Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιάννης Δημαράς, ο μοναδικός βουλευτής που απέστειλε συλλυπητήρια για τους δύο Συναγωνιστές μας

Γιάννης Δημαράς, ο μοναδικός βουλευτής που απέστειλε συλλυπητήρια για τους δύο Συναγωνιστές μας

Το αντισυνταγματικό τόξο των πολιτικάντηδων ξεπέρασε κάθε όριο υποκρισίας στο ζήτημα της διπλής δολοφονίας των δύο νεαρών Συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο. Με ξύλινη γλώσσα που από την μια έσταζε χολή για την Χρυσή Αυγή και από την άλλη δεν έλεγε ούτε μία λέξη για να εκφράσει τα συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες, ο πολιτικός κόσμος της χώρας στην ουσία δεν καταδίκασε την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου.

Εξαίρεση αποτέλεσε ο βουλευτής Γιάννης Δημαράς του “Πανελληνίου Άρματος Πολιτών”. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος βίωσε μια ανάλογη τραγωδία πριν μια δεκαετία όταν έχασε τον γιο του από τροχαίο, απέστειλε επιστολή στην Χρυσή Αυγή, στην οποία γράφει: “Σε σας και τις οικογένειες των δυο αδικοχαμένων νέων, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Η βία, από όπου κι αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα”.

Να τονιστεί πως ο Γιάννης Δημαράς ήταν ο μοναδικός, ο οποίος χθες δεν ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Συναγωνιστή Κασιδιάρη. Επειδή είχε το θάρρος της γνώμης να τονίσει πως τα στοιχεία για την εν λόγω υπόθεση είναι ανεπαρκή και η συνειδήσή του δεν του επέτρεπε να προβεί σε μια τέτοια πράξη, αμέσως έσπευσαν να τον “κατασπαράξουν” όλα τα διεφθαρμένα ΜΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giannhs-dhmaras-o-monadikos-bouleuths-pou-apesteile-sulluphthria-gia-tous-d#ixzz2jz60JW99

Exit mobile version