Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: 15.000 Έλληνες στις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξενεί σήμερα εκτενές ρεπορτάζ για τις διανομές τροφίμων που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην μνήμη των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ, στο οποίο τονίστηκε πως οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής δεν σταματούν, παρά την διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης: “Νέα διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή χωρίς κρατική χρηματοδότηση – 15.000 πολίτες στην “ουρά” για μια σακούλα τρόφιμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Χωρίς πλέον κρατική χρηματοδότηση η Χρυσή Αυγή  θα περίμενε κανείς να βάλει “φρένο” στις διανομές τροφίμων που έκανε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Όποιος περνούσε το προηγούμενο Σάββατο έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Αθηνών στον σταθμό Λαρίσης θα νόμιζε πως υπήρχε προεκλογική συγκέντρωση οπαδών με πούλμαν από όλη την Ελλάδα.

Βλέποντας όμως τις εκατοντάδες σακούλες τροφίμων πάνω στα πεζοδρόμια γρήγορα θα καταλάβαινε ότι γινόταν μία ακόμη διανομή τροφίμων. Την ίδια ώρα το ίδιο συνέβαινε και στη Θεσσαλονίκη.  Η κεντρική λεωφόρος της οδού Δηλιγιάννη ήταν κλειστή από νωρίς το απόγευμα με περισσότερούς από 8.000 Αθηναίους που περίμεναν υπομονετικά να πάρουν μερικές σακούλες με τρόφιμα ως ελάχιστη ελπίδα ζωής για την οικογένειά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου ίδιος κόσμος, ως προς τον πληθυσμό, ήταν και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-15.000-ellhnes-stis-dianomes-trofimwn-ths-chrushs-aughs#ixzz2kKY94OQl

Exit mobile version