Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η απόλυτη υποκρισία του αντισυνταγματικού τόξου – Τι θα γινόταν αν ήταν Χρυσαυγίτες στην ΕΡΤ; ΒΙΝΤΕΟ

konstantopoyloy

Παρακολουθήσαμε την συνέχεια της δήθεν σύγκρουσης ανάμεσα σε  ΝΔ και Σύριζα. Μετά την ξαφνική και “βάρβαρη” επίθεση στους 12 υπαλλήλους της ΕΡΤ από τα κυβερνητικά ΜΑΤ, την “αναγκαστική” κατάθεση της πρότασης μομφής από τον Τσίπρα είχαμε και το τρίτο μέρος του “δράματος”… Άσκηση βίας σε βουλευτή της αντιπολίτευσης και στη συνέχεια στημένος καυγάς εντός κοινοβουλίου.

Ότι ο Τσίπρας έστρωσε το κόκκινο χαλί, άρτι αφιχθείς και έχοντας δεχθεί τις κατάλληλες εντολές από τις ΗΠΑ, για τη συνέχιση της συγκυβερνητικής καταστροφής της χώρας για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμα, με αντάλλαγμα την πρωθυπουργοποίησή του αμέσως μετά, είναι πασιφανές ακόμα και για ένα μικρό παιδί. Αυτό δε μας εκπλήσσει στο ελάχιστο.

Εμείς έχουμε να κάνουμε όμως μια πιο “πεζή” ερώτηση. Αν στη θέση της κυρίας Κωνσταντοπούλου βρισκόταν ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής τι θα γινόταν σήμερα σε όλα τα κανάλια; Νεοδημοκράτες (μαζί με τις ουρές τους, τους πασόκους) θα έλεγαν ότι είμαστε κοινοί εγκληματίες και προσπαθούμε δια της βίας να καταλάβουμε δημόσιο κτήριο και θα έχυναν χολή περί εγκληματικής οργάνωσης, “ορίστε τι ψηφίσατε” κτλ φαιδρά. Αριστεροί γιαλατζί τύπου συριζο-δημαρ θα έκαναν λόγο για σύμπραξη Χρυσής Αυγής και ΜΑΤ. Θα μας ζάλιζαν για την ανοχή της αστυνομίας που δε συλλαμβάνει τους “κακούς ναζί” που συνεχίζουν να παρανομούν κ.α. τέτοιες αηδίες. Οι ΚΚΕδες θα τα έχαναν και θα έβαζαν την κασέτα “3” (έχουν 5-6 κασέτες που τις χρησιμοποιούν ανάλογα την περίπτωση εδώ και δεκάδες χρόνια) με δήλωση κατά του καπιταλισμού που καταπνίγει το λαϊκό κίνημα (έτσι γενικά και αόριστα χωρίς να κατονομάσουν ποτέ και κανέναν).

Και τώρα ας δούμε τι θα γινόταν στην πραγματικότητα: Με το που θα πλησίαζε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προς τα ΜΑΤ θα ψεκάζονταν με χημικά στο πρόσωπο με “άνωθεν εντολή” όπως πάντα (για την ακρίβεια, ο εντολοδόχος από την ΓΑΔΑ θα “τρυπούσε το τύμπανο” του επικεφαλής της διμοιρίας με τις διαταγές του για άμεση τιμωρία του χρυσαυγίτη). Στη συνέχεια ΟΛΑ τα ΜΜΕ θα έπαιζαν για 5-6 μέρες πρώτο θέμα τον κακό χρυσαυγίτη που τόλμησε να εκφραστεί δημόσια για το θέμα που πίστευε.

Έτσι θα έληγε ακόμα ένα επεισόδιο κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής χωρίς βέβαια το παραμικρό δικαίωμα απάντησης από το κόμμα που βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις στην πρώτη θέση της προτίμησης των Ελλήνων πολιτών.

Το μέγεθος της υποκρισίας κατέδειξε μέχρι και ο φανατικός αριστερός αντιχρυσαυγίτης Νίκος Μπίστης με σχόλιό του στο facebook: «Όποια άποψη και αν έχετε δείτε το video . Ποιος κάνει ντου; Ποιος είναι με το μικρόφωνο πίσω από τα ΜΑΤ και καταγγέλει “επίορκους για εσχάτη προδοσία;” Ποιοι προσβάλουν την δημοκρατία μας με εμετικά συνθήματα; Και αν αυτοί οι βουλευτές ήταν της Χρυσής Αυγής δεν θα καταγελάμε την Αστυνομία ότι τους ανέχεται;

ΥΓ. Θα γίνει δικογραφία για την περίπτωση της ΕΡΤ όπως έγινε για τον Μελιγαλά, την Ραφήνα και το Μεσολόγγι για την Χρυσή Αυγή; Ακόμα και βουλευτές της κυβέρνησης εννόησαν πως μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διώκονται και μάλιστα για τελείως αστείες κατηγορίες, ενώ οι ανομίες των άλλων καλύπτονται πλήρως από το καλοστημένο σύστημα της διεφθαρμένης εξουσίας τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-apoluth-upokrisia-tou-antisuntagmatikou-tojou-ti-tha-ginotan-an-htan-chru#ixzz2kHPIFWwB

Exit mobile version