Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Συλλυπητήρια για τους δυο Έλληνες εθνικιστές που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες αναρχοκομμουνιστων.Ιδέες δεν αλλάζουμε,αριστεροί δεν γινόμαστε και ας ρίχνουν σφαίρες αυτοί που μιμούνται τους κομμουνιστοσυμμορίτες της δεκαετίας του ‘40.ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ένας απλός ψηφοφόρος της Χρυσής Aυγής

Ι.Δ.

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 20)

Συμπαιγνία Τσίπρα-Σαμαρά η πρόταση μομφής για να μην έχουμε εκλογές μέχρι τον Μάιο

Με την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Εξαφάνισε όλες τις δυσαρέσκειες αυτές και επανέφερε το πολιτικό σύστημα στην ¨σταθερή¨ του μορφή. Δηλαδή, είναι δεδομένο, ότι όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα καταψηφίσουν την πρόταση αυτή, αφού υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία και κανένας βουλευτής μέσω άλλου κόμματος δεν επιθυμεί να πέσει η κυβέρνηση. Είναι δεδομένο, ότι η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει την απόρριψη της πρότασης, ως πρόταση εμπιστοσύνης στο σύνολο του έργου της, συμπεριλαμβανομένων της ΕΡΤ, της φορολογίας των ακινήτων, της εν γένει οικονομικής πολιτικής της, του γενικού ξεπουλήματος της χώρας στους δανειστές. Είναι επίσης δεδομένο, ότι η κυβέρνηση κερδίζει ένα δύσκολο χειμωνιάτικο εξάμηνο, το οποίο περιλαμβάνει και την ήρεμη πολιτικά προεδρία της Ε.Ε., το θέμα του πετρελαίου και της θέρμανσης, το ασφαλιστικό, τα εργατικά … Είναι δεδομένο, ότι μπορεί πλέον επίσημα η κυβέρνηση να  χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό τον κίνδυνο από πλευράς αντιπολίτευσης. Είναι δεδομένο, ότι από την πρόταση αυτή δικαιολογείται και η μή έλευση επενδυτών, αφού φοβούνται την ασταθή πολιτική κατάσταση. Στο τέλος μάλιστα του εξαμήνου αυτού έχει έρθει η ώρα για τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές.

Ξ.Σ.

Μάχεται σθεναρά για την ζωή του ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας

Τώρα να μας πείσει θέλει η κ.Τσάκρη του ΠΑΣΟΚ ότι δήθεν έχει αγωνίες που η χώρα κυβερνάται από εξωθεσμικούς παράγοντες; Γιατί δεν παραιτείται αλλά στηρίζει την μνημονιακή συγκυβέρνηση; Γιατί ψηφίζει τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου; Το κόμμα της έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Για την κ.Βούλτεψη ουδέν σχόλιο. Η κυρία βουλευτής που αγνοεί πότε έγινε η τουρκική εισβολή στην Κύπρο, έχει δίκαιο να στηρίζει την καρέκλα της που στοιχίζει περί τα 10.000 ευρώ μηνιαίως (τόσο δεν είναι η βουλευτική αποζημίωση μαζί με τις επιτροπούλες;) γιατί με την ανοδική ανεργία, δύσκολη η εύρεση εργασίας…….!    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί αναφέρθηκε; Μήπως , “υποθετικά” πάντα, έχει δίκαιο αμερικανός πολιτικός επιστήμονας, που δήλωσε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν απειλεί τη δημοκρατία αλλά δημοσκοπικά την Νέα Δημοκρατία;   Τέλος, ας μην πιάνουν στο στόμα τους τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι μνημονιακοί γιατί ο ελληνικός λαός δεν είναι πρόβατα να μας καθοδηγούν οι εντολοδόχοι των ξένων κέντρων που θα πάμε, αλλά έχουμε άποψη και κρίση και οδηγούμαστε στο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ συνειδητά.

Ι.Λ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Το ανύπαρκτο κατηγορητήριο σύντομα θα καταρρεύσει, έρχονται αποφυλακίσεις!

Δεν είναι τυχαίο ότι αλληλοστηρίζονται οι βουλευτές του “αντισυνταγματικού τόξου” ακόμη και για πράξεις έκδοσης ακάλυπτων επιταγών πολλών χιλιάδων ευρώ και φυσικά  αλληλοκαλύπτονται, όπως έγινε  πρόσφατα με μία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Τον τελευταίο καιρό προσπάθησαν σε διάφορους  χώρους δουλειάς να συγκινήσουν τους εργαζόμενους με διάφορες εκδηλώσεις, κυρίως αντιφασιστικού περιεχομένου, αλλά οι εργαζόμενοι δεν ανταποκρίθηκαν. Πως θα μπορούσαν άραγε όταν δεν ακούνε από αυτούς ένα πρόγραμμα απεμπλοκής της χώρας από τα μνημόνια και το ΔΝΤ αλλά κηρύγματα για βοήθεια σε ”πρόσφυγες” όπως ονομάζουν τους  λαθρομετανάστες; Ήδη έχουν διαρρεύσει και εμπλοκές βουλευτών και στελεχών τους σε διάφορα οικονομικά σκάνδαλα……! Ενώ για τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αρκούν κάποιοι “πιεζόμενοι” ψευδομάρτυρες για να διωχθεί ένα ολόκληρο λαϊκό κίνημα με ραγδαία άνοδο και απήχηση στον ελληνικό λαό!

Λ.Σ.

Περιύβριση νεκρών στην κομμουνιστική χαβούζα του Κούλογλου: Ο Γιώργος και ο Μάνος ήταν εγκληματίες!

Εντοπίστηκε για μιζοκατοχή ο Γιάννος! Και το κακό δεν είναι τόσο οι μίζες αυτές καθεαυτές, αλλά η συναλλαγή με εταιρείες για να λεηλατήσουν τη χώρα μας. Και το απλό ερώτημα προς τους Πασόκους αλλά και τους νεοδημοκράτες διεφθαρμένους είναι αν θα μπορούσαν να αντισταθούν αυτοί οι διεφθαρμένοι στους εκβιασμούς των ξένων εταιρειών για διόγκωση του τιμολογίου, που γινόταν στην πράξη στο πενταπλάσιο! Κύριοι βουλευτές, φουσκώσατε το χρέος ως εκεί που δεν έπαιρνε άλλο, γιατί σας το επέβαλλαν, διαφορετικά θα είχατε αυτοκτονήσει αν δεν θέλατε να υποκύψετε. Αυτό το χρέος ονομάζεται κύριοι, ειδεχθές και επονείδιστο, είσαστε προδότες γιατί παραδώσατε τη χώρα στους Γερμανούς για να επωφεληθείτε κάποια ψίχουλα, μερικά δισεκατομμύρια μπροστά στο θεόρατο χρέος
των τριακοσίων! Αυτά είναι τα εγκλήματα, όχι η ανατροπή των πάγκων ή η αρπαγή του μικροφώνου από τον δήμαρχο! Αγορές για τα τριάκοντα αργύρια, μόνο και μόνο για να λεηλατήσουν οι ξένοι! Και επέβαλλαν εδώ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ στην εξουσία με το έτσι θέλω σαράντα χρόνια!

Π.Ε.

Μνημονιακή χούντα:Απαγόρευσαν στους φυλακισμένους βουλευτές μας να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης μομφής

Δεν έχετε καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος να μην αρθεί η ασυλία είναι να κατηγορηθείς για οικονομικές λαμογιές;! Πράγματι: – Για πολλούς βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχει στο παρελθόν ζητηθεί η άρση ασυλίας για οικονομικές λαμογιές και η Βουλή αρνήθηκε. – Για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Διακάκη πρόσφατα ζητήθηκε άρση ασυλίας για οικονομικές λαμογιές και η Βουλή αρνήθηκε. – Για το Μ. Βαρβιτσιώτη ζητήθηκε άρση ασυλίας για οικονομικές λαμογιές και η Βουλή σίγουρα θα αρνηθεί, κλπ. Ενώ για τους βουλευτές της ΧΑ, που ποτέ δεν έχουν κατηγορηθεί για οικονομικές λαμογιές, πάντα αίρεται η βουλευτική ασυλία τους για ψύλλου πήδημα!

Κουράγιο….
Χ.Γ.

Άσφαιρη πρόταση μομφής από Σύριζα, δώρο στην χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά

Ως αναφέρεται σε δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας μας, ο βουλευτής επικρατείας του σύριζα κ.Τσουκαλάς στις 13.02.2013 και ενώ είχε προηγηθεί επίθεση με φθορές και κλοπές στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  νοτίων προαστίων είχε καταθέσει ερώτηση στη βουλή για τις κάμερες ασφαλείας των γραφείων μας ζητώντας εξηγήσεις για την ύπαρξή τους και την απομάκρυνσή τους γιατί ήταν στραμμένες προς τη λεωφόρο παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα!!!;; Τότε, επενέβη άμεσα στα γραφεία μας εισαγγελέας ο οποίος δεν είχε βρεί κάτι το παράνομο!   Ο εν λόγω βουλευτής την 04.11.2013 σε ερώτηση δημοσιογράφου στο δελτίο ειδήσεων των 11.30  ρωτήθηκε αν καταδικάζει τις δολοφονίες στα γραφεία της χρυσής αυγής! Αν και ρωτήθηκε δύο φορές, απάντησε:  ” Δεν καταδικάζω όλες τις βίες, στη βία κατά της εξουσίας είμαι υπέρ”. Τα συμπεράσματα δικά σας αλλά ας μου επιτραπεί να ρωτήσω τον εν λόγω πρώην εργατοπατέρα, συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ
πρώην πρόεδρο της ΟΤΟΕ, τότε που οι μισθοί των τραπεζιτών ήταν δυσανάλογα μεγαλύτεροι από τους μισθούς των άλλων  ΔΕΚΟ, η δε κόρη του ήταν διορισμένη στο Κ.Ε.Θ.Ι , κέντρο ερευνών για θέματα ισότητας (ερευνήστε το, είναι την περίοδο του 2004 με ΝΔ και Κ.Καραμανλή στην εξουσία), η δεύτερη σύζυγός του επίσης συνδικαλίστρια με το ΠΑΣΟΚ, να μας απαντήσει: Τότε που ήταν συνδικαλιστής και πρόεδρος της ΟΤΟΕ δεν ήταν υπέρ της βίας κατά της εξουσίας;  Όσο για την ερώτησή του ως βουλευτής επικρατείας του Σύριζα πλέον , δηλαδή του νέου συνονθυλεύματος που έχει όλα τα πρώην μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ σε εκλόγιμες θέσεις, ας μας απαντήσει για ποιόν λόγο και σκοπό ανακατεύτηκε στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ζήτησε απομάκρυνση των καμερών ασφαλείας και με τι ιδιότητα;   Όλοι είμαστε γνωστοί σε αυτή την χώρα και το παρελθόν μας επίσης!

Θ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-9-noembriou-2013#ixzz2k6IqCG51

Exit mobile version