Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Δεν σταματά ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών

YouTube Poster

Σε μια ομιλία, στην οποία διακόπηκε αρκετές φορές από τον προεδρεύοντα, ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγή κατηγόρησε συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο για υποκρισία στην τραγική δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας. 

Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε πως μετά από 16 μήνες, όπου οι βουλευτές του κόμματος έγιναν ενοχλητικοί, λέγοντας “τους κλέφτες, κλέφτες και τους απατεώνες, απατεώνες“, ο ελληνικός λαός δείχνει τη συμπάθειά του, βάσει δημοσκοπήσεων. Αναφερόμενος στις δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο είπε ότι τρομοκρατία έχει συγκεκριμένη ιδεολογική προέλευση και ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και ηθικοί αυτουργοί. Επίσης, έκανε αναφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν έκανε καμία τυπική δήλωση για τις δολοφονίες, αλλά μόνο ότι στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ευρώπη. Συμπλήρωσε επίσης ότι ούτε ο πρωθυπουργός έκανε δήλωση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Χρύσανθο Λαζαρίδη ο οποίος είπε, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ότι θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Ακόμη, εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, ο οποίος απέσυρε την φύλαξη της Χρυσής Αυγής και ξεκίνησε ελέγχους σε αστυνομικούς και… μοναστήρια! Ο Συναγωνιστής έκλεισε λέγοντας: “Όλο το πολιτικό σύστημα έχει ευθύνες. Είτε με φυλακές είτε με σφαίρες δεν θα σταματήσετε τη Χρυσή Αυγή“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-den-stamata-o-agwnas-twn-ellhnwn-ethnikistwn#ixzz2ju9CMcu8

Exit mobile version