Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσοι Χρυσαυγίτες υπάρχουν στη Μαδρίτη;

madriti__article

Πολιτική δράση Ισπανών Εθνικιστών βαφτίστηκε εισβολή και επεισόδια Χρυσαυγιτών σε πανεπιστήμιο στη Μαδρίτη

Συνεχίζουν ακατάπαυστα την προσπάθεια σπίλωσης και λασπολόγησης της Χρυσής Αυγής ξένα και εγχώρια ΜΜΕ. Κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν τα… παπαγαλάκια εσωτερικού αναφέρθηκαν σε 15 Χρυσαυγίτες που έκαναν χθες το βράδυ εισβολή στο τμήμα Ιστορίας του πανεπιστημίου της Μαδρίτης (UCM) και αφού προκάλεσαν επεισόδια ανάρτησαν πανό που έλεγε: “Vuestra sangre aviva la llama (σ.σ. Το αίμα σας ζωντανεύει τη φλόγα)”, ενώ στα δεξιά και τα αριστερά ήταν γραμμένα τα ονόματα των συναγωνιστών Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

Το “έγκυρο” Euronews ανέφερε πως οι διαδηλωτές έσπασαν αντικείμενα, έσκισαν διάφορες αφίσες,  προπηλάκισαν τους φοιτητές που προσπάθησαν να τους διώξουν, ενώ δήλωσαν πως είναι μέλη της Χρυσής Αυγής (!), κάτι που υιοθέτησαν αβίαστα τα εγχώρια παπαγαλάκια.

Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για ακόμη μία πολιτική δράση από Ισπανούς Εθνικιστές, η οποία εντάσσεται στο πανευρωπαϊκό κίνημα αλληλεγγύης προς τους δύο Συναγωνιστές μας, Γιώργο και Μάνο.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/posoi-chrusaugites-uparchoun-sth-madrith#ixzz2jn1QEFSO

Exit mobile version