Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένοχη σιωπή Παπούλια και Σαμαρά για την δολοφονία των δύο Εθνικιστών

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα 24ωρα από την θρασύδειλη τρομοκρατική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο, κατά την οποία δολοφονήθηκαν άνανδρα 2 Έλληνες Εθνικιστές. Στυγνό τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο σόκαρε όλους τους Έλληνες. Ή σχεδόν όλους. Αυτούς που σίγουρα δεν σόκαρε -και το αποδεικνύει η μηδενική αντίδρασή τους- είναι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό της χώρας!

Ενάμιση σχεδόν μήνα πριν, το τραγικό και εξ’ αρχής καταδικαστέο από τη Χρυσή Αυγή έγκλημα στο Κερατσίνι έγινε η αιτία για να εξαπολύσουν μύδρους κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο πρώτος δια διαγγέλματος και ο δεύτερος ακόμη και με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η οποία έσταζε μίσος και ζητούσε εκδίκηση, στοχοποίησαν έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο, την ηγεσία, τα στελέχη αλλά και τους υποστηρικτές του! Ενάμιση μήνα μετά, η στοχοποίηση απέδωσε καρπούς: τρομοκράτες δολοφόνησαν δύο νεαρούς Εθνικιστές, όμως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρωθυπουργός δεν προέβησαν σε καμία δήλωση καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης και έκφρασης συμπαράστασης στις οικογένειες των Εθνικιστών.

Ένας θλιβερός πρωθυπουργός, περιορίστηκε να δώσει συνέντευξη στο «μεγάλο» μνημονιακό κανάλι και δη στο δημοσιογραφικό ανδρείκελο, το οποίο λίγη μόλις ώρα μετά την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση κι ενώ το αίμα των συναγωνιστών Φουντούλη και Καπελώνη ήταν νωπό, δήλωνε με αλαζονεία: «είχε κόσμο εκεί, θα μπορούσαν να έχουν χτυπήσει και ανθρώπους»! Στη συνέντευξη στο συγκεκριμένο εκτοξευτή μπουκαλιών σε γήπεδα, ο εκτός τόπου και χρόνου πρωθυπουργός, δήλωσε: «δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψω η δημοκρατία να υποκύψει στην εγκληματική βία». Αυτή ήταν η μοναδική του αναφορά σε μια πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση με δύο νεκρούς Έλληνες νέους.

Ο κύριος Παπούλιας από την άλλη, δεν έχει χρόνο, ούτε διάθεση, καθώς φαίνεται, να ασχοληθεί με «φασίστες». Προφανώς συναινεί με την θέση του δημοσιογράφου του «μεγάλου» μνημονιακού καναλιού. Κι αν ακόμη υποθέσουμε, πως ο κύριος Παπούλιας δεν επιθυμεί να εκφράσει την θλίψη και οδύνη του για την δολοφονία 2 Εθνικιστών, οι οποίοι δεν ανήκουν στο -κατά τον ίδιο- «δημοκρατικό» τόξο, προκαλεί τεράστια ερωτηματικά η μη καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας. Ή μήπως, η δολοφονία Εθνικιστών από τρομοκράτες, είναι κατά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πράξη δημοκρατική;

Ο Ελληνικός Λαός, δεν είναι όχλος ανόητων και χαχόλων, όπως νομίζουν οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσής του. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι και ο «πνευματικός» κόσμος της μάσας και της αρπαχτής, είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι από την θρασύδειλη τρομοκρατική επίθεση εις βάρος 2 νέων Χρυσαυγιτών. Η υποκρισία ανεδείχθη για τους ψευτοδημοκράτες, σε προσόν ισάξιο της δίψας τους για μίζες και διαφθορά, ο δε «ανθρωπισμός» τους, είναι επιλεκτικός, συνεπώς ορθότατα η Χρυσή Αυγή τους κατηγορεί εδώ και χρόνια για ρατσισμό, ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enochh-siwph-papoulia-kai-samara-gia-thn-dolofonia-2-chrusaugitwn#ixzz2jo5d6I8V

Exit mobile version