Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ρατσιστικό Ισραήλ προωθεί τον “αντιρατσιστικό” νόμο στην Ελλάδα

Η αντεθνική κυβέρνηση, οι κομματικές συμμορίες αριστεράς και δεξιάς και βεβαίως τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του Καθεστώτος, βομβαρδίζουν τουλάχιστον επί ενάμιση έτος την υποτιθέμενη έξαρση των ρατσιστικών φαινομένων στην Ελλάδα. Πέραν μεμονωμένων περιπτώσεων, τις οποίες έχει διαλευκάνει η αστυνομία και οι ένοχοι έχουν τιμωρηθεί, ο μοναδικός πραγματικός ρατσισμός στην Ελλάδα είναι εκείνος Κράτους και λαθροεισβολέων εις βάρος των Ελλήνων!

Απόδειξη τούτου, είναι τα εκατοντάδες εγκλήματα, τα οποία ξεκινούν από κλοπές, περιλαμβάνουν ληστείες και βιασμούς, επιθέσεις σε ανυπεράσπιστους πολίτες και φτάνουν μέχρι τις στυγνές δολοφονίες. Παρά ταύτα, ο εσμός των ανθελλήνων επιδιώκει να αφαιρέσει από τον Ελληνικό Λαό όχι απλά το οποιοδήποτε δικαίωμα στη νόμιμη άμυνα για την προστασία της ζωής του, αλλά κυρίως το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, του λόγου ο οποίος πλέον θα είναι στα πλαίσια του Νόμου, μονάχα αν ταυτίζεται με τις αποφάσεις της κυβέρνησης του αφελληνισμού!

Προς αυτή την κατεύθυνση στοχεύει ο αντιρατσιστικός νόμος, τον οποίο πρόκειται σύντομα να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή, η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά, με τις ευλογίες της διεθνιστικής, μαρξιστικής αριστεράς. Οι Έλληνες θα στερούνται τόσο του δικαιώματος να προστατεύουν τη ζωή τους από τις ορδές των λαθρομεταναστών εγκληματιών, όσο και του δικαιώματος να εκφράζουν δημόσια την αντίθεσή τους στην κρατική αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Χαρακτηριστικό των παραπάνω, είναι το γεγονός ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης δεν θα φέρει τον τίτλο «αντιμεταναστευτικό», προς αντιμετώπιση δηλαδή της παράνομης μετανάστευσης, αλλά «αντιρατσιστικό» προκειμένου να ποινικοποιείται κάθε αντίδραση εκ μέρους των Ελλήνων, αντίδραση η οποία θα χαρακτηρίζεται ως «ρατσιστική».

Κατόπιν των παράνομων και αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, είδαν το φως της δημοσιότητας από ελληνικά και κυρίως από διεθνή μέσα ενημέρωσης, ρητές δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης έναντι του διεθνούς σιωνιστικού λόμπι και της κυβέρνησης του σιωνιστικού Κράτους του Ισραήλ, για την πάταξη της Χρυσής Αυγής και επιπλέον για την κατάθεση και ψήφιση του συγκεκριμένου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην ελληνική Βουλή. Με πολύ απλά λόγια, η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά έχει δεσμευτεί έναντι τρίτων, να ψηφίσει ως Νόμο του Ελληνικού Κράτους, κάτι το οποίο απαίτησαν οι σιωνιστές! Η αντεθνική κυβέρνηση δηλαδή, δεν λειτουργεί προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού αλλά προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του διεθνούς σιωνισμού.

Βεβαίως, οι σιωνιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο αλλά και οι εγχώριες ελεγχόμενες υπό του διεθνούς σιωνισμού «ανθρωπιστικές» και «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, το σιωνιστικό Κράτος και φορείς της Ε.Ε. των διεθνών τοκογλύφων, ομιλούν για τον υποτιθέμενο «ρατσισμό» στην Ελλάδα και απαιτούν τη λήψη μέτρων, την οποία η μισελληνική κυβέρνηση Σαμαρά, υπόσχεται και προσφέρει απλόχερα. Ουδείς εξ’ αυτών όμως, τόλμησε ποτέ να ασχοληθεί με το ζήτημα του ρατσισμού στο Κράτος του Ισραήλ, πολλώ δε μάλλον, κανένας δεν τόλμησε να απαιτήσει την καταπολέμηση των ρατσιστικών φαινομένων δια νόμων.

Το βίντεο που ακολουθεί, αποδεικνύει ότι η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά συνεργάζεται με ένα Κράτος κατ’ εξοχήν ρατσιστών, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα παρουσιάζεται ως προστάτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-ratsistiko-israhl-prowthei-ton-antiratsistiko-nomo-sthn-ellada#ixzz2k3BocCOk

Exit mobile version