Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τέλη στην κυκλοφορία, υποτέλεια στους διεθνείς τοκογλύφους…

fotopinakides__article

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής, μέσω Taxisnet, για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων και μοτοσικλετών για το 2014. Για μια ακόμη χρονιά ο Έλληνας καλείται να πληρώσει απαγορευτικά υψηλά ποσά, με την αδικία φυσικά να συντελείται κυρίως για τους ιδιοκτήτες παλαιών οχημάτων. Τα σαΐνια του Οικονομικού Επιτελείου της Κυβέρνησης, παρά το ότι δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες τα προηγούμενα χρόνια κατέθεσαν πινακίδες κυκλοφορίας, συνεχίζουν απτόητα το έργο της εξαθλίωσης του Έλληνα. Του Έλληνα που πληρώνει πανάκριβα τα καύσιμα, είτε για την κίνησή του είτε για την θέρμανση, διότι οι προδοτικές κυβερνήσεις δεν αξιοποίησαν για δικό ΤΟΥ όφελος τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Πατρίδας μας. Του Έλληνα, που πληρώνει πανάκριβα διόδια στους μεγαλοεργολάβους-που κατά σύμπτωση τυχαίνει να είναι και μεγαλοκαναλάρχες- για την χρήση δρόμων των οποίων η κατασκευή του κάθε χιλιομέτρου έχει κοστίσει σημαντικά υψηλότερα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Του Έλληνα, που ενώ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει το σαραβαλάκι του βλέπει το Κράτος να τον τιμωρεί ζητώντας του να πληρώνει κάθε χρόνο εξοντωτικά ποσά για τέλη κυκλοφορίας.

 

Αλήθεια κανείς από το Υπουργείο Οικονομικών δεν σκέφτηκε πως για να κρατά κάποιος ένα αυτοκίνητο για δύο και πλέον δεκαετίες, έστω και αρκετών κυβικών εκατοστών, προφανώς και δεν έχει την δυνατότητα να το αντικαταστήσει; Είναι ανάγκη λοιπόν να τιμωρηθεί; Το μόνο που κατάφεραν είναι να αφήσουν οικογένειες χωρίς κανένα αυτοκίνητο, κάτι που αποτυπώθηκε και στα στοιχεία από τις Δ.Ο.Υ που προέκυψαν  τα τρία τελευταία χρόνια. Παράλληλα φυσικά έβαλαν λιγότερα χρήματα στα ταμεία από ότι υπολόγιζαν διότι πολύ απλά ο κόσμος κατέθετε πινακίδες σωρηδόν αντί να πληρώσει. Φυσικά η κατάσταση αναμένεται να είναι ακόμη χειρότερη φέτος, παρά τις όποιες διαρροές είχε καλλιεργήσει η Κυβέρνηση για προσαρμογή προς τα κάτω των τελών για παλαιά οχήματα, κάτι που φυσικά δεν έγινε.

 

Υποτίθεται ότι το Κράτος είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης του πολίτη, εκτός φυσικά και αν μιλάμε για το Ελλαδιστάν του Μνημονίου, των ανθελλήνων και των προδοτών. Διότι προδότες είναι όσοι κάνουν τα πάντα για να στερήσουν ακόμη και την στοιχειώδη ατομική μετακίνηση από τον Ελληνικό Λαό. Και είναι προδότες διότι η όποια Κυβέρνηση έχει υποχρέωση να υπηρετεί εκτός των άλλων και την ευημερία του Λαού και όχι να τον οδηγεί στην εξαθλίωση. Είναι προδότες διότι -για παράδειγμα- τα έσοδα για το Δημόσιο από την υποτιθέμενη πάταξη της φοροδιαφυγής των πλουτοκρατών της «λίστας Λαγκάρντ» θα ήταν πολλαπλάσια των εσόδων που υπολόγισαν ότι θα έφερναν οι γεωμετρικές αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας οι οποίες γονάτισαν τον κοσμάκη.

 

Αντιλαμβάνεστε φυσικά πως οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα μέτρα που παίρνουν πλήττουν συντριπτικά τους Έλληνες, αλλά καρφί δεν τους καίγεται. Οι ίδιοι έχουν νομοθετήσει και περιφρουρούν με λύσσα τα προνόμια για τους εαυτούς τους  και τα κόμματά τους, όταν ο Έλληνας θα πουντιάσει και φέτος από το κρύο, γιατί δεν μπορεί να βάλει πετρέλαιο και προβληματίζεται -λες και είμαστε στις αρχές του 20υ αιώνα- ακόμη και για την κοντινότερη μετακίνηση, η οποία πλέον έχει καταντήσει να χρειάζεται προγραμματισμό εβδομάδων.

 

Και επειδή κάποιοι εξυπνάκηδες από «δεξιά και αριστερά» λένε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει να προτείνει κάτι παρά μόνο καταγγέλλει τους απαντάμε: Η Χρυσή Αυγή έχει να προτείνει και οραματίζεται ένα Κράτος Εθνικό. Ένα Κράτος στο οποίοι οι φαύλοι και οι προδότες δεν θα έχουν καμία θέση. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει σκοπό να σουλουπώσει το έκτρωμα του παλαιοκομματισμού και της σήψης αλλά να το ισοπεδώσει και το στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Είναι ο λόγος που τις προτάσεις μας το κλεπτοκρατικό τόξο κάνει πως δεν τις ακούει και τις λοιδορεί. Γνωρίζουν πολύ καλά και τις θέσεις και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής γι’ αυτό και τις τρέμουν, όπως ο ένοχος τρέμει την ποινή.

 

Ξέρουν πολύ καλά ότι οι θέσεις της Χρυσής Αυγής λόγου χάρη για αστραπιαία ανακήρυξη ΑΟΖ και επέκταση στα 12 ν.μ θα σημάνουν μεταξύ άλλων την απαρχή του απεγκλωβισμού της Πατρίδας από την ενεργειακή υποτέλεια στην οποία την έχει οδηγήσει το καθεστώς της αρπαχτής, της μίζας και της «μικρής πλην τίμιας Ελλάδας». Θα σημάνουν την απαρχή για πραγματικά φθηνά καύσιμα για τους Έλληνες, κάτι που αυτόματα θα εκτινάξει βασικούς κλάδους της λεγόμενης «πραγματικής οικονομίας».  Γνωρίζουν ότι το Ελληνικό Κράτος της Χρυσής Αυγής δεν θα αφήσει Έλληνα να πεινάσει και να ξεπαγιάσει, ούτε να πεθαίνει αβοήθητος γιατί δεν θα έχει πρόσβαση σε περίθαλψη. Το γνωρίζουν το φοβούνται και γι’ αυτό «παίζουν τα ρέστα τους», κράτος και παρακράτος μαζί για να αποτρέψουν την Νέμεσι που θα Ελευθερώσει την Πατρίδα. Μάταια όμως. Ο Ελληνικός Λαός θα τους απαντήσει κατάλληλα!

 

Βασίλης Ζώης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/telh-sthn-kukloforia-upoteleia-stous-diethneis-tokoglufous#ixzz2jnKgHbdx

 

 

Exit mobile version