Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μεγαλείο της “δημοκρατίας” κατά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Το μεγαλείο της “δημοκρατίας” κατά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Σε απάντηση του προς τον αγορητή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην Ολομέλεια της βουλής, ο πρόεδρος της Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανάμεσα σε άλλα που είπε, δήλωσε πως «αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας», θέλοντας να τονίσει ότι δίνει την δυνατότητα να εκφέρουν γνώμη αυτοί που υποτίθεται είναι εναντίον της.

Θα έπρεπε δηλαδή να τον ευχαριστούμε, που μας δίνει την δυνατότητα να ζούμε και να υπάρχουμε;

Το ζήτημα της δημοκρατικότητας ή όχι του συστήματος, έχει φανεί εδώ και χρόνια. Τον τελευταίο όμως καιρό, το μεγαλείο της δημοκρατίας φάνηκε περίτρανα. Φάνηκε όταν ένα πρωί Σαββάτου, με διαδικασίες πρωτόγνωρες στα νομικά χρονικά, συλλαμβάνονται ο Αρχηγός και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Φάνηκε όταν προφυλακίστηκε ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές Παππάς και Λαγός με αστήρικτες κατηγορίες και με κατηγορητήριο υπαγορευμένο από εξωθεσμικους παράγοντες. Φάνηκε όταν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αλλά και στος Ειδικούς ανακριτές που χειρίστηκαν την δικογραφία της «Χρυσής Αυγής», πηγαινοερχόντουσαν άνθρωποι κατωτέρας κοινωνικής υποστάθμης και κατέθεταν μυθεύματα, τα οποία και οι ανακριτικές αρχές άκριτα δέχθηκαν.

Φάνηκε όταν ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Νίκος Δένδιας, δεν απαντά στις ερωτήσεις του «Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή» γιατί λέει ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση, άρα δεν απαντά σε εγκληματίες. Φάνηκε όταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι προφυλακισμένοι βουλευτές του Κινήματος Παππάς και Λαγός, εμποδίζονται από ένα ολόκληρο σύστημα, προκειμένου να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, όταν ισοβίτες φονιάδες μπορούν και παίρνουν άδειες με ευκολία.

Φάνηκε όταν ο Πρόεδρος της Βουλής δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να απαντήσει σε αιτήματα που του υποβάλλει ο προσωρινά κρατούμενος βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος, αγνοώντας όχι μόνο το Σύνταγμα, αλλά και στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής δεοντολογίας. Φάνηκε όταν αφαιρέθηκε η φρουρά από τους βουλευτές του Κινήματος, μαζί με τις άδειες οπλοφορίας, δίνοντας το πράσινο φως στους ελεεινούς φονιάδες να δράσουν ανενόχλητοι, σκοτώνοντας τα δύο παλικάρια μας τον Γιώργο και τον Μανώλη.

Φάνηκε σε τόσα, μα τόσα σημεία. Φάνηκε με τα μνημόνια, με την υποτέλεια, με την διάλυση του εθνικού, κοινωνικού και οικονομικού ιστού της πατρίδας μας. Επί της ουσίας ο Μεϊμαράκης δίκιο είχε: Το μεγαλείο της “δημοκρατίας”

Αυτή είναι δυστυχώς. Αυτή ήταν πάντοτε. Να την χαίρεστε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-megaleio-ths-dhmokratias-kata-ton-baggelh-meimarakh#ixzz2kMrOf7hO

Exit mobile version