Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ορισμός του προτεκτοράτου: η Μέρκελ απαίτησε συμβιβασμό για επίλυση του ονόματος των Σκοπίων!

Ο ορισμός του προτεκτοράτου: η Μέρκελ απαίτησε συμβιβασμό για επίλυση του ονόματος των Σκοπίων!

Ωμότατη παρέμβαση στην ελληνική εξωτερική πολιτική έκανε η καγκελάριος της Γερμανίας, με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων. Κατόπιν συναντήσεώς της με τον ειδικό απεσταλμένο του γ.γ. του ΟΗΕ για το ζήτημα, Μάθιου Νίμιτς, διαμήνυσε πως απαιτείται συμβιβασμός από τις δύο πλευρές προς επίτευξη λύσης!

Έθεσε η ψοφοδεής και αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά την κυρία Μέρκελ διαμεσολαβήτρια επί του θέματος της επίλυσης του ονόματος; Είναι αδιανόητο για ένα υποτίθεται «κυρίαρχο» Κράτος, να καθορίζεται η εξωτερική του πολιτική από τις αποφάσεις των δανειστών του! Η παρέμβαση Μέρκελ, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν είναι παρά μια κυβέρνηση αχυρανθρώπων της Τρόικα. Ως εκ τούτου, καθίσταται σαφές πως δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού αλλά εκείνα των διεθνών τοκογλύφων που έχουν εξαθλιώσει τους Έλληνες.

Η πρεσβεία των σκοπιανών στη Γερμανία, εξέδωσε, σύμφωνα με σκοπιανικά ΜΜΕ, την ακόλουθη ανακοίνωση: «η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση δυναμικά καλεί και τις δύο πλευρές να διεξαγάγουν τις διαπραγματεύσεις εποικοδομητικά και να είναι έτοιμες για συμβιβασμό ώστε στο εγγύς μέλλον να βρουν λύση στο ζήτημα της ονομασίας».

«Καλεί δυναμικά» λοιπόν, η γερμανική κυβέρνηση, γεγονός το οποίο σημαίνει πως η κυβέρνηση των υποτακτικών της Αθήνας θα πρέπει να προετοιμάζει το έδαφος για έναν προδοτικό συμβιβασμό με τους παραχαράκτες της Ιστορίας! Τα πολιτικά ανδρείκελα των κομμάτων της διαφθοράς, της εξαθλίωσης και της εθνικής προδοσίας, ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας, για το οποίο χύθηκαν ποταμοί ελληνικού αίματος ανά τους αιώνες!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είχε επισημάνει εξ’ αρχής πως η υποδούλωση σε Τρόικα και ΔΝΤ, δεν είναι μόνον οικονομικής φύσεως. Είναι αντίθετα, η πηγή εκ της οποίας θα προέλθουν εθνικές υποχωρήσεις με συνέπειες θανάσιμες για το Ελληνικό Έθνος. Ήδη η κυβέρνηση Σαμαρά, ετοιμάζεται να ξεπουλήσει Μακεδονία, Κύπρο και Αιγαίο, υπακούοντας πιστά και αντεθνικά στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων. Είναι καθήκον του Ελληνικού Λαού ν’ αντισταθεί στις συμμορίες του ραγιαδισμού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-orismos-tou-protektoratou-h-merkel-apaithse-sumbibasmo-gia-epilush-tou-on#ixzz2k5KIitN7

Exit mobile version