Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Οι άλλοι και οι εμείς”: Αυτοί που δημιούργησαν το κλίμα για το διπλό φονικό

“Οι άλλοι και οι εμείς”: Αυτοί που δημιούργησαν το κλίμα για το διπλό φονικό

Στην χθεσινή εφημερίδα “Δημοκρατία” ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαδοκωστόπουλος καταδεικνύει τους ηθικούς αυτουργούς (πολιτικό σύστημα και ΜΜΕ) που ευθύνονται για την διπλή άνανδρη δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο. Παραθέτουμε το εν λόγω άρθρο:

Οι άλλοι και εμείς – Πάντως μπορεί η δημοκρατία στην Ελλάδα να είναι ισχυρή, όπως λένε οι εκπρόσωποι των αστικών κομμάτων, αλλά μια δυσκολία την είχαν όλοι αυτοί στο να καταδικάσουν τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής. Οι δολοφονηθέντες ήταν μέλη συγκεκριμένου κόμματος και η δολοφονία τους (που ήταν απόρροια της κομματικής τους τοποθέτησης) ήταν σχεδιασμένη και μελετημένη.

Τη δυσκολία των πολιτικών την υπέθαλψε και ο γραπτός Τύπος, με τις «εκτελέσεις» που ανέφερε και οι οποίες θύμιζαν απόφαση δικαστηρίου για καταδίκη σε θάνατο. Λέξεις περίπου ουδέτερες, για να περιγράψουν τον φόνο, νομιμοποιήθηκαν στη Μεταπολίτευση, όταν όλη η Ελλάδα περνούσε από το αμόνι της αριστερής ιδεολογικής ηγεμονίας, που στρέβλωνε τις έννοιες και ξαναέγραφε την Ιστορία.

Κάποιος καλόπιστος παρατηρητής μπορεί να σημειώσει ότι στην Ελλάδα, με ευθύνη της Αριστεράς, έχει πέσει τόση παραμορφωτική μυωπία μετά το 1974, που τα πάντα είναι νομιμοποιημένα αν αφορούν τους απέναντι και άρα ακόμη και η δολοφονία τους, κατά το «δημοκρατικό υποσυνείδητο», μπορεί να μοιάζει και λογικό επακόλουθο.

Το αντίθετο από ότι συνέβη με την επίσης τραγική δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, που όμως χρησιμοποιήθηκε από τους «επαγγελματίες του είδους» για να στιγματιστεί σαν εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή. Το «αντιφασιστικό μέτωπο» αρραγές περιελάμβανε στις τάξεις του από κυβερνητικά στελέχη, ΜΚΟ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ έως μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, που φημίζονται για τις διαπλεκόμενες σχέσεις με την πολιτική εξουσία.

Η δολοφονία των δύο νεαρών στο Ηράκλειο έγινε την περασμένη Παρασκευή. Σχεδόν από την επόμενη ημέρα οι πολιτικοί της Αριστεράς (οι άλλοι της Δεξιάς ήταν κρυμμένοι, ως συνήθως), πέρα από τις δυσκολεμένες δηλώσεις συμπάθειας, άρχισαν να βάζουν στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να ηρωοποιηθεί η Χρυσή Αυγή. Και για να ξορκίσουν το κακό, άρχισαν να επισημαίνουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και όλα εκείνα τα γνωστά της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Πάντως ο πρωθυπουργός, στην προχθεσινή του συνέντευξη στο Mega, έδωσε ίσως άθελά του μια ερμηνεία για το κυνήγι που έχει εξαπολυθεί, σε καιρό δημοκρατίας υποτίθεται, σε βάρος ενός κοινοβουλευτικού κόμματος. Ερμήνευσε τις ψήφους που πήρε στις τελευταίες εκλογές η Χρυσή Αυγή ως αποτέλεσμα της διάθεσης των πολιτών να ψηφίσουν αντισυστημικά. Και εφόσον αυτή είναι αντισυστημική και οι άλλοι (του συνταγματικού τόξου) συστημικοί, τότε πρέπει να υπάρχει γενικευμένος πόλεμος από τους δεύτερους. Κάτι σαν «εμφύλιος» δηλαδή, αλλά δεν τον λέμε γιατί ντρεπόμαστε και προτιμάμε  να εκτοξεύουμε κορόνες για τους ενωμένους Έλληνες και τα υπόλοιπα.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-alloi-kai-oi-emeis-autoi-pou-dhmiourghsan-to-klima-gia-to-diplo-foniko#ixzz2jz15MqO3

Exit mobile version