Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εκτός πραγματικότητας Σαμαράς προσφέρει δωρεάν ίντερνετ στους εξαθλιωμένους Έλληνες

Ο εκτός πραγματικότητας Σαμαράς προσφέρει δωρεάν ίντερνετ στους εξαθλιωμένους Έλληνες

Τέσσερις μέρες έχουν παρέλθει από την τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο και την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, χωρίς να έχει εκστομίσει ούτε μισή κουβέντα καταδίκης. Ενάμιση έτος έχει παρέλθει από την ημέρα που ανέλαβε την εξουσία, ενάμιση έτος στο οποίο οι Έλληνες εξαθλιώνονται, χάνουν τις δουλειές τους, δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους, αυτοκτονούν.

Ενάμιση έτος στο οποίο κάθε μέρα, ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός δεν παραλείπει να τονίζει πως η ανάπτυξη έρχεται και τα δύσκολα πέρασαν. Όμως όλα αυτά, είναι ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στο μακροπρόθεσμο, μεγαλειώδες όραμα του «Ηγέτη», όπως αυτό εκφράστηκε στην τελευταία του συνέντευξη στο μεγαλοδιαπλεκόμενο κανάλιόλη η Ελλάδα θα αποκτήσει wi-fi! Μια νέα εποχή αρχίζει για την Πατρίδα, οι Έλληνες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, τέλος τα προβλήματα!..

Η Χρυσή Αυγή προειδοποιεί τον Ελληνικό Λαό: Η κυβέρνηση είναι αντεθνική και ο πρόεδρός της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-ektos-pragmatikothtas-samaras-prosferei-dwrean-internet-stous-ejathliwmen#ixzz2jrMsAHXj

Exit mobile version