στον καθένα.»

Να λοιπόν που το ντόπιο και ξένο κατεστημένο μέσα σε λίγες μόνο μέρες έκανε την αρχή και απέδειξε με πολύ επαγγελματικό τρόπο ότι είναι ικανό για τα πάντα. Να που τω όντι χρειάζεται λοιπόν τεράστια προσοχή και επαγρύπνηση όλων. Ελπίζω συντομότατα να έλθει η ώρα και να μην προλάβουν να διαφύγουν και να τους αποδοθεί η τιμωρία που τους αρμόζει.

Εύχομαι το μήνυμα των πρώτων νεκρών αδελφών μας προς τον Ελληνικό λαό, να καρποφορήσει αμέσως γιατί δεν υπάρχει πια καιρός για χάσιμο ή για το περίμενε να δούμε. Ο Ελληνικός λαός οφείλει επί τέλους να καταλάβει σε τι κακουργηματική παλαιοκομματική πλεκτάνη και εξαθλιωτική κοινωνική παρακμή έχει περιπέσει και ενωμένος πλέον με εσάς μπροστά να ξανακερδίσει την πατρίδα του, την ευτυχία του και την προ πολλού χαμένη αξιοπρέπεια και φιλότιμο. Αλλιώς το ήδη υπάρχον κατεστημένο εντός και εκτός Ελλάδος έχουν στο πρόγραμμα την (απ)αλλοτρίωση της Ελλάδος και τον φελαχισμό όσων Ελλήνων τύχει να επιβιώσουν. Το έθνος μας δεν έχει πλέον καιρό να λέει θα δούμε, θα δούμε, θα δούμε… Τί θα δούμε δηλαδή; Τον αφανισμό μας; Αυτό να περιμένομε;;;

Αιωνία η μνήμη των πρώτων νεκρών και άμετρη η τιμή που τους ανήκει.

Το μήνυμά τους να φέρει την μόνη και αληθινή αναγέννηση του Ελληνισμού.

Βαθιά η θλίψη μας, απέραντο το πένθος μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς τους και σε όλους εμάς που τους βάλαμε μέσα στην καρδιά μας.

Επιμηθεύς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-4-noembriou-2013#ixzz2jj2hOPA7

Exit mobile version