Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τούρκοι ακινητοποίησαν ελληνική αμαξοστοιχία προς τιμή του Κεμάλ – Καμία αντίδραση από τους ραγιάδες

Τούρκοι ακινητοποίησαν ελληνική αμαξοστοιχία προς τιμή του Κεμάλ - Καμία αντίδραση από τους ραγιάδες

Με μια κυβέρνηση της οποίας ο ραγιαδισμός έχει ξεπεράσει κάθε όριο, ακούγεται ως φυσιολογικότατη η πρωτοφανής είδηση της ακινητοποίησης τρένου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου οι Τούρκοι επιβάτες να τραγουδήσουν τον τουρκικό εθνικό ύμνο!

Το πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, όταν τούρκοι βουλευτές και δημοσιογράφοι που κατευθύνονταν προς Θεσσαλονίκη ώστε να επισκεφτούν το σπίτι του Κεμάλ (το οποίο μετέτρεψε σε μουσείο ο ανεκδιήγητος δήμαρχος), αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν μέσω αυτού του τρόπου, για την καθυστέρηση της ώρας άφιξής τους στην πόλη. Τα παραπάνω αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, η οποία παρουσιάζει το θέμα υπό τον τίτλο «σκάνδαλο στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη», καταγγέλλοντας τις ελληνικές αρχές για σκόπιμη καθυστέρηση.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι ελληνικές αρχές καθυστέρησαν κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ακολούθως, το τρένο που θα τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο επέβαιναν ο τούρκος υπουργός υγείας, βουλευτές και δημοσιογράφοι κατόπιν πρόσκλησης του «συνδέσμου αλληλεγγύης δυτικής Θράκης», ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης. Οι Τούρκοι σκόπευαν να τιμήσουν την ημέρα του θανάτου του σφαγέα Κεμάλ, ευρισκόμενοι στις 09.05 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ώρα που θεωρείται πως πέθανε ο Κεμάλ και κατά την οποία άπαντες στην Τουρκία στέκονται σε στάση προσοχής.

Καθώς το δρομολόγιο καθυστερούσε λόγω της μηχανικής βλάβης, ο τούρκος υπουργός υγείας σε έξαλλη κατάσταση αποφάσισε να συνεχίσει το ταξίδι οδικώς προς Θεσσαλονίκη, ενώ οι υπόλοιποι τούρκοι παρέμειναν στην αμαξοστοιχία. Στις 09.05 κι ενώ η ζημιά είχε αποκατασταθεί και το δρομολόγιο συνεχιζόταν, οι τούρκοι επιβάτες ακινητοποίησαν το τρένο και έψαλαν τον τουρκικό εθνικό ύμνο, δίχως καμία αντίδραση των ελληνικών αρχών!

Το όλο συμβάν αποτελεί μικρό μόνο δείγμα του ραγιαδισμού που διακατέχει ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας. Είναι βεβαίως πολυτέλεια να μιλούμε για τουρκική πρόκληση από τη στιγμή που η ίδια η ελληνική κυβέρνηση ενθαρρύνει την τουρκική επιθετικότητα σε Θράκη και Αιγαίο, μετατρέποντας την Πατρίδα μας σε κράτος δορυφόρο της Τουρκίας. Αρκεί όμως κανείς να συγκρίνει τα όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας, με την μεταχείριση των Ελλήνων σε ένα πιθανό παρόμοιο περιστατικό στην τουρκική επικράτεια για να κατανοήσει το βαθμό υποτέλειας της ελληνικής κυβέρνησης στις απαιτήσεις των τούρκων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tourkoi-akinhtopoihsan-ellhnikh-amajostoichia-pros-timh-tou-kemal-kamia-ant#ixzz2kLpihQ5J

Exit mobile version