Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Είναι τραγική η αλλοίωση της ελληνικής μας αθάνατης ιστορίας από ανθελληνικά ξένα κέντρα βοηθούμενα από ανθέλληνες διδασκάλους, που κανονικά θα έπρεπε να μην επιτρέψουν αυτή την αποτρόπαια προσπάθεια. Αλλά δυστυχώς όταν το λειτούργημα του δασκάλου γίνεται μέσο για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης, αυτά και άλλα χειρότερα, Θα συμβαίνουν…

Θα σβήνουμε τα ολοκαυτώματα που υπέστησαν οι Έλληνες και θα είμαστε υποχρεωμένοι να υμνούμε και να τιμούμε την ιστορία ξένων φυλών! Να χαίρονται την εκπαίδευση, οι διεθνιστές νεοταξίτες, μαρξιστές που επιβάλλουν τον αφελληνισμό των μαθητών. Να είναι σίγουροι ότι είμαστε πολλοί απόγονοι των εθνομαρτύρων της Μονής Αρκαδίου, που θα δώσουμε μάχες για τη διατήρηση των ιερών αξιών και της ιστορίας μας, ως έχει και ΌΧΙ όπως μας επιβάλλουν. Εδώ είναι Ελλάδα και θα μείνουμε πιστοί στα εθνικά μας ιδεώδη, αδούλωτοι και ελεύθεροι.

Γ.Α.

Σχέδιο απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής πριν τις ευρωεκλογές απεργάζεται η κυβέρνηση

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ο πρωθυπουργός δεν εμφανίζεται στην βουλή στην οποία έχει απομείνει πια μόνο η σκιά του.  Κάλλιστα ο πρωθυπουργός σκιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Εθνικός μας καραγκιόζης. Είναι πρωταγωνιστής σε ένα θέατρο σκιών αυτός, και συμπρωταγωνιστής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του μαζί με όλο τον θλιβερό τους θίασο. Εκεί είναι μοναδική δύναμη και όρθια, ευτυχώς για τον ελληνικό λαό η Χρυσή Αυγή, παρά τα χτυπήματα που δέχεται.

Είστε μαζί μας και είμαστε μαζί σας! Φοβόμαστε όμως με αυτά που συμβαίνουν! Αλλά μένουμε σε εσάς πιστοί! Είστε η τελευταία ελπίδα αυτού του Έθνους! Όποτε γίνουν εκλογές θα μας βρείτε στην κάλπη!

Γ. Π

Ο Δένδιας άφησε λυτούς τους τρομοκράτες να σκοτώνουν και συνεχίζει να προκαλεί

Αν ΔΕΝ το έχετε καταλάβει ακόμα, τη σημερινή εποχή βρισκόμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ! ΔΕΝ είναι ένας απ’τους πολέμους που έχουμε μάθει από παλιά με τα όπλα! Είναι ένας “καινούργιος” πόλεμος που έχουν επινοήσει τα “μεγάλα μυαλά” έξωθεν! Σε συγκροτημένες κοινωνίες του σήμερα – όπως η Ελλάδα – ΔΕΝ μπορούν να κάνουν εύκολα πόλεμο με τα όπλα γιατί έχουν υπογραφεί κατά καιρούς διάφορες διεθνείς συνθήκες και συνθήκες επί των συνθηκών, έτσι ο πιο εύκολος τρόπος είναι ο “ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ”. Αυτός είναι ένας “μοντέρνος” πόλεμος που αποσκοπεί ΠΑΛΙ στα ίδια με τον πόλεμο των όπλων. Αποσκοπεί στην εξαθλίωση, στη καταδήμευση, στον αφελληνισμό, στη φτωχοποίηση, στον εξευτελισμό, στη δουλεία και τελικά στην παράδοση άνευ όρων του Έλληνα και της Ελληνίδας. Αν συγκρίνει κανείς τους δύο αυτούς διαφορετικούς πολέμους (των όπλων και του χρήματος), θα βρει και διαφορές αλλά και ομοιότητες. Οι ομοιότητες είναι όλα τα παραπάνω που περιέγραψα περί εξαθλίωσης και τελικής παράδοσης. Οι ΔΙΑΦΟΡΕΣ τους όμως είναι ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ. Στον πόλεμο με τα όπλα, θα σπαταλούσαν ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ακόμα και ΤΡΙΣ εκατομμύρια $$, ενώ στο χρηματικό πόλεμο, απλά ΔΕ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Τους έρχεται ΤΖΑΜΠΑ!!! Αυτός είναι ο καινούργιος επινοημένος από εγκεφάλους πόλεμος. ΠΑΛΙ έχει νεκρούς (αυτοκτονίες), ΠΑΛΙ έχει φτωχούς και πεινασμένους, ΠΑΛΙ σπέρνει το φόβο. ΝΕΟΙ και ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να είστε “νεοέλληνες” πια και γίνετε ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Με τα χρόνια μας έχουν “εξαμερικανίσει”! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ, ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ, βγείτε έξω και μιλήστε του – δεν είναι κακό! – ΔΕΝ γνωρίζουμε πλέον το γείτονά μας! ΔΕΝ γνωρίζουμε πλέον τον άνθρωπο που ζει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΤΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ της πολυκατοικίας μας! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ: ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!!! ΜΗ ΣΚΥΒΕΤΕ το κεφάλι! ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ από δειλία και φόβο για τη ζωή (είναι κρίμα)! – ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θέλουν! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ τα παιδιά σας! ΠΟΛΕΜΙΣΤΕ με ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ! ΖΕΙΣΤΕ!!!!

ΠΕΡΑΜΙΩΤΗΣ

Έπεσαν οι μάσκες: Ο Βουρλιώτης σε δεξίωση της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ α.ε. Να ποιοι έστησαν την σκευωρία!

Είμαι φίλος και ψηφοφόρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εχτές ένιωσα μεγάλη συγκίνηση όταν είδα τους χιλιάδες ΈΛΛΗΝΕΣ στην δράση κοινωνικής αλληλεγγύης προς τιμήν του ΓΙΏΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΆΝΟΥ. Τα λόγια είναι περιττά μια εικόνα χίλιες λέξεις για να δει όλο το ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΌΞΟ σε τι τραγική κατάσταση έχει περιέλθει η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε βουλευτές, μέλη και φίλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την άψογη οργάνωση.

Φ.Π.

Το μήνυμα των προφυλακισμένων βουλευτών: Ναι στην πρόταση μομφής κατά της ξενόδουλης συγκυβέρνησης

Τι κι αν ακόμη και εφημερίδες όπως οι Financial Times ονομάζουν ντροπιαστικές τις διώξεις κατά του Αρχηγού μας και δύο βουλευτών μας, από τη συγκυβέρνηση που έχει αποτύχει παταγωδώς στην ανάπτυξη που έταξε; Τι κι αν αντί όλων όσων είχε δεσμευτεί, πράττει τα αντίθετα; Δεν ακούνε τίποτα, δεν υπολογίζουν τίποτα, παρανομούν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ιδιαίτερα στον Ελληνικό λαό που βιώνει την παρανομία και την παράλογη κυβερνητική πολιτική που δεν έχει παρά μόνο έναν σκοπό: την απόλυτη υποδούλωση και εξαθλίωσή μας. Και ας είμαστε μια χώρα που αν κυβερνηθεί σωστά μπορεί να παράξει και να εξάγει σχεδόν τα πάντα.

Β.Π.

Βρώμικες και προβοκατόρικες ιστορίες από την «Real News». Να πως κατασκευάζονται οι σκευωρίες

Η μνημονιακή πολιτική των ολίγων που πήραν την εξουσία με ψέμματα, την κρατούν με ψέμματα και παράνομα, ενώ ο ελληνικός λαός στενάζει και ο κ. Σαμαράς μας τάζει δωρεάν wi-fi, και η αντιπολίτευση, ως έμμεση υποστηρικτική πολιτική δύναμη, βοηθά στην πράξη τις επιταγές των ξένων τοκογλύφων, μας καταστρέφουν ως Εθνος και λαό. Τι πρέπει να κάνουμε; Ερχονται νέα μέτρα, δυσβάσταχτα, η ανεργία διογκώνεται, ή άρση πλειστηριασμών Α’ κατοικίας σε έναν μήνα θα είναι γεγονός. Ακόμη δεν έχουμε ακούσει προγράμματα ανακούφισης των ασθενέστερων οικονομικά, αλλά αντίθετα ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ! Η πλειοψηφία των κατοίκων μετά βίας ζει και πληρώνει κάποιες βασικές υποχρεώσεις! Όλοι τους ζουν σε έναν άλλον κόσμο, αφού δεν έχουν επαφή με τον λαό και δεν ακούνε τα προβλήματά του, αλλά διάγουν βίον απηλλαγμένο από έγνοιες όπως η απλή καθημερινότητα και οι ανάγκες διαβίωσης. Είναι μια κατάσταση που αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα με μεταρρυθμίσεις και έξοδο από το ΔΝΤ, η Ελλάδα ως Εθνος θα χαθεί. Η λύση θα έρθει μόνο μέσα από μια Εθνική Ηγεσία! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Χ.Ρ.

Δήλωση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, Χ. Παππά, Ι. Λαγού: “Τασσόμαστε υπέρ της προτάσεως δυσπιστίας”

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-11-noembriou-2013#ixzz2kIChWugT

Exit mobile version