Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H Κανέλλη βάφτιζε γάτες με τον μεγαλοεκδότη Λαμπράκη;

«Ρόμπα» έκανε την Λιάνα Κανέλλη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην διαδικτυακή συνέντευξη την οποία πήρε από τον Ηλία Κασιδιάρη. Μιλώντας ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης για το γνωστό σκηνικό της πρωινής εκπομπής  του ΑΝΤ1, στις 7 Ιουνίου 2012, έδωσε την ευκαιρία στον Τριανταφυλλόπουλο να αναφερθεί στην Κανέλλη με σχόλια τα οποία μόνο κολακευτικά δεν μπορείς να τα πεις. Η ειρωνεία του εν λόγω δημοσιογράφου για την  «κομμουνίστρια» της Εκάλης ήταν εμφανής, με κορυφαίο σημείο την βάφτιση γατών (!) που έκανε μαζί με τον αποθανόντα μεγαλοεκδότη Δημήτρη Λαμπράκη. Αρκετοί  θα χαρακτηρίσουν την συγκεκριμένη ενέργειά της ως «εκκεντρική», «αργοσχολία», «γελοία». Κάποιοι άλλοι, ίσως χρησιμοποιήσουν βαρύτερους χαρακτηρισμούς. Αυτό που έχει σημασία, όμως, για την συγκεκριμένη τύπισσα είναι ότι «της τα σούρνουν» ακόμη και άτομα τα οποία μόνο Χρυσαυγίτες ή Εθνικιστές δεν μπορούν να τους πουν.

Αρκετά πια με αυτή την κυρία, που βρίζει χειρότερα και από θαμώνα της Τρούμπας και το θεωρεί αυτό ως «μαγκιά». Αρκετά με την αυτή την κυρία, που εκμεταλλευόμενη την έμφυτη δειλία των αστών συνομιλητών της δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει ότι θα τους σφάξει όταν θα έρθει η σειρά τους (π.χ. Αργύρης Ντινόπουλος). Αρκετά με την συστημική συμπεριφορά της, όπως τότε που διαμαρτυρήθηκε έντονα στην επιθυμία δημοσιογράφου (Γιώργος Παπαδάκης) να δει τους Σαμαρά και Βενιζέλο με χειροπέδες, λέγοντας ότι με τέτοιες απόψεις δικαιώνει τον πολιτικό λόγο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την τροπολογία της για την χρηματοδότηση των κομμάτων. Επειδή οι αστοί συνομιλητές της δεν έχουν το θάρρος να της το πουν της το λέμε εμείς.

Από τα λεγόμενά της, στις εκπομπές που συμμετέχει, είναι ζήτημα να γίνονται κατανοητά ως περιεχόμενο έστω και τα μισά απ΄όσα λέει. Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα με την αρθρογραφία της στον «(β)Ριζοσπάστη». Εκεί, όποιος έχει την υπομονή να διαβάσει τα άρθρα της, το μόνο θετικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει είναι η λύση στο πρόβλημα της αϋπνίας. Την ειρωνεύεστε; Αυτό, ίσως, ρωτήσουν κάποιοι. Πράγματι, την ειρωνευόμαστε γιατί σοβαρή κουβέντα δεν μπορείς να κάνεις μαζί της. Το ότι την ειρωνευόμαστε, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν μας διακατέχει η ευγένεια. Γι αυτό και δεν αναπαράγουμε τα σχόλια που ακούμε από απλούς Λαϊκούς ανθρώπους για το άτομό της και τα οποία παραείναι σκληρά για να δημοσιευθούν.

Τελειώνοντας, μια φιλική συμβουλή προς το ΚΚΕ, χωρίς την παραμικρή διάθεση αστεϊσμού. Όπως μας ακούσατε στην προηγούμενη συμβουλή μας και «τελειώσατε» αυτόν τον απίθανο τύπο τον Παναγιώτη Μεντρέκα (αλήθεια, πού τον εξαφανίσατε;) από εκπρόσωπο τύπου, καθώς η εικόνα του όταν μίλαγε θύμιζε κουρδισμένο ρομποτάκι με αποτέλεσμα να προκαλεί τον γέλωτα ανά το Πανελλήνιο, έτσι και με την Κανέλλη καλό είναι να την περιορίσετε (ή, ακόμη καλύτερα, να την «εξαφανίσετε») από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Πέρα από τον γέλωτα, πολύ περισσότερο προκαλεί την αντιπάθεια στο ευρύ κοινό. Θυμηθείτε τις αντιδράσεις των περισσοτέρων Ελλήνων μετά τα όσα διαδραματίσθηκαν εκείνο το πρωινό στον ΑΝΤ1 και θα καταλάβετε.

Είστε που είστε ξοφλημένοι ιδεολογικά και πολιτικά, μην φτάσετε στον πάτο της πολιτικής ανυπαρξίας πιο γρήγορα απ΄ότι είσαστε προορισμένοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kanellh-baftize-gates-me-ton-megaloekdoth-lamprakh-binteo#ixzz2jz0D6jl6

Exit mobile version