Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες εκτελούνται εν ψυχρώ και το ΚΙΣ συνεχίζει την λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής

Έλληνες εκτελούνται εν ψυχρώ και το ΚΙΣ συνεχίζει την λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής

Μια τουλάχιστον αλλοπρόσαλλη ανακοίνωση εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία μας στο Ηράκλειο Αττικής και τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας. Την μεταφέρουμε αυτούσια:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος καταδικάζει τη φονική επίθεση που έγινε την περασμένη Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Χ.Α. Ν. Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο νέοι άνθρωποι και να τραυματιστεί ακόμη ένας. Η συνέχιση του κύκλου της βίας είναι φαινόμενο απόλυτα καταδικαστέο. Η βία και οι ακραίες πρακτικές, απ΄ όπου κι αν προέρχονται, αποτελούν  πλήγμα κατά της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής. Είναι πρακτικές που εφαρμόζει ο φασισμός.

Ο νεοναζισμός αντιμετωπίζεται με κοινωνική επαγρύπνηση. Στη βαρβαρότητα της «Νύκτας των Κρυστάλλων» της 9ης Νοεμβρίου 1938, τότε που οι Ναζί έκαψαν τα βιβλία, βεβήλωσαν τις συναγωγές, κατέστρεψαν τα εβραϊκά καταστήματα, βίασαν τον ανθρωπισμό, η Γερμανική κοινωνία σιώπησε. Με την Παιδεία, τη γνώση, τη μνήμη, θωρακίζονται η Δημοκρατία και ο Πολιτισμός μας. Είναι η Ελληνική απάντηση, η δική μας απάντηση στο νεο-ναζισμό που επιχειρεί να επανακάμψει στη χώρα μας και στην Ευρώπη».

Την στιγμή οι εκπρόσωποι του εν Ελλάδι Σιωνισμού δίνουν περαιτέρω παραινέσεις για την φίμωση του Λόγου και της Ελευθερίας μέσα από διάφορα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια και σοφίσματα δεν κάνουν το ίδιο προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες της επίθεσης. Καμία παραίνεση, έκκληση ή προτροπή προς την κυβέρνηση για σύλληψη των δραστών και τιμωρία από την δικαιοσύνη. Μάλιστα χωρίς καμία αιδώ συνεχίζουν τα περί «νεοναζισμού» και «Νύχτας των Κρυστάλλων» και προσπαθούν άμεσα να τα συνδέσουν με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η Χρυσή Αυγή δέχεται ολομέτωπη επίθεση από κράτος και παρακράτος και αυτοί κάνουν λόγο για «νεοναζισμό που αντιμετωπίζεται με κοινωνική επαγρύπνηση», για «νύκτα Κρυστάλλων», για «θωράκιση της Παιδείας» και «νεοναζισμό που προσπαθεί να επανακάμψει στη χώρα μας και στην Ευρώπη». Αλήθεια πού διαφέρουν αυτά από τα ακροαριστερά τσιτάτα;

Για την ιστορία παραθέτουμε και απόσπασμα από την ανακοίνωση του ΚΙΣ μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα, ανακοίνωση η οποία – για όσους ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις- ήταν το πρελούδιο των παράνομων συλλήψεων και προφυλακίσεων του Αρχηγού μας και των υπολοίπων Συναγωνιστών βουλευτών.

«….Τη 17η Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που δολοφονήθηκε ύπουλα από έναν ορκισμένο οπαδό του Ναζισμού. Παραβιάσθηκε η αξιοπρέπειά μας, η ελευθερία μας, η δημοκρατία μας και ο ανθρωπισμός μας… Δεν αρκεί πλέον η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Καλούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας, μαζί με όλους τους ηγέτες των δημοκρατικών κομμάτων να συμπράξουν άμεσα για τη κοινή αντιμετώπιση των μορφωμάτων του Ναζισμού και του Φασισμού στην Ελλάδα, νομοθετώντας έναν ισχυρό και αποτελεσματικό νόμο κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα απαγορεύουν τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκλογικής διαδικασίας ατόμων ή οργανώσεων που τελούν με ναζιστικές μεθόδους εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και της κοινωνίας…»

Νομίζουμε ότι μπορείτε να βγάλετε τα όποια συμπεράσματά σας. Κάθε σχολιασμός θα ήταν περιττός. Είναι αυτονόητο από πού πηγάζει η ενορχηστρωμένη παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ektelountai-en-psuchrw-ellhnes-apo-tromokrates-kai-to-kis-sunechizei-to-bio#ixzz2jzw8wGxu

Exit mobile version