Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπαναχώρησαν οι επίορκοι της Βουλής: αναγγέλθηκαν τα ονόματα των προφυλακισμένων βουλευτών μας

Άτακτη υποχώρηση των επίορκων της Βουλής είχαμε σήμερα κατά την ψήφιση της άρσης ασυλίας των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλία Παναγιώταρου, Ελένης Ζαρούλια, Ευστάθιου Μπούκουρα και Ηλία Κασιδιάρη. Εν αντιθέσει προς τις προηγούμενες ψηφοφορίες όπου όχι μόνο δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα του προφυλακισθέντος Αρχηγού και των επίσης προφυλακισθέντων βουλευτών Γ. Λαγού και Χ. Παππά να παραβρεθούν στη συνεδρίαση αλλά εντελώς παράνομα δεν αναγνώστηκαν καν τα ονόματά τους κατά την ψηφοφορίασήμερα το Προεδρείο ανέκρουσε πρύμναν, επανερχόμενο στη νομιμότητα κατ’ απαίτηση της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτηριστικές προ της ψηφοφορίας, ήταν οι δηλώσεις τόσο της συναγωνίστριας Ζαρούλια, όσο και του συναγωνιστή Κασιδιάρη, οι οποίοι κατακεραύνωσαν το Προεδρείο της Βουλής, το οποίο καταφανώς είχε τις προηγούμενες φορές παρανομήσει! «Εσείς οι υποτιθέμενοι θεματοφύλακες της Δημοκρατίας καταστρατηγείτε τους νόμους και η εισαγγελέας κάνει κατάχρηση εξουσίας απαγορεύοντας σε δυο βουλευτές και έναν αρχηγό κόμματος να έρθουν στην ψηφοφορία», τόνισε η Ελένη Ζαρούλια, συμπληρώνοντας: «Είστε οι χειρότεροι τύραννοι στην ιστορία του τόπου. Με τις δολοπλοκίες σας έχετε κάνει τον λαό να θέλει να κάνει εμετό»!

Εξίσου επικριτικός κατά των μεθοδεύσεων του Προεδρείου, ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης, ο οποίος επισήμανε πως «θεωρώ πως η παρούσα ψηφοφορία είναι παράνομη, όπως και η χθεσινή, διότι κάποιοι επίορκοι αποφάσισαν να διαγράψουν από τη λίστα των βουλευτών τρεις εκλεγμένους βουλευτές από τον ελληνικό λαό, το Νικόλαο Μιχαλολιάκο, το Χρήστο Παππά και τον Ιωάννη Λαγό». Επιπλέον ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι «όποιος, λοιπόν, έλαβε την απόφαση να τους διαγράψει από τη λίστα των βουλευτών, στην ουσία είναι ένοχος για κατάλυση του πολιτεύματος, για ένα βαρύτατο αδίκημα το οποίο επισείει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης»! Ακολούθως, ο συναγωνιστής Κασιδιάρης ανακοίνωσε την αποχή της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής από την παράνομη ψηφοφορία.

Το Προεδρείο της Βουλής υποχρεώθηκε σε άτακτη και ασύντακτη υποχώρηση αναγιγνώσκοντας τα ονόματα του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος, που βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι συνεπεία αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων. Ο προεδρεύων μάλιστα κατά τη σημερινή συνεδρίαση, Χ. Μαρκογιαννάκης, προέβη σε μια δήλωση η οποία δεν κάνει άλλο τι παρά εκθέτει ακόμη περισσότερο τις πρότερες παρανομίες του Προεδρείου. «Τα ονόματα αναγνώστηκαν και σήμερα, αλλά και όλες τις προηγούμενες ημέρες, όπως γνωρίζω», δήλωσε γεμάτος αλαζονεία ο κύριος Μαρκογιαννάκης. Δεν είναι όμως δυνατόν, με λόγια του αέρα να προσδοκά να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό.

Το βίντεο προηγούμενων ψηφοφοριών, είναι αδιάψευστος μάρτυρας των παρανομιών του Προεδρείου της Βουλής. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, θα απαιτήσει την ακύρωση των προηγούμενων άκυρων ψηφοφοριών και την επανάληψή τους, κατά τον νόμιμο, εκ του Κανονισμού της Βουλής, τρόπο! Αν νομίζει το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας και των παράνομων και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων, πως έχει τελειώσει με τη Χρυσή Αυγή, είναι βαθύτατα γελασμένο: έχουν μαζί τους, τους νταβατζήδες της εξαπάτησης ενώ η Χρυσή Αυγή την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού!

Παραθέτουμε το βίντεο από την χθεσινή ψηφοφορία όπου παρουσία του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν γίνεται η ανάγνωση του ονόματος του Χρήστου Παππά στους βουλευτές Επικρατείας, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου στους βουλευτές Α΄ Αθηνών και του Ιωάννη Λαγού στους βουλευτές Β΄ Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upanachwrhsan-oi-epiorkoi-ths-boulhs-anaggelthhkan-epitelous-ta-onomata-twn#ixzz2jsY64sOM

Exit mobile version