Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντιχρυσαυγίτης ο μελλοντικός δήμαρχος στην πρωτεύουσα των σιωνιστών, Νέα Υόρκη

Ως «φιλέλληνα» παρουσιάζουν τα εγχώρια καθεστωτικά μέσα εξαπάτησης τον φανατικό πολέμιο της Χρυσής Αυγής, νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντι Μπλάζιο. Η πολιτική πορεία του ιταλικής καταγωγής υποψηφίου των δημοκρατικών, παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνη τουλαθροδημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη.

Τα στρατευμένα υπέρ της Νέας σιωνιστικής Τάξης Μέσα τον παρουσιάζουν ως «ένθερμο υποστηρικτή των δημοκρατικών ελευθεριών». Από τον Ιανουάριο του 2010 είναι διορισμένος στη θέση του «συνηγόρου του πολίτη», γεγονός που πιστοποιεί πως οι διεθνείς επικυρίαρχοι φροντίζουν οι δικοί τους άνθρωποι να στελεχώνουν τις συγκεκριμένες λεγόμενες «ανεξάρτητες αρχές».

Βαθύτατα ενάντιος στον Ελληνικό Πολιτισμό και στο ελληνικό πνεύμα, ο Ντι Μπλάζιο υπήρξε ο πρωτεργάτης της διοργάνωσης συγκέντρωσης κατά της Χρυσής Αυγής, στις 5 Οκτωβρίου 2012, στην Athens Square Park, στην Αστόρια. «Στέκομαι εδώ σήμερα για να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο κόμμα της Χρυσής Αυγής που προσπαθεί να διεισδύσει στη Νέα Υόρκη. Δεν είσαστε ευπρόσδεκτοι σε αυτήν την κοινότητα, ούτε σε αυτήν την πόλη, ούτε σε αυτήν τη χώρα. Το μίσος και η αδιαλλαξία σας δεν πρόκειται να βρουν ακροατές στο Κουίνς, τον πιο πολυπολιτισμικό δήμο της Αμερικής, όπου άνθρωποι κάθε φυλής, εθνικότητας και θρησκεύματος ζουν αρμονικά μαζί», είχε δηλώσει αυτός φανατικός ανθέλληνας, με αφορμή την είδηση πως η Χρυσή Αυγή είχε τεράστια απήχηση στους ομογενείς της Νέας Υόρκης και επρόκειτο να εγκαινιάσει γραφεία στην αμερικανική μεγαλούπολη.

«Η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει κάτι τελείως ξένο σε αυτήν την πόλη. Αντιπροσωπεύει τη μισαλλοδοξία, τον διχασμό και την επίθεση στη διαφορετικότητα», κραύγαζε ο παντρεμένος με αφροαμερικάνα υποψήφιος των δημοκρατικών για το χρίσμα του δημάρχου. Λόγια γεμάτα μίσος προς τους περήφανους για την καταγωγή και την ιστορία τους Έλληνες, διαποτισμένα με ευφάνταστα σενάρια «επιθετικότητας στο διαφορετικό». Μάταια ανησυχεί ο κύριος Ντι Μπλάζιο, η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία πρόθεση να επιτεθεί στη Νέα Υόρκη!

Από πού πηγάζει όμως το μίσος του κυρίου αυτού προς το ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα; Διαβάστε τις πρωτοβουλίες του και προχωρήστε σε συγκρίσεις με την περίπτωση Καμίνη: «τα τελευταία τρία χρόνια ο Ντι Μπλάζιο έλαβε, από τη θέση του συνηγόρου του πολίτη, πρωτοβουλίες που έφεραν στο φως ρατσιστικές πρακτικές της νεοϋορκέζικης αστυνομίας», αποδεικνύοντας πως για τους ανθρώπους των σιωνιστών, όπου υπάρχουν λευκοί υπάρχει συνεπακόλουθα και ρατσισμός. Προκειμένου δε να ευεργετηθεί από τα αφεντικά του και να οικοδομήσει την επαγγελματική του καριέρα, παντρεύτηκε αφροαμερικάνα με την οποία απέκτησε δύο μαύρα παιδιά. Από τότε προφανώς, όποιος λευκός δεν στηρίζει το μοντέλο της πολυφυλετικής οικογένειας, το οποίο αποθέωσε ο Ντι Μπλάζιο, τίθεται αυτομάτως στην κατηγορία του ρατσιστή.

Χαρακτηριστικό της εύνοιας που τυγχάνει ο Ντι Μπλάζιο από το σιωνιστικό λόμπι, το γεγονός πως υπήρξε μέλος του επιτελείου της Χίλαρι Κλίντον. Αντιλαμβάνεται ο καθένας λοιπόν, πως μόνο ως τιμητικές για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών μπορούν να εκληφθούν οι ύβρεις και οι συκοφαντίες του συγκεκριμένου κυρίου. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο κύριος Ντι Μπλάζιο θα πρέπει να το πάρει απόφαση πως είναι δημοκρατικό δικαίωμα του Ελληνικού Λαού να μην επιτρέψει να μετατραπεί η Πατρίδα του σε πολυφυλετική ζούγκλα, όμοια με αυτή της Νέας Υόρκης.

ΥΓ. Τώρα καταλαβαίνετε τι εννοούσαμε πως όταν η Χρυσή Αυγή κερδίσει τον Δήμο Αθηναίων, κάποιοι στα στην Νέα Υόρκη θα πηδάνε από τα μπαλκόνια…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/antichrusaugiths-o-mellontikos-dhmarchos-sthn-prwteuousa-twn-siwnistwn-nea#ixzz2k9g1FLhJ

Exit mobile version