Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές:Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΉΣ και όταν βλέπω νέα παιδιά να αδιαφορούν για την ΠΑΤΡΙΔΑ τους, όταν δεν θέλουν να δούνε την  αλήθεια και φοράνε παρωπίδες  και  πιστεύουν σε  παλιές και ξεπερασμένες ιδεολογίες που μόνο κακό έχουν κάνει στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ πώς θα αλλάξουμε το μέλλον μας; Ευτυχώς θα υπάρχουν για εμένα ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ για να μου δίνουν δύναμη .ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Σ.Χ.

Επιστολή Χρήστου Παππά προς Μεϊμαράκη για τον παράνομο αποκλεισμό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Διάβασα το άρθρο του Θ.Αναστασιάδη που είναι ότι πιο αποτρόπαιο έχω διαβάσει στη ζωή μου. Λυπάμαι για το ήθος τέτοιων “ανθρώπων” που έχουν αποδείξει στη ζωή τους ότι θεός
τους είναι το χρήμα. Γνωστός ο εν λόγω “κύριος” και οι “επαγγελματικές του” ”επιτυχίες”. Ο διακομιστής όμως χαίρει την προστασία και προβολή του πολιτικού συστήματος και είναι υπεράνω των νόμων. Είναι όμως και υπεράνω του Θεού;

Α.Λ.

Αναδίπλωση Τσίπρα Νο 584: Επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου, σας θυμίζει κάτι;

Καλησπέρα σας,

είμαι πρώην μέλος (και πλανεμένος) της ΦΟΣ έως το 2010 με δράσεις στα Πανεπιστήμια και έχω δεχτεί μαζί με άλλους πλανεμένους από τον κωλοτούμπα άπειρες επιθέσεις από αναρχομπολσεβίκους. Δεν περίμενα ποτέ μου εν έτει 2013,να σκοτώνονται Έλληνες εθνικιστές και δη συνομήλικοι μου, επειδή ήταν Έλληνες εθνικιστές και Χρυσαυγήτες. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ευχόμενος να μην χυθεί άλλο αθώο αίμα εθνικιστών, από σφαίρες τρομοκρατών πάσης ιδεολογικής απόχρωσης, από την άκρα αριστερά μέχρι το “παρακρατικό (αντι)συνταγματικό τόξο” που είναι και ο ηθικός αυτουργός την δολοφονίας των 2 παιδιών, το οποίο σιωπά, χωρίς να βγάλει ένα υποτυπώδες ανθρωπιστικό διάγγελμα, όπως έπραξε και με την δολοφονία του Φύσσα, που ωρυόταν, με κίνητρο όμως να χτυπήσει την μοναδική πραγματική αληθινή αντισυστημική φωνή που υπάρχει στο Ελληνικό κυνοβούλιο, την Χρυσή Αυγή. Όμως ότι και να κάνουν, είναι χαμένοι από χέρι και ο λαός τους γυρίζει την πλάτη, αγκαλιάζοντας της τάξεις της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι η μοναδική ελπίδα αυτού του τόπου.

Γιώργος Φουντούλης  Μανώλης Καπελώνης-ΠΑΡΩΝ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ευχές για ελεύθερη πατρίδα, από πάσης φύσεως  ζυγούς και εχθρούς.

Γιώργος Κ.  

Η. Παναγιώταρος: Καταδικάζουμε την υποκρισία των πολιτικάντηδων

Συναγωνιστές Μάνο και Γιώργο… Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από τη στιγμή που, με ύπουλο και άνανδρο τρόπο, φύγατε από κοντά μας. Λίγα 24ωρα από την ώρα που κάποια απάνθρωπα κτήνη σας αφαίρεσαν το πολυτιμότερο αγαθό που σας έδωσε ο Θεός, τη ζωή. Με αφορμή ένα από τα πιο ακραία και σκληρά τρομοκρατικά χτυπήματα στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη προσμονή περίμενα να ακούσω μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης κι Εθνικής Ομοψυχίας από τους πολιτικούς ταγούς της χώρας αλλά κι άλλες  σημαίνουσες προσωπικότητες. Είμαι στην ‘δυσάρεστη’ θέση να σας ενημερώσω πως, ‘δυστυχώς’, για εσάς: ΚΑΝΕΝΑ μήνυμα συμπόνιας δεν τόλμησε να ψελλίσει ΟΥΤΕ ο Πρόεδρος της ‘Δημοκρατίας’ (ο οποίος προτίμησε να πάει διακοπές στην Αλβανία), αλλά ούτε κι ο Πρωθυπουργός της χώρας, όταν σε άλλες περιπτώσεις, ΟΧΙ όμοιες με την δική σας, σπεύδουν (με προφανείς σκοπούς) με διαγγέλματα να καταδικάσουν, να στοχοποιήσουν, να απειλήσουν και να στείλουν διαφόρων ειδών μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση! ΚΑΜΙΑ βαρύγδουπη δήλωση δεν ακούστηκε από τους ‘έντιμους κι αδιάφθορους’ πολιτικούς της χώρας μας. Δεν θα τσακίσουν ούτε θα λιώσουν κανέναν αυτή τη φορά! ΚΑΜΙΑ σύλληψη ούτε προφυλάκιση, εώς τώρα, των ηθικών και φυσικών αυτουργών του στυγερού αυτού εγκλήματος από την ‘έντιμη’ αστυνομία και την ‘ανεξάρτητη’ δικαιοσύνη! ΚΑΝΕΝΑ αφιέρωμα, ΚΑΜΙΑ τηλε-δίκη και τηλε-καταδίκη από τα ‘αντικειμενικά’ και ‘αμερόληπτα’ Ελληνικά (!!) και ξένα ΜΜΕ. Δεν περίσσεψαν άλλα κροκοδείλια δάκρυα για την ΠΙΟ στυγερή τρομοκρατική ενέργεια των τελευταίων ετών; ΚΑΜΙΑ ‘μεγαλειώδης’ συγκέντρωση από τους ‘δημοκρατικούς κι επαναστατημένους’ πολίτες δεν έλαβε χώρα.

Ε λοιπόν καλύτερα!

Να είστε υπερήφανοι που το βρωμερό και διεφθαρμένο παρακράτος που διοικεί αυτή την χώρα απέδειξε γι άλλη μια φορά πως δεν έχει την τόλμη και το ηθικό ανάστημα να σας κοιτάξει στα μάτια! Δυστυχώς όχι γιατί νιώθουν κάποιο ίχνος ενοχής επειδή ΑΥΤΟΙ είναι οι υπεύθυνοι (δυστυχώς ίσως και να κρυφογελούν), αλλά γιατί είναι δειλά, τρισάθλια και ποταπά ανθρωπάκια! Να είστε υπερήφανοι που τα ξεφτιλισμένα αυτά ανθρωπάκια, οι μαριονέτες των ξένων κέντρων εξουσίας, τα πιόνια των διεθνών τοκογλύφων, οι ρουφιάνοι των μεγαλοεργολάβων,  ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ της «δημοκρατίας», δεν είχαν και δεν έχουν την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, το ΗΘΟΣ, την ΤΙΜΗ που είχατε καθ’ όλη τη διάρκεια της επίγειας ζωή σας αλλά και  το ΘΑΡΡΟΣ, την ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και την ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ με την οποία αντικρίσατε κατάματα τον θάνατο, κερδίζοντας μία λαμπρή θέση στα Ηλύσια Πεδία. Είστε Υπερήφανοι γιατί είστε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! Το φωτεινό παράδειγμα προς την Αιώνια Δόξα!  Η ηλιαχτίδα που θα φωτίσει την ψυχή όλων μας στον ΙΕΡΟ αγώνα για μια Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Ελλάδα.

Α.Κ.

Ημέρα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τιμήν των συναγωνιστών Γιώργου και Μάνου

Το μήνυμα της μαθήτριας είναι ο καλύτερος επικήδειος για τον Γιώργο και το Μάνο, τα παλληκάρια – χρυσαυγίτες που δολοφόνησαν οι προδότες και τ΄αφεντικά τους. Αυτά τα παιδιά είχαν ανοιχτό μυαλό , αγαπούσαν την Πατρίδα μας, ήθελαν να μην εκλείψει το Εθνος μας και επέλεξαν το μοναδικό πολιτικό κόμμα που ανταποκρινόταν στα Ιδανικά τους: το δικό μας κόμμα. Πλήρωσαν με τα νιάτα τους την επιλογή τους αυτή.  Εμείς, που μένουμε πίσω, έχουμε καθήκον να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη τους . Οχι για εκείνα, δεν τόχουν ανάγκη αφού πέρασαν ήδη τιμητικά στην Ιστορία. Για μας, να παραδειγματιζόμαστε και να σκεφτόμαστε ανεπηρέαστα. Οι οικογένειες των παλληκαριών ανήκουν ιδεολογικά στο πασοκ. Ο Μάνος κι ο Γιώργος προτίμησαν το δρόμο του Ηρακλή, αυτόν της Αρετής. Ας τους ακολουθήσουμε κι ας αναδείξουμε την πατριωτική Χρυσή Αυγή το πιο δυνατό κόμμα, όπως θα ήθελαν. Με τα λόγια και τα έργα μας να τιμήσουμε τη θυσία τους. Και, φυσικώ τω λόγω, να μην ξεχνάμε. Στιγμή, δευτερόλεπτο να μην ξεχνάμε τη σκηνή του δήμιου που πυροβολούσε κατά ριπάς για να σκοτώσει τους δήθεν φασίστες. Πρέπει να αποδοθεί Δικαιοσύνη, να τιμωρηθούν οι πραγματικοί και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της φρικτής ανόσιας δολοφονίας.

Μ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistolestetarth-6-noembriou-2013#ixzz2jopGyR34

Exit mobile version