Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τόμσεν: «Μην λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα τα πάρετε»

Τόμσεν: «Μην λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα τα πάρετε»

Έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο οι εκπρόσωποι των δανειστών, ενώπιον των στελεχών της δημόσιας διοίκησης. Επίσης φάνηκε ξεκάθαρα η ιεραρχία της κυβέρνησης που αφεντεύει πραγματικά τον τόπο, στην οποία η συγκυβέρνηση του μνημονίου δεν είναι ούτε καν στις πρώτες θέσεις αυτής της ιεραρχίας. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά δεν έχει πραγματικό λόγο στα τεκταινόμενα, αλλά απλώς έχει αναλάβει την διαχείριση της εσωτερικής καταστάσεως, δηλαδή την κατατρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού, με στόχο την υποταγή του στις επιταγές των πραγματικά κυρίαρχων, δηλαδή της τρόικας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», την Τρίτη εμφανίστηκαν στο υπουργείο οικονομικών οι απεσταλμένοι της τρόικας, προκειμένου να συζητήσουν με τον Στουρνάρα και τα στελέχη της δημόσιας διοίκησης. Αυτό που προβλήθηκε από τα κανάλια ήταν η σύλληψη ενός πολίτη, ο οποίος επέλεξε να υποδεχτεί τον Τόμσεν με κέρματα. Η όλη «υποδοχή» κατέληξε στην σύλληψη του πολίτη, ενώ ο Τόμσεν δεν αντελήφθη καν το περιστατικό.

Το πραγματικό «ζουμί», όμως, της όλης υποθέσεως δεν ήταν αυτό το περιστατικό, αλλά αυτά που έγιναν λίγα λεπτά μετά μέσα στο υπουργείο. Όπως αναφέρεται σχετικά στα ρεπορτάζ, ο Τόμσεν αρχικώς συνομίλησε λίγο ιδιαιτέρως με τον Στουρνάρα και ακολούθως πήγαν μαζί στην αίθουσα των συζητήσεων για να συναντήσουν τα στελέχη της δημόσιας διοίκησης. Εκεί ο Τόμσεν διέλυσε την επικοινωνιακή πολιτική της συγκυβέρνησης με μία μόνο πρόταση του.

Θυμίζουμε ότι ολόκληρη η συγκυβέρνηση αυτή τη στιγμή προβάλλει ένα υποκριτικό «δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα», που κάνει ολόκληρη την κοινωνία να γελά, αφού όλοι γνωρίζουν ότι οι υποτακτικοί της Μέρκελ δεν τολμούν να κάνουν ούτε βήμα αν δεν πάρουν έγκριση από τους διεθνείς τοκογλύφους. Ο Τόμσεν, λοιπόν, έχοντας ακούσει την επικοινωνιακή γραμμή της συγκυβέρνησης απάντησε, λέγοντας: «Μην λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα τα πάρετε».

Οποιαδήποτε κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους θα είχε ήδη απελάσει τους εκπροσώπους των δανειστών, για προσβολή της χώρας. Όμως η Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητο κράτος, από ότι φαίνεται, και μπορεί ο κάθε εκπρόσωπος των δανειστών να έρχεται και να διαθέτει ύφος χιλίων πιθήκων έναντι των στελεχών μίας κυβερνήσεως που έχει πολλάκις αποδείξει την υποτέλεια της απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους. Η κυβέρνηση είναι ικανή μοναχά για επικοινωνιακά – προπαγανδιστικά κόλπα και για «τζάμπα μαγκιές» ενάντια στους Έλληνες πολίτες.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tomsen-mhn-lete-ekei-ejw-oti-den-tha-parete-metra-giati-apla-tha-ta-parete#ixzz2jz3MQ3xc

Exit mobile version