Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παταγώδης αποτυχία Σύριζα: Περισσότεροι οι βουλευτές και τα κομματόσκυλα, από τους υποστηρικτές!

Παταγώδης αποτυχία Σύριζα: Περισσότεροι οι βουλευτές και τα κομματόσκυλα, από τους υποστηρικτές!

Γκρίνια έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ από την αποκαρδιωτική εικόνα που είχε η συγκέντρωση που οργάνωσε ακριβώς έξω από την Βουλή, λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία του θεατρικού φιάσκου που ανέβασε ο Τσίπρας μαζί με την κυβέρνηση. Όλοι κι όλοι λίγες εκατοντάδες (και πολλούς λέμε…) που περιφερόντουσαν αδίκως πέρα – δώθε μπας και ξεγελαστεί κανείς και νομίζει ότι έχουν παρουσία. Αυτή ήταν η «παλλαϊκή επανάσταση» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έγινε περίγελος από το σύνολο του πολιτικού κόσμου.

Ο Λαός γύρισε την πλάτη του επιδεικτικά στα κελεύσματα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού έχει καταλάβει ποια «παπανδρεϊκή» τακτική κρύβεται πίσω από τις αλλεπάλληλες αλλαγές θέσεων και την τακτική να λέει ο Τσίπρας άλλα έξω και άλλα μέσα.

Έτσι καθίσταται σαφές και με όρους δυνατοτήτων και αξιοπιστίας ότι η Εθνική Αντιπολίτευση στην Ελλάδα αποτελείται από την Χρυσή Αυγή και μόνο. Δεν αντέχει καν συγκρίσεως η εικόνα της συγκεντρώσεως του ΣΥΡΙΖΑ έξω από την Βουλή με την πολιτική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στις παράνομες διώξεις εναντίον του Κινήματός μας (26/10). Σας παραθέτουμε ενδεικτικές φωτογραφίες, για να κρίνετε μόνοι σας και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/patagwdhs-apotuchia-suriza-perissoteroi-oi-bouleutes-kai-ta-kommatoskula-ap#ixzz2kLtJHXGF

Exit mobile version