Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρση ασυλίας Ζαρούλια, Μπούκουρα, Κασιδιάρη

KASZARENIK

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ο εκπρόσωπος τύπου κατήγγειλε την διαδικασία ονομαστικής ψηφοφορίας που ακολουθεί η βουλή σαν παράνομη και αντισυνταγματική διότι έχουν διαγράψει τα ονόματα των παράνομα φυλακισθέντων βουλευτών Χρήστου Παππά και Ιωάννη Λαγού και του Αρχηγού του Κινήματός μας Νίκου Μιχαλολιάκου.


Στην ομιλία της η συναγωνίστρια Ζαρούλια είπε τα ακόλουθα: “Επιθυμώ την άρση της ασυλίας μου για να μάθω και εγώ για ποιο λόγο θα ήθελα να πάω μια σφαίρα στο στόμα του λύκου! Να πάρω απάντηση, γιατί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς αυτών που ωφελούνται από την πράξη αυτή, όταν πέρασα από ηλεκτρονικό έλεγχο στο ισόγειο της ΓΑΔΑ δεν χτύπησε ο συναγερμός.

Τα δικαστήριά σας δεν με αφορούν, όμως υπολογίζω την Θεία Δίκη και για το λόγο αυτό έχω την συνείδησή μου ήσυχη και καθαρή.

Αυτή τη στιγμή είναι εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά στη φυλακή τρεις βουλευτές, χωρίς καν να τους έχει γίνει άρση της ασυλίας, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Αρχηγός νόμιμα εκλεγμένου κόμματος, και εσείς, εδώ μέσα,  εντελώς αυθαίρετα τους έχετε καταργήσει και στις ψηφοφορίες, αρνείστε ακόμη και να διαβάσετε τα ονόματά τους όπως οφείλετε και ορίζεται από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Εσείς, οι υποτιθέμενοι θεματοφύλακες της Δημοκρατίας,  όταν δεν έχετε κομμένους και ραμμένους τους νόμους στα μέτρα σας, τους καταστρατηγείτε ώστε να μην μπορεί να σας ελέγξει κανένας. Και την ίδια ώρα ενώ έγκριτοι Συνταγματολόγοι δηλώνουν ότι οι βουλευτές οι οποίοι κρατούνται παράνομα ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΕ μία Εισαγγελεύς Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ  ΚΑΙ  απαγορεύει σε αρχηγό κόμματος που έχει ψηφιστεί από εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων να έρθει στην Βουλή και να εξασκήσει τα καθήκοντα για τα οποία η λαϊκή βούληση τον έστειλε σε αυτό το αξίωμα.

Είστε οι χειρότεροι τύραννοι που έχει γνωρίσει η Ιστορία του τόπου. Έχετε υπερβεί την Δημοκρατία εξευτελίζοντάς την. Με πιάνουν μεγάλοι άνθρωποι στο δρόμο και μου λένε ότι με τις δολοπλοκίες σας τους έχει έρθει εμετός.

Για το λόγο αυτό σας καταγγέλλω ότι χρησιμοποιείτε μαφιόζικες πρακτικές για να περάσετε τα ανθελληνικά σχέδιά σας.”

Την άρση της ασυλίας του ζήτησε και ο Στάθης Μπούκουρας, σημειώνοντας ότι έχει ο ίδιος εδώ και ενάμιση χρόνο υποβάλει μήνυση κατά του δημάρχου Κορίνθου, κατηγορώντας τον ότι στοχοποιεί και απαξιώνει βουλευτές, κάτι για το οποίο υποστήριξε ότι υπάρχουν σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο, ότι αμφισβητεί τη δικαιοσύνη και “τραμπουκίζει” πολίτες, αναφερόμενος μάλιστα ειδικά σε χειροδικία κατά νεαρής γυναίκας με μωρό στα χέρια. Επικαλούμενος μάλιστα την ανάγκη για πλήρη διαφάνεια, ζήτησε να γίνει έρευνα στα οικονομικά του δήμου Κορίνθου, καθώς και σε πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του δημάρχου, προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχει αιφνίδιος πλουτισμός.

Το ζήτημα της νομιμότητας της διαδικασίας, έθεσε από την πλευρά του και ο Ηλίας Κασιδιάρης, κάνοντας λόγο για «παράνομη ψηφοφορία» και για “επίορκους” που αποφάσισαν να διαγράψουν από τη λίστα των βουλευτών, τρεις εκλεγμένους βουλευτές από 500.000 πολίτες, κάτι που όπως είπε, σημαίνει κατάλυση του πολιτεύματος επισείει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Προανήγγειλε, λοιπόν, την αποχή της Χρυσής Αυγής από την ψηφοφορία. Ο ίδιος, υποστήριξε ότι είναι υποκριτικό όταν ένας συνήγορος δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του, διεγράφη αυτομάτως από τη ΝΔ με την οποία είχε οργανική σχέση.

 

Exit mobile version