Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημονιακή χούντα:Απαγόρευσαν στους φυλακισμένους βουλευτές μας να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης μομφής

Μνημονιακή χούντα:Απαγόρευσαν στους φυλακισμένους βουλευτές μας να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης μομφής

Κατόπιν σκληρών πολιτικών πιέσεων και άνωθεν παρεμβάσεων, η εισαγγελέας των φυλακών Κορυδαλλού απέρριψε το αίτημα του Αρχηγού και των 2 βουλευτών της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης μομφής. Η ίδια εισαγγελέας δίνει τα Σάββατα άδεια στην σύζυγο Τσοχατζόπουλου να μεταφέρεται από τις γυναικείες στις ανδρικές φυλακές για να βλέπει τον άνδρα της. Δικαίωμα άδειας σε ειδικές περιστάσεις έχουν ακόμη και οι βαρυποινίτες, ενώ κατά καιρούς έχουν εγκριθεί αιτήματα, ακόμα και για… επαγγελματικούς λόγους.

Η χούντα του μνημονίου έδειξε και πάλι το πραγματικό της πρόσωπο: όχι μόνο έστησε μία σκευωρία για να φυλακίσει τους βουλευτές μας. Τώρα τους στερεί και τα πολιτικά δικαιώματα, χωρίς να έχουν καν παραπεμφθεί σε δίκη. Ο νομικός κόσμος της χώρας βοά για όλες αυτές τις αθλιότητες. Σήμερα, για μία ακόμη φορά είχαμε μία πρωτοφανή πολιτική παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης, που οδήγησε σε μία παράνομη και αχαρακτήριστη απόφαση. Το Σύνταγμα της χώρας έχει καταλυθεί και οι αυτουργοί αυτού του εγκλήματος σύντομα θα λογοδοτήσουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mnhmoniakh-chountaapagoreusan-stous-fulakismenous-bouleutes-mas-na-pshfisou#ixzz2k4LgoWhW

Exit mobile version