Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Καλημέρα σας, Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου για τον μεγάλο χαμό των 2 Ελλήνων Ηρώων Μανώλη και Γιώργου. Τόσα χρόνια γκρινιάζαμε για τους πολιτικούς που λένε ψέματα, όμως επιτέλους ο Σαμαράς κάνει αυτό που υποσχέθηκε, δηλαδή να λιώσει και να τελειώσει τη Χ.Α.   Σε όλες τις δολοφονίες, το πρώτο ερώτημα είναι: ποιός ωφελείται; Αυτός που αφαίρεσε τη φρουρά από τα γραφεία και τους βουλευτές, ενώ ΟΛΟΙ περίμεναν ένα δολοφονικό χτύπημα, την ίδια ώρα που η κάθε βιζιτού έχει 2-3 αστυνομικούς για τα ψώνια της. Αυτός που επί ένα μήνα ξιφουλκούσε εντός και εκτός Ελλάδος εναντίον της ΧΑ. Ο ενορχηστρωτής ΟΛΩΝ των επιθέσεων εναντίον μας.  Ό ίδιος που έκανε ποινικό αδίκημα τις γεννήσεις παιδιών και εγκληματίες τους πολύτεκνους.

Λ.Ν.

Σαμαρικό Antinews: Έωλες οι κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής, πλήρης η ήττα της ΝΔ

Νιώθω μέσα από την ψυχή μου ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και αυτό δεν θα μου το αλλάξει κανένας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά τα μεγάλα εμπόδια δεν παύει ποτέ να κάνει κοινωνικές δράσης, δηλαδή να επιστρέφει τα χρήματα εκεί που πραγματικά ανήκουν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Δύο  ερωτήματα θέλω να κάνω σαν απλός πολίτης. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ή ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ πως σκέφτονται να βοηθήσουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  με κοινωνική αλληλεγγύη ή  με ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ  δίχως αντίκρυσμα; Τα χρήματα από τις επιχορηγήσεις πού πάνε; Πάντως όχι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Χ.Π.

Γιατί εξαφανίστηκαν οι δημοσκοπήσεις; – Είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή;

Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές των αδελφών μας Ελλήνων που έπεσαν για την Πατρίδα. Αιωνία τους η μνήμη. Τέλος θα ήθελα να σας γράψω ότι όσο ανατέλλει ο ήλιος από την ανατολή  δεν πρόκειται και εγώ να ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία ενώ ήμουν οπαδός της μέχρι πρότινος. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΕΞΩ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Ι.Ρ.

Αποσπασμένη στο γραφείο του Αρβανιτόπουλου η γυναίκα που πιάστηκε με την μίζα στο χέρι

Τους Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη τους εκτελούν καθημερινά με τις δηλώσεις τους τα ΜΜΕ και οι ανθέλληνες, διάσημοι και άσημοι με τις δηλώσεις ή τη σιωπή τους.  Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, που είχε έντονα αντιδράσει για το Φύσσα, τώρα τηρεί σιγήν ιχθύος για τους Έλληνες εθνικιστές, που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ. Κάποια τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου δήλωσε με ανθελληνικό πάθος ”να ψοφήσουν όλοι οι φασίστες και οι ψηφοφόροι τους!”. Αίσχος!!! Και αυτά επειδή είχαν τα εθνικά ιδεώδη σημαία τους και όνειρό τους μια Ελλάδα υπερήφανη και ανεξάρτητη. Μια Ελλάδα των απογόνων των Ελλήνων και όχι των τριτοκοσμικών μουσουλμάνων εποικιστών! Πόσοι προδότες και αρνητές της Ελλάδας κυκλοφορούν ανάμεσά μας!… Πόση διαφθορά και εκφυλισμός ιδανικών και ιδεών! Όλα επιτρέπονται πλην των Ελληνικών ιδανικών: Πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια. Όλα πλην του ορισμού που έδωσε ο Ηρόδοτος για το έθνος: Όμαιμο, ομόγλωσσο, ομόθρησκο, ομότροπα ήθη και έθιμα! Όμως η θυσία του Μάνου και του Γιώργου, καθώς και τόσων Ελλήνων, δεν πάει χαμένη! Το τέλος θα βρει νικητές την αλήθεια που θα λάμψει και την Ελλάδα!!!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Μούγκα στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για την ομολογία Σαμαρά ότι διέταξε τις παράνομες προφυλακίσεις

Γεια σας, Ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση μου για την προπαγάνδα κατά της Χρυσή Αυγή από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ. Παρουσιάζουν τα γεγονότα με τρόπο εξοργιστικό, είναι ξεκάθαρο ότι το κάνουν επίτηδες, για να προκαλέσουν την “αντίδραση” σας. Πέραν του οτι εύχομαι να πιαστούν γρήγορα τα καθάρματα που διέπραξαν τις δολοφονίες, εύχομαι η Χρυσή Αυγή να ξεπεράσει το 30%. Το τελευταίο θα συμβεί μέσω της νηφάλιας στάσης σας, οπότε μην “τσιμπήσετε” ΠΟΤΕ στις προκλήσεις τους.  Να είστε καλά.

Ε.Κ.

Οι απαντήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην βιομηχανία των άρσεων ασυλίας – ΒΙΝΤΕΟ

Φίλοι εθνικιστές, πλέον έχουν καταλάβει άπαντες ότι ο μόνος τρόπος για να μας «ρίξουν» είναι οι σφαίρες .Ο σκοπός αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας που προέρχεται από αριστεριστές είναι να προκαλέσουν τρόμο στους Χρυσαυγίτες . Δυστυχώς θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα! Είμαι υποστηρικτής του κινήματος αρκετό καιρό αλλά δεν ήμουν μέλος, τώρα έπειτα από το θλιβερό συμβάν θα εγγραφώ στα γραφεία των βορείων προαστίων και θα στηρίζω ακόμη περισσότερο και πιο ενεργά το κίνημα μου !Θα γραφτώ και θα είμαι συνεχώς στα γραφεία για να βοηθώ σε ότι μπορώ. Έτσι πρέπει να πράξουμε όλοι οι εθνικιστές ,να δείξουμε ότι δεν πτοούμαστε. Σιγά μην φοβηθούμε ! αυτοί θα μας φοβηθούν !Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί απέναντι στα βρώμικα Μ.Μ.Ε ,στους τρομοκράτες και γενικότερα στα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου. Στο τέλος θα επέλθει η νίκη. ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΓΙΏΡΓΟ ΚΑΙ ΜΆΝΟ ! ΚΡΆΤΑ ΓΕΡΆ ΑΛΈΞΑΝΔΡΕ ! ΌΧΙ ΦΥΛΑΚΈΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ ! ΖΉΤΩ ΤΟ ΈΘΝΟΣ! ΖΉΤΩ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ! ΖΉΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΌΣ !

Γιάννης, Βριλήσσια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-7-noembriou-2013#ixzz2jyxXtZYK

Exit mobile version