Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλύπτουν τον Παπαντωνίου για να σώσουν το σύστημα της κλεπτοκρατίας

Καλύπτουν τον Παπαντωνίου για να σώσουν το σύστημα της κλεπτοκρατίας

Η καθημερινή εφημερίδα “Kontra news” φιλοξενεί σήμερα ένα αποκαλυπτικό άρθρο για τις οικονομικές ατασθαλίες του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννου Παπαντωνίου και πως κουκουλώνονται από το καθεστώς Βενιζέλου – Σαμαρά. Παραθέτουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό άρθρο:

Μπακάλικο είχε ο Γιάννος και Χασάπικο η… Γιάννα και φοροδιέφευγαν;

Πως ρε παιδιά τα κακουργήματα έγιναν πλημμεληματάκι;

Για… φοροδιαφυγή (!) 3.000.000 ευρώ διώκεται ο Γιάννος με τη γυναίκα του γράφανε χθες όλες σχεδόν οι μνημονιακές φυλλάδες που εδώ και 3 χρόνια ΤΑΪΖΟΥΝ με κουτόχορτο τον Ελληνικό Λαό, πλέκοντας το εγκώμιο της λαομίσητης Τρόϊκας και της κυρίας Μέρκελ για την. άδοξη (!) προσπάθεια να σώσουν τη χώρα μας, που την βουλιάξαμε εμείς οι… τεμπέληδες και διεφθαρμένοι Έλληνες!!!

Και λένε όλες αυτές τις ψευτιές ντόπιοι και ξένοι λιμοκοντόροι για ένα λαό που εδώ και 2.500 χρόνια δεν κάνει τίποτε άλλο από το να ΠΟΛΕΜΑΕΙ και να ΔΟΥΛΕΥΕΙ. – Δεν μας λέτε ρε διαφημιστάδες των ξένων κατακτητών και ντόπιων λωποδυτών ο κύριος λωποδυτών ο κύριος Γιάννος. Μπακάλης ήταν και η γυναίκα του είχε Χασάπικο και… ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΑΝΕ;

Δεν γνωρίζετε τι δουλειά έκανε ο κύριος Γιάννος και η κυρία… Γιάννου;

Το μεγαλύτερο υπουργείο της χώρας – της Εθνικής Οικονομίας – επί 10 σχεδόν χρόνια το διοικούσαν οι δυο τους παρέα. Επομένως ότι λεφτά έχουν σε ξένες τράπεζες – ωραίος Έλληνας υπουργός των Οικονομικών ήταν αυτός ο κύριος που ότι… κονόμαγε ήταν τόσο νόμιμα ώστε να έβγαζε έξω, τα τόκιζε και δεν τα δήλωνε και στην εφορία! – και δεν θα είναι ΚΑΘΑΡΑ λεφτά γιατί αν ήταν καθαρά και έξω δεν θα έβγαζαν και στην εφορία θα τα δήλωναν.

Επομένως αυτά τα λεφτά, θα ήταν λεφτά αλά.. Τσοχατζόπουλος. Γύρευε δε ΤΙ ΠΑΖΑΡΙΑ θα έκαναν οι πολιτικοί μας μέχρι να… «καθαρίσουν» αυτήν την υπόθεση. Οι Πασόκοι θα έλεγαν στους Νεοδημοκράτες: Τι κάνετε ρε συνεταιράκια… κλείσατε μέσα ένα δικό μας, τον Άκη. Τώρα πάτε να κλείσετε και άλλο τον Γιάννο για να γίνουμε βούκινο και να διαλυθούμε; Δεν γίνεται. Αν δε, τολμήσετε και το κάνετε αυτό, τότε και εμείς θα ζητήσουμε να πάει μέσα και κανένας. συγγενής του δικού σας Καραμανλή. Ξέρετε έτοιμο τον έχουμε.

Κάπως έτσι ζυγίστηκαν τα πράγματα και από κακούργημα, μίζες και αρπακτές βγήκε το πλημμέλημα της πλάκας. Λες και ο Γιάννος είχε Μπακάλικο και η γυναίκα του Χασάπικο. Αυτά και σε άλλα με υγεία. Σαν δεν ντρεπόσαστε όλοι”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kontra-news#ixzz2kBiRzCk0

Exit mobile version