Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Αιμορραγία η φυγή νέων επιστημόνων στο εξωτερικό

Πάνω από 7000 Έλληνες ιατροί έχουν φύγει για το εξωτερικό ήδη από τα δύο πρώτα χρόνια του μνημονίου. Δυστυχώς η διαρκής οικονομική κρίση έχει επιβάλει στον Έλληνα πολίτη μια ατέρμονη μάχη για την επιβίωση. Ο Έλληνας ιατρός φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι ιατρικοί σύλλογοι του εξωτερικού πλέον έχουν πλημμυρίσει από τα απαραίτητα δικαιολογητικά Ελλήνων που ψάχνουν ευκαιρίες απασχόλησης στο εξωτερικό.

Στην απέναντι όχθη του Αιγαίου οι Τούρκοι καραδοκούν, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που επικρατεί στον τόπο μας, για να πάρουν την πρωτοπορία στον τομέα της υγείας. Στόχος της τουρκικής κυβέρνησης είναι να καταστεί η χώρα τους κέντρο ιατρικού τουρισμού που θα προσελκύει ασθενείς από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Τούρκος Υπουργός Υγείας έχει καλέσει τους Έλληνες γιατρούς που αναζητούν εργασία να μεταβούν στην χώρα του. Την ίδια στιγμή Τούρκοι επιχειρηματίες προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην Υγεία επιχειρώντας να αγοράσουν ποσοστά Ελληνικών ομίλων που δραστηριοποιούνται στην υγεία.

Εμείς αναρωτιόμαστε σύμφωνα με  ποιο από όλα τα βιβλία που πωλούσε ο κύριος Γεωργιάδης σχεδιάζει την ανθελληνικό προγραμματισμό της υγείας; Αντί να προσπαθεί να διαφυλάξει την δημόσια υγεία και την ευμάρεια των εργαζόμενων στον τομέα της υγείας έχει ανοίξει τις πύλες της κολάσεως και προσπαθεί να μας πετάξει όλους μέσα. Και για κερασάκι στην τούρτα, λόγω της ανικανότητας του, έχουμε και τους Τούρκους να πουλούν τσαμπουκά και ειρωνείες. Βέβαια τι να πει κάνεις για ένα υπουργό ο όποιος προσφάτως σε συνέδριο ομολόγησε πως δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι οι ανασφάλιστοι πρόσβαση στην υγεία. Είναι υπεύθυνος για την γενοκτονία των Ελλήνων και για την διαφυγή των πιο λαμπρών μυαλών του ελληνικού έθνους στο εξωτερικό Όταν από τις τηλεπωλήσεις εμφανιζόταν ως πατριώτης τώρα από την υπουργική καρέκλα δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο , αδυσώπητο και σκληρό , απάνθρωπο απέναντι στον Έλληνα πολίτη που παλεύει  να επιβιώσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-aimorragia-h-fugh-newn-episthmonwn-sto-ejwteriko#ixzz2jrLn3k4J

Exit mobile version