Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Χιλιάδες Έλληνες είπαν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο και τον Μάνο

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ για τους χιλιάδες Έλληνες που “αποχαιρέτησαν” τους δύο συναγωνιστές μας Γιώργο και Μάνο.

“Με σεβασμό στην επιθυμία των γονέων έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη χθες το μεσημέρι. Κανένας πολιτικός δεν ήταν παρών όπως είχαν ζητήσει οι γονείς αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι. Ο Γιώργος Φουντούλης “αποχαιρέτησε” τους χιλιάδες φίλους που τον αποχαιρέτησαν στο νεκροταφείο του Αγίου Γεωργίου στο Ν. Ηράκλειο. Σε στενό οικογενειακό κύκλο ειπώθηκε και το τελευταίο αντίο στο κοιμητήριο της Αρτέμιδος στον Μανώλη Καπελώνη.

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε και η επιστολή που άφησε πάνω στο μνήμα του Γιώργου μία μαθήτρια της β΄ Γυμνασίου που έγραφε:

Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας! Αυτή που σκοτώνει παιδιά.
Αυτή που σε κάνει να φοβάσαι να πεις ότι είσαι Έλληνας.
Και όσοι τολμούν δηλαδή τι;
Θα έχουν όλοι την ίδια κατάληξη;
Συγχαρητήρια γι’ αυτό Ελλάδα! Μέσα στις φλέβες αυτών των παιδιών κυλούσε αίμα ελληνικό.
Αυτό σας πείραξε; Ότι δεν ήταν ανθέλληνες σαν εσάς κύριοι υπουργοί και σαν τους ανώτερούς σας;
Αν θεωρείτε τον Εθνικισμό ντροπή, τότε ο ανθελληνισμός τι είναι;
Καλό ταξίδι στα παιδιά θα είναι πάντα κοντά μας μέσα από τις σκέψεις μας.
Έφυγαν γιατί τόλμησαν να πουν ότι είναι Έλληνες, κρίμα
.

Αναφορικά με τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των τρομοκρατών όλα βρίσκονται σε σημείο μηδέν. Τα βίντεο που έχει συλλέξει η αστυνομία τόσο από το κλειστό κύκλωμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής αλλά και από γειτονικά μαγαζιά, εξετάζονται με κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να ταυτοποιηθούν με πρόσωπα που περιφερόντουσαν στην περιοχή σε προγενέστερο χρόνο από το συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέχρι τώρα ευρήματα δεν οδηγούν πουθενά.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-chiliades-ellhnes-eipan-to-teleutaio-antio-ston-giwrgo#ixzz2jlyXTc4U

Exit mobile version