Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Πάτωσε» η τηλεοπτική συνέντευξη Σαμαρά στο φερέφωνό του Πρετεντέρη

«Πάτωσε» η τηλεοπτική συνέντευξη Σαμαρά στο φερέφωνό του Πρετεντέρη

Το πόσο «λαοπρόβλητος» είναι ο Σαμαράς φάνηκε από την αποδοχή που είχε η τηλεοπτική του συνέντευξη στην ναυαρχίδα της μνημονιακής προπαγάνδας, το Mega, και την εκπομπή του Πρετεντέρη.

Προξένησε τόσο πολύ το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ώστε ακόμη και μια χιουμοριστική εκπομπή, η οποία προβαλλόταν την ίδια ώρα (με τον χαρακτηριστικό τίτλο “πλάκα κάνεις”), να έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα από την συνέντευξή του. Αν αναλογιστούμε, μάλιστα, ότι ήταν η πρώτη του συνέντευξη από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιούνιο του 2012, και επομένως λογικά θα έπρεπε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ελληνικού Λαού, καταλαβαίνετε για τι επικοινωνιακή ήττα μιλάμε.

Θα πρέπει, πάντως, να σημειώσουμε ότι ο Σαμαράς μέσα στα αναρίθμητα ελαττώματά του, αν μη τι άλλο, δεν είναι αχάριστος. Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως πρωθυπουργός την έδωσε στο κανάλι, το οποίο ταυτίστηκε με την μνημονιακή προπαγάνδα, και στον δημοσιογράφο ο οποίος υπερασπίστηκε όσο κανένας άλλος ίσως το καταστροφικό έργο της συγκυβέρνησης. Από εκεί και πέρα, για να κάνουμε και ένα συνειρμό με την χιουμοριστική σειρά που «ξέσκισε» τον Σαμαρά, τα όσα είπε ο πρωθυπουργός θα μπορούσαν να έχουν τον ειρωνικό όσο και οργισμένο τίτλο «πλάκα κάνεις».

Ακόμα και στις στημένες ερωτήσεις του Πρετεντέρη, (μόνο δυο καφέδες έλειπαν για να επισημοποιήσουν την τόσο οικεία ατμόσφαιρα) ο Σαμαράς έδειξε ανέτοιμος, οι κινήσεις του θύμιζαν… τροχονόμο, όσο για το περιεχόμενο των απαντήσεών του όπου δεν προκαλούσε την οργή προκαλούσε τον γέλωτα. Ειδικά τα όσα είπε για «δωρεάν παροχή ασύρματου WiFi» είναι αστεία. Και είναι αστεία διότι την ώρα που ολοένα και περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά βρίσκονται μπροστά στο φάσμα εξαθλίωσης ο πρωθυπουργός «είναι στην κοσμάρα του». Ο τύπος αυτός πραγματικά είναι Εθνικά επικίνδυνος, λόγω του πρωταρχικού θεσμικού του ρόλου, και κάθε ημέρα παραμονής στην εξουσία καταντά περισσότερο επιζήμια για την Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ     

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/patwse-h-thleoptikh-sunenteujh-samara-ston-uposthrikth-tou-pretenterh#ixzz2jywrn2ig

Exit mobile version