Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδέχτηκε ο Δένδιας την στημένη σκευωρία πίσω από την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής

Παραδέχτηκε ο Δένδιας την στημένη σκευωρία πίσω από την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής

Κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της πρότασης μομφής μίλησε και ο υπουργός «Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη». Σε εισαγωγικά το βάζουμε το υπουργείο, γιατί ο ανεκδιήγητος αυτός κρατικός υπάλληλος, κατάφερε επί των ημερών του ούτε δημόσια τάξη να υπάρχει, ούτε προστασία του πολίτη.

Είπε διάφορα πράγματα ο κος Δένδιας. Ανάμεσα στα άλλα είπε ότι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας έχει καλυτερέψει (!), είναι στην διάθεση του κάθε ενός να το επισκεφτεί, είπε χαρακτηριστικά.   Είπε ότι οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν πέσει, ότι έχουν γίνει βήματα σημαντικά στην αστυνόμευση κλπ. Είπε ότι πλέον από τον Έβρο το πολύ να μπαίνουν 4 με 5 λαθρομετανάστες τον μήνα! Προφανώς ο άνθρωπος αυτός ζει σε άλλη χώρα ή σε άλλο γαλαξία. Αλλιώς δεν εξηγείται…

«Καρκίνωμα» που εξέθετε την Ελλάδα διεθνώς και προκαλούσε διαρκώς προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή. Η δράση δηλαδή ενός πολιτικού κόμματος χαρακτηρίζεται «καρκίνωμα», γιατί; Γιατί δεν αρέσει στον νεοταξίτη κ. Δένδια.

Είπε επίσης ότι αν υπήρξε κάποια καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της «Χρυσής Αυγής», αυτό οφείλεται στο ότι έπρεπε να υπάρξουν στοιχεία. Και άφησε αιχμές για όποιον ισχυρίζεται ότι καθυστέρησε η κυβέρνηση. «Γιατί αυτός δεν υπέβαλε την αναφορά του άρθρου 40 του Κώδικα  Ποινικής Δικονομίας; Γιατί περίμενε την κυβέρνηση που δήθεν καθυστερούσε; Γιατί δεν υπήρχαν τα στοιχεία. Εάν υπήρχαν αυτεπαγγέλτως η δικαιοσύνη θα είχε ενοποιήσει τους φακέλους. ‘Όποιος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, ασκεί και στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη», τόνισε.

Και απροκάλυπτα δήλωσε πως πριν την δολοφονία Φύσσα δεν υπήρχαν στοιχεία για να κατηγορηθεί η «Χρυσή Αυγή» σαν εγκληματική οργάνωση.

Μαζεύτηκαν στοιχεία λοιπόν κατά τον Δένδια. Έγινε μία δολοφονία, και έτσι υλοποιήθηκε το σχέδιο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής. Ενοποιήθηκαν δικογραφίες, ήρθαν ψευδομάρτυρες να καταθέτουν μυθεύματα, ενεργοποιήθηκε ένας άθλιος προπαγανδιστικός μηχανισμός από τα ΜΜΕ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία κατάσταση που θα την χαρακτήριζε κανείς νομικό έκτρωμα και να κατηγορηθεί ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα, να φυλακισθεί ο αρχηγός του και δύο βουλευτές.

Καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση όχι μόνο με τη νομική πραγματικότητα, αλλά και με την κοινή λογική. Τι σύμπτωση.. Και ο κος Βορίδης, ο άλλοτε σκληροπυρηνικός, ο άλλοτε επενίτης «με το μπαλταδάκι», όπως χαρακτηριστικά είχε πει ο Πουλικάκος στον Πρετεντέρη, λίγο πριν την δολοφονία Φύσσα είχε δηλώσει πως μόνο με το 187 του ΠΚ μπορεί να αντιμετωπισθεί η «Χρυσή Αυγή».

Τόσες πολλές συμπτώσεις σε αυτή την ζωή…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dendias-omilia#ixzz2k91ShKlz

Exit mobile version