Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχείρηση αθώωσης της αριστερής τρομοκρατίας από τα ΜΜΕ

Επιχείρηση αθώωσης της αριστερής τρομοκρατίας από τα ΜΜΕ

Δημοσιεύουν σήμερα, σύσσωμα τα ΜΜΕ μία απόρρητη έκθεση της Αντιτρομοκρατικής σχετικά με την εν Ελλάδι τρομοκρατία. Οι τίτλοι που αποδίδουν στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ τα καθεστωτικά μέσα επιχειρείται ένας συμψηφισμός της ακροαριστερής και της «ακροδεξιάς» τρομοκρατίας. Ο εν λόγω συμψηφισμός καταρρίπτεται βεβαίως στο εσωτερικό της εκθέσεως, όμως τα μέσα δεν ενδιαφέρονται για αυτό, αφού σχεδόν το σύνολο των αναγνωστών, αναγιγνώσκουν κυρίως τίτλους και όχι άρθρα.

Εντός της εκθέσεως γίνεται μία λεπτομερειακή περιγραφή της αριστερής τρομοκρατίας, η οποία ξεκινά την στρατολόγηση των μελών της από πολύ μικρή ηλικία και τους προωθεί μέχρι τις ένοπλες ομάδες κρούσης, που έχουν σκοτώσει εκατοντάδες ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια. Φαίνεται σαφώς η διακίνηση – χρήση βαρέως οπλισμού, όπως και οι συναναστροφές αυτών των τρομοκρατικών ομάδων με ποινικούς. Γίνεται δε λόγος και για τα κομβικά χρονικά σημεία των ομάδων αυτών, όπως η δολοφονία Γρηγορόπουλου και ο εμπρησμός της Marfin.

Πάμε να δούμε, όμως, ποια είναι η «ακροδεξιά» τρομοκρατία που μνημονεύεται στους τίτλους, αλλά απουσιάζει επιδεικτικά από το κείμενο. Αντιγράφουμε από καθεστωτική ιστοσελίδα:

Β’ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ:

Μέτωπο Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου (MABH):Τα έτη 1984, 1991 και 1994, πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις τρομοκρατικού τύπου, όπως πραγματοποιούσε η 17 Νοέμβρη εκείνη την εποχή, κατά αλβανικών στόχων, σε Αλβανία και Ελλάδα. Η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις έφερε το ίδιο όνομα (Μέτωπο Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου) με οργάνωση που έδρασε την δεκαετία του ’40. Δεν υπάρχουν όμως στοιχεία για υποτιθέμενη σύνδεση  με αυτή, καθώς υπάρχει μεγάλο χρονικό κενό και δεν έχουν υποστηριχθεί υποθέσεις για πιθανή επιβίωσή της, καθ’ όλο το διάστημα του καθεστώτος Ε. Χότζα στην Αλβανία.

«E.O 1821»: Πρόκειται για μια νέα οργάνωση που ακόμα δεν έχει καταστεί δυνατόν να εξακριβωθεί η πραγματική της ύπαρξη και η οποία έχει αναλάβει, με προκηρύξεις, την ευθύνη για δυο περιστατικά, ειδικότερα:

Την 21.18 ώρα της 02-06-2012 εστάλη κείμενο– email στην ηλεκτρονική  εφημερίδα «zougla.gr», σύμφωνα με το οποίο η οργάνωση «Ε.Ο. 1821» αναλαμβάνει την ευθύνη για επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον λαθρομεταναστών στους συρμούς του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) χωρίς να προσδιορίζεται ο ακριβής τόπος και χρόνος διάπραξης αυτών. Στο κείμενο γίνεται λόγος για το κλίμα ανασφάλειας των Ελλήνων Πολιτών, για την συγκάλυψη των αστυνομικών αρχών που όπως χαρακτηριστικά λέγεται «συνηγορούν στο έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος του ελληνικού λαού».

Την 26-06-2012 δημοσιεύτηκε κείμενο στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα «crimesonair.gr», σύμφωνα με το οποίο η οργάνωση «Ε.Ο. ΄΄1821΄΄» αναλαμβάνει την ευθύνη για την αφαίρεση δυο προτομών του Άρη ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, στην Μεσούντα Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας την 14-06-2012 και  την 15-06-2012 αντίστοιχα . Στο κείμενο αναφέρουν ότι η ερήμωση της ελληνικής υπαίθρου και το φαινόμενο της αστυφιλίας οφείλεται στην εγκληματική δράση του Άρη ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ.

Δηλαδή έχουμε την περίπτωση μίας οργανώσεως που δρούσε στην Αλβανία και άλλης μίας οργανώσεως που ανέλαβε την ευθύνη για την κλοπή κάποιων «προτομών του Βελουχιώτη». Και με αυτά επιχειρούν τον συμψηφισμό μιλώντας για «τρομοκρατία των άκρων» και «έκθεσης για την εξέλιξη του ακροαριστερού εξτρεμισμού και της ακροδεξιάς τρομοκρατίας».Συμψηφίζουν δηλαδή τους εκατοντάδες νεκρούς με τις προτομές του Βελουχιώτη, σε μία προσπάθεια να αθωώσουν για άλλη μία φορά τους δολοφόνους της αριστεράς, που ως γνωστόν δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epicheirhsh-athwwshs-ths-aristerhs-tromokratias-apo-ta-mme1#ixzz2kLntji1u

Exit mobile version