Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Έλληνες εξαθλιώνονται, αλλά το πολιτικό θέατρο σκιών συνεχίζεται

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «ανάπτυξη» να βρίσκεται μόνο στους νοσηρούς εγκεφάλους του Σαμαρά, των υπουργών και των στελεχών της άθλιας συγκυβέρνησης των υποτακτικών, εντούτοις η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Σύριζα, με αφορμή την υπόθεση της ΕΡΤ, μόνο ως αστεία μπορεί να φαντάζει.

Το αυτονόητο, επισήμανε σε συνέντευξή του και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ή υπουργός των απολύσεων, επί το ορθότερον), Κυριάκος Μητσοτάκης: «ο ΣΥΡΙΖΑ μας έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Η κυβέρνηση θα πάρει τις ψήφους που χρειάζεται και θα «τσιμεντωθεί» η κυβερνητική πλειοψηφία».

Στην αντίπερα όχθη, επικοινωνιακά και για τα μάτια του κόσμου διότι επί της ουσίας έχει ήδη επέλθει η ταύτιση πολιτικών κυβέρνησης και Σύριζα, στελέχη του αριστερού κόμματος θριαμβολογούν πάνω στο απόλυτο τίποτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κύριος Παπαδημούλης, ο οποίος ασκεί κριτική μέσω twitter! Εκεί λοιπόν, έγραψε το εξής μήνυμα: «το 2011, ο Γ.Παπανδρέου πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και έφυγε σε λίγες μέρες. Ο Παπαδήμος, με 255,σε λίγους μήνες. Αύριο, το κύκνειο άσμα του Σαμαρά».

Και κάπως έτσι, με εκατέρωθεν γελοιότητες και θεατρινισμούς, συνεχίζεται η εξαπάτηση του βαριά δοκιμαζόμενου και εξαθλιωμένου Ελληνικού Λαού. Ο οποίος Ελληνικός Λαός, παρακολουθεί την αισχρά ενδοτική πολιτική της συγκυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα και επιπλέον μια αξιωματική αντιπολίτευση η οποία κάνει τα πάντα προκειμένου η κυβέρνηση Σαμαρά να παραμείνει ακλόνητη στη θέση της, προς δυστυχία των Ελλήνων και της Πατρίδας.

Αξίζει στο σημείο αυτό να επισημάνουμε, την υποκρισία μέχρι αθλιότητας της αριστεράς, η οποία είχε το θράσος να χαρακτηρίσει την τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής και την άνανδρη δολοφονία δύο νέων μελών της, ως «προβοκάτσια, με στόχο να πληγεί η μεγάλη απεργία της 6ηςΝοεμβρίου»! Ως γνωστόν, η «μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της αριστεράς», την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, πνίγηκε στη βροχή και η «μαρξιστική επανάσταση» ματαιώθηκε.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, επαναλαμβάνει την πάγια θέση του πως μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να πέσει η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Κι αυτό δεν θα συμβεί με τα πυροτεχνήματα Σύριζα, τα οποία αποτελούν την καλύτερη αβάντα στους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά με ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, την οποία μονάχα η Χρυσή Αυγή δύναται να προτάξει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-ellhnes-ejathliwnontai-alla-to-politiko-theatro-skiwn-sunechizetai#ixzz2kFHxbmuT

Exit mobile version