Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο χαστούκι από τρόικα σε Σαμαρά: Πάρτε τώρα νέα μέτρα!

Πέρα από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις πως «δεν πρόκειται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα» και από τις κακοστημένες συνεντεύξεις σε καθεστωτικούς δημοσιογραφίσκους, όπου ο άθλιος και εκτός τόπου και χρόνου πρωθυπουργός παριστάνει τον σκληρό διαπραγματευτή, έρχονται οι ειδήσεις από το εξωτερικό για να προδιαγράψουν την ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, την οποία θα υλοποιήσει η αντεθνική κυβέρνηση κατ’ απαίτηση των διεθνών τοκογλύφων.

Οι εκπρόσωποι της Κομισιόν σε Τρόικα και ΕΚΤ, Σερβάς Ντερούζ και Κλάους Μαζούχ έλαβαν μέρος σε δημόσια ακρόαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε να δώσουν εξηγήσεις περί της εφαρμοζόμενης πολιτικής των μνημονίων στα κράτη που έλαβαν χρηματοοικονομική βοήθεια. Αντί της απολογίας όμως, την οποία με πομπώδες ύφος διακήρυσσε ακόμη και ο θλιβερός Τσίπρας από το Τέξας των ΗΠΑ, οι δύο αξιωματούχοι υπεραμύνθηκαν των μνημονιακών πολιτικών και επιπρόσθετα κατηγόρησαν την Ελλάδα πως «καθυστέρησε τις μεταρρυθμίσεις και τώρα το πληρώνει»!

Ο Ντερούζ επέμεινε πως «βάσει των στοιχείων που είχαμε τότε, ο σχεδιασμός του ελληνικού προγράμματος ήταν ο κατάλληλος», επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θα κατορθώσει να επιστρέψει εν μέρει, στις αγορές, από το 2015 και μετά. Ο Μαζούχ από την πλευρά του, τόνισε πως οι αστοχίες του προγράμματος είναι συνέπεια της καθυστέρησης των μεταρρυθμίσεων και της απροθυμίας να πληγούν ισχυρά κατεστημένα συμφέροντα.

Ερωτηθείς ο Ντερούζ για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση, υπήρξε ξεκάθαρος: «τα νέα μέτρα είναι αναγκαία, προκειμένου το ελληνικό χρέος να καταστεί βιώσιμο». Τα μέτρα αυτά, καθώς ισχυρίστηκε, θα έχουν στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την βελτίωση της είσπραξης των φόρων!

Πιο σαφή ένδειξη για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να δώσουν οι αξιωματούχοι των διεθνών τοκογλύφων. Η λήψη των νέων μέτρων έχει προαποφασισθεί και ο Αντώνης Σαμαράς επιδιώκει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με τηλεοπτικές συνεντεύξεις όπου τάζει δωρεάν ίντερνετ, κερδίζοντας επάξια την χλεύη και την περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού. Κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση των υποτακτικών δεν είναι παρά μία συμμορία ανδρείκελων του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος, η οποία επιδιώκει τον αφανισμό των Ελλήνων. Η απάντηση του Ελληνικού Λαού, θα είναι συντριπτική:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enw-o-antwnakhs-paristanei-ton-sklhro-parte-twra-nea-metra-apaitei-h-troika#ixzz2jscT0pf0

Exit mobile version