Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαπιστευτήρια υποτέλειας από το κατεστημένο σε Αθήνα και Κομοτηνή

Στην δεξίωση προς τιμήν της ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας που οργανώθηκε στην Αθήνα αλλά και στην Κομοτηνή όπου εδρεύει το περίφημο Τουρκικό Προξενείο παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ελλαδικού αστικού πολιτικού κατεστημένου προκειμένου να συνεχίσουν μια παράδοση ενδοτισμού της ελληνικής πλευράς απέναντι στις διεκδικήσεις της Άγκυρας έναντι των εθνικών συμφερόντων.
 

Πιο συγκεκριμένα, το παρών στη δεξίωση στην Αθήνα έδωσαν ο ΥΕΘΑ κ. Αβραμόπουλος, ο υπουργός Ναυτιλίας, η γνωστή και μη εξαιρετέα κ. Μπακογιάννη, καθώς επίσης και οι γνωστοί για τη διφορούμενη εθνική τους συνείδηση κύριοι Ζειμπέκ και Χατζηοσμάν, βουλευτές και οι δύο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα. 

 

 

 
Στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου υπήρχαν φωτογραφίες εκκλησιών που θεωρητικά τουλάχιστον επισκευάζονται τώρα στην Τουρκία. Ξέχασε όμως ο κύριος Πρέσβης, όπως ξέχασαν και οι ελλαδίτες πολιτικοί να του θυμίσουν, τις εκκλησίες μας στη Νίκαια της Μ. Ασίας και στην Τραπεζούντα που πρόσφατα οι”γείτονές” μας τις μετέτρεψαν σε τζαμιά.
 
 
Όσων αφορά τώρα την εκδήλωση στην πόλη της Κομοτηνής δεν θα σχολιάσουμε την δουλοπρέπεια των φερέφωνων της Άγκυρας στην περιοχή, διότι ο ρόλος των ψευτομουφτήδων και των δημάρχων που συμμετέχουν στην “Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης” είναι γνωστός πλέον στο πανελλήνιο χάρη στις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής. Εμείς θα θέλαμε να σταθούμε στην παρουσία των ελληνόφωνων εκπροσώπων της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, όπου αμφότερα τα παραπάνω κόμματα δηλώνουν αυτάρεσκα ότι ανήκουν στο λεγόμενο “Συνταγματικό Τόξο” και είναι εκείνα που αμφισβητούν τον πατριωτισμό των Ελλήνων Εθνικιστών, κατηγορώντας τους με αίολα επιχειρήματα δήθεν περί ναζί, γερμανόψυχων, κτλ κτλ… 
Όσων αφορά ειδικότερα τον τέως πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης, κ. Ναλμπάντη, θα θέλαμε να θυμίσουμε τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τον ψευτομουφτή Κομοτηνής, αδιαμφισβήτητος μάρτυρας των οποίων είναι η παρακάτω φωτογραφία.
 
 
Από τον ψευτομουφτή Κομοτηνής, στην ένθερμη χειραψία του με τον Τούρκο Πρόξενο και στη συνέχεια Διευθυντής του Νοσοκομείου Κομοτηνής, παρ’ ό,τι ο εν λόγω κύριος είναι απόστρατος στο επάγγελμα και ουδεμία σχέση έχει με τον χώρο της υγείας.
Έτσι λοιπόν, αποδεικνύεται ότι οι πατριωτικές “κορώνες” της Ν.Δ.στο νομό Ροδόπης, παραμονές των εκλογών έναντι του Τουρκικού Προξενείου, ήταν ένα ακόμη φθηνό προεκλογικό κολπάκι, με σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων των αγνών Ελλήνων πατριωτών της Θράκης.
 
 
 
 
 
Κύριοι της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ δώσατε τα διαπιστευτήρια της υποτέλειάς σας έναντι των τουρκικών διεκδικήσεων στην Θράκη αβίαστα, με αντάλλαγμα λίγες ψήφους. Σταθήκατε δουλικά έναντι του Τούρκου Προξένου, ανάμεσα σε εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, οι οποίοι αποδεδειγμένα αγωνίζονται για την τουρκοποίηση της Θράκης μας! Κύριοι όμως του “ανθελληνικού τόξου” να γνωρίζετε ότι τα σχέδιά σας θα μας βρουν αντιμέτωπους και στο πλευρό μας θα έχουμε το σύνολο του ελληνικού λαού!
 
Νίκος Παπαδόπουλος 
Τ.Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΗΓΗ
Exit mobile version