Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΗΠΑ – Ισραήλ: ο «ανθρωπισμός» τους τελείωσε λόγω Παλαιστίνης!

ΗΠΑ - Ισραήλ: ο «ανθρωπισμός» τους τελείωσε λόγω Παλαιστίνης!

Εκείνοι οι οποίοι παρουσιάζονται ως διεθνείς προστάτες του «ανθρωπισμού» και της «καταπολέμησης του ρατσισμού», αποδεικνύουν την απύθμενη υποκρισία τους, αρνούμενοι να πληρώσουν τις καθορισμένες εισφορές τους στην UNESCO.

Τα δύο κράτη, ΗΠΑ και Ισραήλ, δεν κατέβαλαν μέχρι χθες -ως όφειλαν- τις εισφορές τους στον Οργανισμό του ΟΗΕ, με συνέπεια η Unesco να υποχρεωθεί σε περικοπές του ανθρωπιστικού της έργου. Το ποσό των ΗΠΑ μόνο, ανέρχεται στα 240 εκατομμύρια δολάρια, ήτοι το 22% περίπου του προϋπολογισμού.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως, παρουσιάζει ο λόγος για τον οποίο ΗΠΑ και Ισραήλ αποφάσισαν να μην χρηματοδοτήσουν τον Οργανισμό, οπότε ανεστάλησαν και τα δικαιώματα ψήφου τους. Αιτία της στάσης αυτής, είναι η αποδοχή της ένταξης των Παλαιστινίων στον Οργανισμό, το έτος 2011. Σύμφωνα με Ισραήλ και ΗΠΑ, η συγκεκριμένη αποδοχή συνιστά έμμεση αναγνώριση κρατικής οντότητας για τους Παλαιστινίους.

Οι «ανθρωπιστές» των ΗΠΑ μάλιστα, απόλυτα ελεγχόμενοι από τα σιωνιστικά λόμπι, έχουν ψηφίσει σχετικό νόμο ο οποίος απαγορεύει την χρηματοδότηση επιμέρους οργανισμού του ΟΗΕ, εάν συντάσσεται με τα αιτήματα των Παλαιστινίων για αναγνώριση κρατικής οντότητας.

Κατά τ’ άλλα, τα δύο πλέον ρατσιστικά κράτη του πλανήτη, «κόπτονται» για τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθροεισβολέων στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, έχουν το θράσος να απαιτούν από την ψοφοδεή κυβέρνηση Σαμαρά την εξάλειψη της Χρυσής Αυγής, για να καταπολεμήσουν τάχα τα «ρατσιστικά» φαινόμενα. Αποδεικνύεται εν κατακλείδι, ότι η επικίνδυνη και επιζήμια για το Ελληνικό Έθνος κυβέρνηση Σαμαρά, λαμβάνει εντολές από δύο κατ’ εξοχήν ρατσιστικές κυβερνήσεις, οι οποίες δεν αναγνωρίζουν ανθρώπινα δικαιώματα -και το επιδεικνύουν ποικιλοτρόπως- στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό Λαό. Καμαρώστε λοιπόν τους εχθρούς της Χρυσής Αυγής, καμαρώστε τον κίβδηλο και ψευδεπίγραφο ανθρωπισμό τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hpa-israhl-o-anthrwpismos-tous-teleiwse-logw-palaistinhs#ixzz2kFKAunEN

Exit mobile version