Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Τρίπολη, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Αίγιο

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Τρίπολη, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Αίγιο

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στην Τ.Ο. Πειραιώς, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Παναγιώτης Καρυτιανός, καθώς και ο Υπεύθυνος πολιτικής οργάνωσης της Τοπικής, Περικλής Μουλιανάκης σχολίασαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Οι συναγωνιστές στην αρχή αναφέρθηκαν, όπως ήταν φυσικό, στην άνανδρη δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας Μανώλη και Γιώργου. Τόνισαν το γεγονός πως στην εποχή που κάποιοι σκύβουν το κεφάλι, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αγωνίζονται για τις Ιδέες τους μέχρι τέλους. Έχουμε χρέος ως Χρυσαυγίτες, να τιμήσουμε την μνήμη τους συνεχίζοντας τον Αγώνα μέχρι της Τελικής Νίκης.

Επίσης οι συναγωνιστές σχολίασαν την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Σύριζα καθώς και άλλα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Στο τέλος του σχολιασμού, δόθηκε ο λόγος στους παρευρισκόμενους κάνοντας ερωτήσεις σχετικά με το Κίνημα.

Μία μόλις εβδομάδα μετά το τραγικό γεγονός και ο χώρος των γραφείων ήταν ασφυκτικά γεμάτος με εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του μοναδικού κινήματος που εντάσεται υπέρ των Ελλήνων! Αποδεικνύωντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν πέφτει, όπως δείχνουν οι ψεύτικες και στημένες δημοσκοπήσεις των τσοντοκάναλων, αλλά είναι σε συνεχή άνοδο στην ψυχή του λαού και αυτό θα φανεί την νύχτα των εκλογών.

Η ομιλία έκλεισε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Δράση στον Πειραιά

Την ίδια ώρα που ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματοποιεί μεγάλη διανομή τροφίμων και ρουχισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Τιμήν των δολοφονηθέντων συναγωνιστών μας Μάνου και Γιώργου και προς βοήθεια στους συνέλληνες. Επειδή αυτό ενοχλεί κάποιους, αναρχικές και παρακρατικές συμμορίες από όλη την Αθήνα, έχουν οργανωμένη συγκέντρωση στην καρδιά του Πειραιά, έχοντας σαν αίτημα το κλείσιμο των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όταν θα φτάσουν στο σημείο συνάντησης (όσοι καταφέρουν να μαζευτούν) θα έρθουν αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη γι αυτούς έκπληξη…

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Ομιλία στην Τ.Ο. Κέρκυρας

Το απόγευμα της Παρασκευής 8 Νοέμβρη , μια εβδομάδα μετά την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας έξω από την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος μας παρακολούθησε την εβδομαδιαία ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας.

Μέσα σε μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα, τιμήσαμε τους πεσόντες Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.  Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και η λέξη ΠΑΡΟΝΤΕΣ τράνταξε την αίθουσα ομιλιών.

Έγινε εκτενής αναφορά στον εγκληματικό ρόλο των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» και των Μ.Μ.Ε. στην δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Χωρίς αμφιβολία αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, με πρωτεργάτη τον υπουργό Δένδια που οι δικές του κινήσεις και εγκληματικές παραλείψεις άφησαν ελεύθερο πεδίο δράσης στους τρομοκράτες .

Οι φίλοι και υποστηρικτές τους Κινήματος μας , είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Έλληνα Εθνικιστή Μίκη Μάντακα που το 1975 δολοφονήθηκε κι αυτός με άνανδρο τρόπο μαχόμενος για τις Ιδέες του.

Συνοψίζοντας, όλοι οι φίλοι , οι υποστηρικτές και τα μέλη του Πυρήνα μας , βγήκαμε από τα γραφεία μας ακόμα πιο δυνατοί και ατσαλωμένοι για να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Παρά τον πόνο, την θλίψη και την οργή που όλοι νοιώθουμε μέσα μας , θα αγωνιστούμε ψύχραιμα, με αυτοέλεγχο και πειθαρχεία ώστε η θυσία των δυο λαμπρών Αδελφών μας να μην πάει χαμένη και με οδηγό την δική τους περηφάνια και τιμή θα πολεμήσουμε για τον λαό και την πατρίδα μας.
Γιώργος Φουντούλης. Μάνος Καπελώνης. ΑΘΑΝΑΤΟΙ !

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρίπολης

Στις 4 Νοεμβρίου  στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ολομέλεια του μήνα, κατά την οποία έγιναν και ομιλίες με θέμα: ”Η άλωση της Τριπολιτσάς” και ”Το έπος της 28ης Οκτωβριου 1940 “. Παρά τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται το Εθνικιστικό Κίνημα δεκάδες Συναγωνιστές έδωσαν το παρόν και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες.

ΤΡΙΠΟΛΗ:
Πλατεία Κολοκοτρώνη 8
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 18:30-22:00
Τηλ. 2710 224073

Μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Τρικάλων

Τις προηγούμενες ημέρες συναγωνιστές από την Τοπική Οργάνωση προέβησαν σε μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση στα Τρίκαλα και σε άλλες περιοχές του νομού. Η αρχή έγινε με τη ρίψη χιλιάδων φέιγ βολάν στις πόλεις των Τρικάλων και της Καλαμπάκας σε κεντρικούς δρόμους, πλατείες και δημόσιες υπηρεσίες. Σκοπός της δράσης ήταν να περαστεί το μήνυμα στους πολίτες ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και συνεχίζει τις δράσεις της, παρά τον επικοινωνιακό πόλεμο και τις παράνομες διώξεις των συναγωνιστών μας.

Επίσης, κλιμάκιο συναγωνιστών μας προέβη σε διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων στην Φαρκαδόνα, Οιχαλία, Πετρόπορο, Γεωργανάδες και Μεγαλοχώρι. Μοιράστηκαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια στους κατοίκους, που καταρρίπτουν όλα τα ψέματα και την λάσπη εναντίον του Κινήματός μας, που οδήγησαν στις παράνομες διώξεις και προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών μας. Η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν ιδιαίτερα θερμή, γεγονός που αποδεικνύει ότι, η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία στη σύγχρονη Ελλάδα έπεσε στο κενό, καθώς οι πολίτες πλέον δεν πιστεύουν την χοντροκομμένη προπαγάνδα του μνημονιακού καθεστώτος, που οδήγησε χιλιάδες Ελλήνων στην εξαθλίωση, την ανεργία και τις αυτοκτονίες. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη τον Αγώνα της για την Πατρίδα στέλνοντας σ’ όλους τους Έλληνες το μήνυμα για Εθνική Αντίσταση!

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ομιλία Σαββάτου 9/11 στο Αίγιο

Την έναρξη της ομιλίας έκανε ο συναγωνιστής Βασίλης Μερτής ο οποίος ανέλυσε όλες τις σκευωρίες που στήθηκαν μέσα σε ενάμιση μήνα εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι ιδέες δεν πεθαίνουν σκοτώνοντας αγωνιστές της, έτσι και οι Ήρωες δεν πεθαίνουνε ποτέ!

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο συναγωνιστής Ν. Παπαηλιόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα δύο περιστατικά του Κερατσινίου και του Ν. Ηρακλείου τονίζοντας ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν είχε κανένα όφελος από την δολοφονία του αδικοχαμένου Π. Φύσσα και ότι ήταν το πρώτο κόμμα το οποίο έσπευσε να κατηγορήσει την ενέργεια αυτή. Τελειώνοντας την ομιλία του επισήμανε χαρακτηριστικά ότι είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο έχει ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις για όλα τα μείζονα προβλήματα της χώρας μας.

Ο συναγωνιστής Κώστα Παλαιολογόπουλος αναφέρθηκε στο ήθος των παιδιών της Χρυσής Αυγής, λέγοντας χαρακτηριστικά σε ένα σημείο της ομιλίας του ότι, τα παιδιά μας είναι αγνά και με αρχές από σωστές οικογένειες που τους έχουν διδάξει να πιστεύουν σε Πατρίδα- Οικογένεια και Θρησκεία.

Τέλος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και στέλεχος της Τ.Ο. Πατρών, Ανδρέας Νικολακόπουλος ο οποίος έκανε μικρή παρέμβαση αναλύοντας με τον απλό και έγκυρο λόγο του, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

ΑΙΓΙΟ:
Αιγαλέως 62, Αίγιο
Τετάρτη 19:00-21:00
Τηλ. 6986945622

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraia-tripolh-kerkura-trikala-aigio#ixzz2kK4G35g5

Exit mobile version