Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση υγείας του Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα

Χαμόγελα και αισιοδοξία σε όλους τους Έλληνες φέρνει η είδηση πως η κατάσταση της υγείας του Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα βελτιώνεται σταθερά.

Ο 29χρονος που τραυματίστηκε βαριά από τις σφαίρες των άνανδρων τρομοκρατών στην δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο αποδεικνύει καθημερινά πως μάχεται σθεναρά για την ζωή του και πως θα βγει σύντομα νικητής!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Συναγωνιστής που παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς», αποσωληνώθηκε και αναπνέει μόνος του, χωρίς τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης. Μάλιστα έχει ανακτήσει την επικοινωνία με το περιβάλλον.

Πάντως η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, καθώς όπως λένε οι γιατροί πρόκειται για πολυτραυματία. Το κυριότερο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί είναι η τριπλή ρήξη που έχει υποστεί ο πνεύμονάς του και πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση.

Οι ευχές όλων μας είναι να βγει θριαμβευτής και από αυτήν την μάχη και σύντομα να είναι όρθιος και δυνατός!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aisiodoja-mhnumata-gia-thn-katastash-ugeias-tou-sunagwnisth-alejandrou-gero#ixzz2kLnGzvlb

Exit mobile version