Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο κ.Σαμαράς προσπάθησε να πείσει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, επιστρατεύοντας μέχρι και τον κ. Πρετεντέρη να του δώσει αποκλειστική συνέντευξη που δεν παρακολούθησε όμως το 80% των Ελλήνων, γιατί απλά ο ελληνικός λαός έχει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και δεν επιθυμεί να τον χλευάζει και να τον εφησυχάζει ο κ.Σαμαράς, αφού μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ανακόλουθος και κακός ψεύτης. Απόδειξη οι σημερινές δηλώσεις κορυφαίων ευρωπαίων στελεχών όπως ο Μαζούχ Μόρς, που δεν ζήτησαν, αλλά ανακοίνωσαν ότι και «βέβαια η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει νέα μέτρα, προκειμένου να είναι βιώσιμο το χρέος».  Ας μείνουμε λοιπόν στο δωρεάν internet που μας έταξε ο κ.Σαμαράς γιατί και αυτό λίγο δύσκολο το βλέπω, αφού και εκεί θα χρειαστούν κονδύλια! Ας πάρουμε τώρα ως πρόγευμα τα νέα μέτρα και ας χαρούμε που θα έχουμε δωρεάν wi-fi! Εκτός αν και αυτό το απορρίψει η τρόικα! Αυτή είναι δυστυχώς η σοβαρότητα της ανάπτυξης και των δεσμεύσεων για πλήρη συμφωνία με την τρόικα που μας υποσχέθηκε στην συνέντευξη του κ.Πρετεντέρη ο κ.Σαμαράς της ανάπτυξης και των επενδύσεων!!

Λ.Κ.

Να πέσει η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά! Εθνικές εκλογές τώρα

Μετά τον τραγικό θάνατο των δύο παλικαριών και τον τραυματισμό ενός τρίτου απαιτώ ως Έλληνας πολίτης τον εντοπισμό την σύλληψη, την δίκη και την καταδίκη αυτών που ευθύνονται για την δολοφονία των παιδιών. Επειδή όμως ζω από γεννήσεως μου σ’ αυτό τον άμοιρο τόπο αμφιβάλλω σοβαρά ότι θα εξελιχθεί η υπόθεση με τέτοιο ομαλό τρόπο, όπωςγίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου. Με τέτοια ανίκανη και δουλοπρεπή κυβέρνηση, όπως η σημερινή, το θέμα δυστυχώς αποτελεί αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα με τον πλέον χυδαίο τρόπο και εμετικής διαστρέβλωσης των γεγονότων από “έγκριτους” μεγαλοδημοσιογράφους της εγχώριας και διεθνούς ενημέρωσης. Οι πρωτοφανείς και συνεχείς αναμεταδόσεις της εκτέλεσης των δύο ηρωικών συναγωνιστών Γιώργου και Μανώλη από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και οι λεπτομερείς περιγραφές της αποτρόπαιης δολοφονίας από τα πουλημένα κοράκια της παραπληροφόρησης έχουν ως βασικό στόχο να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου και ηττοπάθειας στον ελληνικό λαό με μηνύματα που απευθύνονται σε πολλούς αποδέκτες: τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αλλά και τους γονείς, ώστε αυτοί να αποθαρρύνουν τα παιδιά τους από το να συμμετέχουν ενεργά στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Το βασικό μήνυμα που θέλει να στείλει το άθλιο μνημονιακό –ανθελληνικό κράτος και παρακράτος προς τους Έλληνες πολίτες είναι τούτο: Ιδού τι πρόκειται να συμβεί σε όσους ανήκουν στη Χρυσή Αυγή και αγωνίζονται για μια ελεύθερη Ελλάδα. Το κλεπτοκρατικό – αντισυνταγματικό σύστημα έχει πανικοβληθεί και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα: την εμετική παραπληροφόρηση, την αδιάκοπη προπαγάνδα, την σπίλωση πολιτών και ένστολων που ασπάζονται τις ιδέες μας, την σύλληψη βουλευτών και στελεχών με ψεύτικες και γελοίες κατηγορίες, και τώρα με δολοφονίες. Συναγωνιστές μην τους φοβάστε! Είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ. Ψηλά τα λάβαρα! Ζήτω η Νίκη!

Χ.Μ.

Ο Σύριζα είχε απαιτήσει την απομάκρυνση των καμερών ασφαλείας από τα γραφεία μας – BINTΕΟ

Καλησπέρα Παίδες Ελλήνων ! Είμαι μαζί σας μην το βάλετε κάτω. Είστε το αγκάθι που θα ήθελαν τα κόμματα του δήθεν δημοκρατικού τόξου να τσακίσουν. Αντισταθείτε γερά και περήφανα. Μαζί σας στον αγώνα και οπότε έρθουν οι κάλπες θα τους στείλουμε μια κάρτα «free to go» !

Με υπερηφάνεια, Αντώνης

Περιοδικό “Στρατηγική”: Αν δεν φυλακιζόταν ο Μιχαλολιάκος, θα έπεφτε η κυβέρνηση!

Καλημέρα σας. Διαφωνώ με τις θέσεις σας, όμως σε ότι αφορά τη στάση σας και το ήθος σας απέναντι σε όλους αυτούς τους άνανδρους και διεφθαρμένους κλέφτες της μεταπολίτευσης, σας αναγνωρίζω ότι είστε ηθικά ανώτεροί τους. Είστε Άντρες και είναι υπόδουλοι και ψηφοζήτουλες οσφυοκάμπτες, είστε αντισυστημικοί, και είναι όλοι τους- ιδίως η αριστερά – βολεψάκηδες και χαραμοφάηδες, αγωνίζεστε πολιτικά για τις ιδέες σας ενώ αυτοί, ξεκάθαρα, είναι υπαλληλάκια του ΔΝΤ και των Βρυξελλών. Αγωνιστείτε για να ξεβρωμίσει ο τόπος από αυτήν τη λέρα. Και περισσότερη εστίαση στην μείωση της φορολογίας αδέρφια, μας ληστεύουν οι αλήτες!

Ι.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-8-noembriou-2013#ixzz2k0PCs0Lh

Exit mobile version